Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Benešov
Autoškola Benešov Vám umožní víkendové jízdy
Nemáte během týdne dostatek času na absolvování povinných jízd v autoškole? Autoškola Šeda v Benešově nabízí časově vytíženým klientům možnost víkendových jízd.
Přezkoušení řidičů z odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel Benešov u Prahy
Byl vám odebrán řidičský průkaz a pro jeho navrácení musíte absolvovat přezkoušení řidičů z odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel? Pak kontaktujte Autoškolu Šeda v Benešově u Prahy.
Středočeská stavební společnost s širokou nabídkou služeb
Realizace stavebních prací na českém trhu, rekonstrukce rodinných domů a bytů, výstavby domů na klíč, různorodé stavební práce od exteriérových až po interiérové – Stavební firma Miroslav Šindelář.
Autoškola v Benešově - řidičák bez stresu - profesionální přístup a kvalitní výuka za skvělé ceny!
Chcete řidičský průkaz a ještě nemáte vybranou v Benešově autoškolu? Tak právě tady jste na správném místě!
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba nábytku, návrh, výroba a montáž
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba kancelářského nábytku, návrh, výroba a montáž vybavení pro kanceláře, hotely, restaurace, recepce, jednací místnosti.
Autoškola Benešov – on-line přihláška a výhodné ceny
Získejte řidičský průkaz a využijte možnost okamžitého přihlášení s on-line přihláškou v Autoškole Šeda v Benešově.
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov, domov důchodců se zdravotní a ošetřovatelskou péčí
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov poskytuje sociální a zdravotní služby, podporuje soběstačnost uživatelů a umožňuje prožití plnohodnotného života seniorů.
Uhelné sklady Votice, černé uhlí, koks, uhelné brikety, štěrkopísek, betonárna, autodoprava
Nabízíme prodej a dopravu uhlí, koksu, uhelných briket, písku, štěrku, kačírku. Skládání uhlí pásovým dopravníkem a přepravu velkoobjemových nákladů.
Odborně zaměřená tématická setkávání a spolupráce s rodiči dětí v mateřské škole
Pravidelná setkávání s rodiči dětí z mateřské školky a diskuze nad problémy, které s nimi denně řeší. Společně hledáme odpovědi na následující otázky:
Nové komplexní rehabilitační centrum – areál Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Rehabilitační oddělení ve zbrusu novém areálu, ambulantní a lůžková část v jednom, nabídka wellness služeb, využití nové kavárny – vše v Komplexním rehabilitační centrum v Benešově.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Prověřený český výrobce motocyklů JAWA z Týnce nad Sázavou
Nabídka tradičních českých motocyklů, prodej a výroba příslušenství a náhradních dílů. Výroba nástrojů a nářadí od společnosti JAWA Moto spol. s r. o.
Obec Lešany v okrese Benešov, historie, kultura a sport
Uprostřed krásné přírody v Posázaví najdete naši malou obec Lešany. Na své si přijdou turisté, sportovci, milovníci přírody i historie.
Obec Lešany
Kuželkářský a volejbalový oddíl s tradicí, Sokol Benešov
Sport pro každého. Buď aktivní a žij zdravě v každém věku. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Tě ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.
Tělocvičná jednota Sokol Benešov
Dodávky garážových vrat Benešov, rolety, vertikální žaluzie, okna, sítě proti hmyzu, těsnění do oken
Dodávky garážových vrat od firmy HÖRMANN Benešov, okenní rolety, vertikální žaluzie, okna, sítě proti hmyzu, těsnění do oken, montáže plastových oken, interiérové doplňky VELUX.
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů, leštící kotouče, hrubovací pasty, brusivo, rouna a pásy.
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej
Zámečnictví Zeman Vlašim, zámečnické práce, nouzové otevírání zámků, výměna zámků, prodej zámků, zhotovení kopie klíčů, prodej sortimentu zabezpečovacího zařízení.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy ve svažitých terénech, hloubení základů i odvoz suti
Základy pro Váš dům i chatu vyhloubí firma Tomáš Trizna z obce Neveklov u Benešova. Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Spolehlivé služby pomocí nejmodernějších strojů i výkonné techniky.
Výkup a recyklace kabelů, ekologické odstranění odpadů, ochrana životního prostředí
Výkup za vysoké ceny a následná ekologická likvidace všech typů kabelů, kovů a plastů s kovem, to vše zajišťuje společnost RecyKab s.r.o. z Benešova.
RecyKab s.r.o.
Malířství, natěračství a lakýrnictví v okrese Benešov
Vymalujeme, natřeme, nalakujeme! Všechno bude jako nové! Zrekonstruujeme Váš domov i kanceláře. Komplexní a především profesionální služby v okrese Benešov.
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato, CNC soustružnické centrum.
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, ošetřovatelská péče
Domov pro seniory se sníženou soběstačností Benešov, domov důchodců, zdravotní a ošetřovatelská péče, pobytová služba, sociální služby seniorům, volnočasové aktivity.
Dřevostavby rodinných domů, typové domy za rozumnou cenu
Výstavba dřevostaveb, typové rodinné domy různých velikostí, bungalovy, moderní, rostoucí domy za rozumnou cenu, rychlá realizace – stavební společnost PENATUS, s.r.o.
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba domů
Základové desky, dlažby, omítky, rekonstrukce Benešov, stavební práce, fasády, výstavba rodinných domů, pokrývačské práce, tesařské práce, obkladačské práce.
Oční lékařka – Vlašim, komplexní oftalmologická péče
Péče o oči, měření dioptrii, nitroočního tlaku, vyšetření zraku, očního pozadí a zorného pole u paní doktorky MUDr. Magdaleny Maxiánové v ordinace ve Vlašimi.
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, rekuperace
Nízkoenergetické, pasivní rodinné domy, zděné roubenky Benešov, tepelné izolace, strojní větrání s rekuperací tepla, úspora energií, vzduchotěsnost domu, špičkové zasklení, regulace vytápění.