Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Benešov
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu, prodej vajec, salámů, uzenin, klobás, řeznictví RABBIT po celé České republice.
Technika pro farmu - stroje a mechanizace pro zemědělství -  doručení do 24 hodin
Potřebujete si usnadnit a zrychlit Vaši práci třeba na poli či farmě? Náš e-shop představuje sortiment zboží techniky pro farmu a stroje pro zemědělství.
Řidičský průkaz na motorku v Benešově - zavolejte nám a domluvíme si individuální plán
Pro získání řidičského průkazu na motocykl navštivte společnost Šeda s. r. o. sídlící v Benešově.
Odlitky - výroba a jejich tepelné zpracování Benešov
Odlitky vyhotovené gravitačním litím do kokil, nízkotlakým litím a lisování tekutého kovu, hliníkové odlitky s dobrými mechanickými vlastnostmi od společnosti TOP ALULIT s.r.o.
Daňový poradce Vlašim, vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické i právnické osoby
Profesionální účetní a daňové služby poskytuje léty prověřená společnost Ing. Jana Polívková - daňový poradce z Vlašimi. Provádíme kompletní účetní služby včetně poradenství.
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Konstrukční a projekční činnost, 3D modelování, vývojové práce, vizualizace a design
Kompletní služby v oblasti strojírenství poskytuje pomalu se rozrůstající společnost Ottl, s.r.o. z Teplýšovic. Zajišťujeme profesionální konstrukční a projekční činnosti.
Výcvik řidičů všech skupin Benešov – trpělivý a profesionální přístup lektorů
Potřebujete najít kvalitní autoškolu s trpělivým přístupem lektorů v Benešově a okolí? Neváhejte kontaktovat Autoškolu Šeda, která nabízí výcvik řidičů všech skupin motocyklů a automobilů.
Komplexní geodetické práce v okrese Benešov, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány
Zkušeného geodeta naleznete u společnosti Pavel Korec - geodetické práce v obci Týnec nad Sázavou. Spolehlivé vyměření hranic pozemků a další úkony v oblasti katastru nemovitostí.
Řidičák na auto Benešov – možnost povinných jízd o víkendu
Neobejdete se bez řidičského průkazu? Získejte řidičák s pomocí kurzu v Autoškole Šeda v Benešově, kde si můžete povinné jízdy přizpůsobit Vašim časovým možnostem.
Rostlinná a živočišná výroba, produkce mléka, výkrm skotu
Rostlinnou a živočišnou výrobou se společnost Neveklov a.s. zabývá jíž pře 60 let se zaměřením na pěstování obilovin a olejnin, produkci mléka, výkrm skotu, odchov jalovic.
Služby v oblasti – ekologie a likvidace odpadů, kovošrot Bystřice
Ekologická likvidace kovového odpadů, výkup železných, neželezných a barevných kovů realizuje kovošrot MAMAKO - Czech s.r.o., Bystřice u Benešova.
Zemní a výkopové práce na Benešovsku, základy pro bazény, jezírka, terénní úpravy i odvoz suti
Spolehlivé zemní i stavební práce pro Váš nový dům či jinou stavbu Vám poskytne společnost Tomáš Trizna z Neveklova u Benešova. Zajistíme veškeré činností od hloubení základů po nákladní dopravu.
Garážová vrata HÖRMANN  na ruční i elektrické ovládání od autorizovaného prodejce
Garážová vrata pro Váš dům i průmyslovou halu Vám zajistí společnost Josef Cigler - JC MONTÁŽE z Vlašimi. Dodáme a namontujeme Vám sekční i výklopná vrata z kvalitní oceli s následným servisem.
Grafické služby v Benešově s výrobou fotografií, fotoknih, razítek i potisků triček
Kvalitní digitální tisk a další fotoslužby Vám poskytne společnost GRAFFOTO Bejvl Jan Bejvl z Benešova. Zvěčníme Vaše vzpomínky v podobě nezapomenutelných fotek, fotokalendářů i fotoknih.
Pohotovostní služby pro děti a dospělé v nemocnici Benešov
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje provozuje lékařskou pohotovostní službu pro děti a dospělé, vyšetření, ošetření úrazů a příjem akutních onemocnění.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Moderní dřevostavby na Benešovsku, individuální domy od návrhu po realizaci stavby
Kompletní projekt Vaší dřevostavby Vám navrhne a zrealizuje společnost PENATUS, s.r.o. z Benešova. Přeměníme Vaši představu o bydlení ve skutečnost.
Základní a mateřská škola rodinného typu v Chráněné krajinné oblasti Blaník u Benešova
Kvalitní vzdělání v okres Benešov Vám poskytne malotřídní škola s rodinnou atmosférou, Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem, příspěvková organizace.
Rodinný dům pro seniory v Posázaví, domov s komplexní péčí
Domov pro seniory s komplexní sociální, zdravotní a ošetřovatelskou péčí, rodinný dům pro osoby starší 60 let v Posázaví poskytuje SEN pro SEN, s.r.o. v obci Čtyřkoly.
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daní
Daňový poradce Ing. Jana Polívková, Vlašim se zabývá zpracováním všech typů daní, DPH, vedení účetnictví a daňové evidence pro firmy, OSVČ a organizace.
Slévárna, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro průmysl
Slévárna hliníku, gravitační a nízkotlaké lití, výroba tenkostěnných a tlakotěsných odlitků pro automobilový, elektrotechnický a strojírenský průmysl realizuje společnost TOP ALULIT s.r.o.
Voda, topení a plyn, rozvody, instalace, montáže, okres Benešov
Instalace vody, topení a plynu, rozvody, montáže potrubí, solárních systémů, kotlů, radiátorů, vodáren, ČOV, rekonstrukce a servis realizuje společnost Jana Švácha.
Autoškola Benešov - řidičský průkaz i zdokonalovací a kondiční jízdy
Autoškola Šeda Benešov nabízí nejen kvalitní kurzy pro získání řidičského oprávnění, ale také oblíbené kondiční jízdy.
Notář Benešov u Prahy – notářské zápisy, sepisování závětí, ověřené výpisy z rejstříků
Potřebujete využít služeb notáře? Notářská kancelář JUDr. Miloslav Jindřich z Benešova u Prahy nabízí ověřování podpisů a listin, projednávání dědictví nebo notářské úschovy listin a financí.
Výkup kovů, železa, barevných kovů a papíru, likvidace, recyklace Bystřice
Výkup kovového odpadu, šrotu, železa, barevných kovů, mědi, hliníku, mosazi, zinku, papíru od firem i soukromých osob zajišťuje KOVOŠROT Bystřice MAMAKO - Czech s.r.o.