Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Benešov
Advokát Benešov – právní pomoc firmám i soukromým osobám
Bez právní pomoci se čas od času neobejde nikdo z nás. Ať už se jedná o pomoc v oblasti soukromého nebo obchodního práva, spolehněte se na advokáta Mgr. Libora Hubáčka s kanceláří v Benešově u Prahy.
Nemocnice v Benešově s kvalitní zdravotní péčí a léčbou na profesionální úrovni
Špičkovou péči celosvětové úrovně Vám poskytne Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje. Jsme moderní zařízení s profesionálním a přátelským přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Pokrývačství, klempířství, tesařství, střechy nové či rekonstrukce
Pokryvačské, klempířské a tesařské práce, realizaci nových či opravy stávajících střech šikmých i plochých zajišťuje firma Střechy František Toula, okres Beroun.
Autoškola, získání řidičského oprávnění, základní a rozšiřující výcvik
Autoškola, akreditované školicí středisko řidičů, získání řidičského oprávnění, řidičský průkaz skupiny B, C, D, T, E zajišťuje Autoškola Milan Dvořák, okres Beroun.
Autoškola Vlašim, pravidelná školení, přezkoušení řidičů, profesní průkaz
Autoškola Vlašim, pravidelná školení a přezkoušení řidičů, kondiční jízdy, referentské zkoušky, profesní průkazy zajišťuje Akreditované školicí středisko řidičů - Milan Dvořák.
Autobusová zájezdová doprava s klimatizací, osobní přeprava midibusem
Autobusovou zájezdovou dopravu Karosa-Iveco LC s klimatizací, přepravu až pro 50 osob, osobní přepravu midibusem Ford Tranzit zajišťuje Autodoprava Milan Dvořák.
Kamelonolom, těžba žuly Gabro pro silniční stavitelství, obrubníky, prodej žulových kostek
Těžba kvalitní šedé žuly a bohatý žulový sortiment, jako jsou dlažební kostky, krajníky, haklíky či žulové bloky, valouny a menhiry seženete u společnosti ABAKRON, s.r.o. - Kamenolom Prosečnice.
Slévárna hliníkových slitin, výroba odlitků pro průmysl, tavírna
Odlitky pro průmysl z hliníkových slitin, vývoj, konstrukci a výrobu pomocí gravitační a nízkotlakové technologie zajišťuje slévárna a tavírna TOP ALULIT s.r.o.
Veterinární klinika s ordinací a laboratoří, zaměření na malá i velká zvířata, soudní znalec
Kvalitní zdravotní péči pro Vaše zvířecí kamarády naleznete na veterinární klinice Michal Šindelář MVDr. v obci Mrač. Poskytujeme široké služby včetně diagnostiky, operací a soudního znalectví.
Výstavba silnic a komunikací Benešov – kvalitní práce a včasné dokončení
Česká společnost BES s.r.o. se sídlem v Benešově a mnohaletými zkušenostmi se zabývá výstavbou silnic, pozemních komunikací a zimní i letní údržbou silnic.
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, okres Benešov
Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, základové desky, fasády, dlaždičské a obkladačské práce Vám provede firma Miroslav Šindelář, sídlící v okrese Benešov.
Komplexní notářské služby, notářské ověřování, osvědčování a notářská úschova
Ověřování podpisů a listin, bezpečné notářské úschovy listin a peněz, sepisování závětí, notářské zápisy či sepisování kupních smluv zajistí notářská kancelář JUDr. Miloslav Jindřich z Benešova.
Advokátní služby obchodního, pracovního, rodinného a nemovitostního práva
Advokátní služby korporátního, pracovního a rodinného práva pro poškozené, obviněné i obžalované nabízí právník Mgr. Libor Hubáček v advokátní kanceláři v Benešově u Prahy.
Pohřební služba Helfi Benešov pro důstojné rozloučení s blízkými - Svěřte se do rukou odborníka.
Úmrtí blízkého člověka je vždycky nepříjemná záležitost. V takovou chvíli má člověk starostí nad hlavu a zařizovat do toho pohřeb, není rozhodně žádné potěšení.
HELFI s.r.o.
Objednání a zajištění pohřbu Benešov -  veškeré služby spojené s objednáním pohřbu a žehu zesnulého
Naše pohřební služba HELFI s.r.o. se sídlem v Benešově zajistí poslední rozloučení s Vaším nejbližším podle Vašich představ. Zajišťujeme pohřební služby na vysoké profesionální a společenské úrovni.
HELFI s.r.o.
Bezlepkové potraviny nakupujte přes e-shop
Potřebujete do svého jídelníčku zařadit bezlepkové potraviny? Dříve by to pro vás byl jistě velký problém, najít v obchodě správně označené výrobky s přeškrtnutým pšeničným klasem značící potraviny bez lepku. Dnes už jsou prodejny se speciální výživou včetně bezlepkových potravin plně zásobovány a označení výrobků o obsahu alergenů je povinné. ...
GenSeq s.r.o.
Výživové poradenství přináší lepší vzhled, pocity i život - Praha
Chcete začít žít zdravěji a přemýšlíte o výživovém poradenství? Přejete si být fit a v celkově lepší kondici? Nevíte ale, jak na to? My vám pomůžeme! Nabízíme spolehlivé výživové poradenství každému, kdo už nechce své tělo vystavovat nebezpečným a zbytečným látkám. Poradíme vám, co jíst a dělat, abyste se cítili skutečně dobře. Firma GenSeq ...
GenSeq s.r.o.