Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Liberecký kraj
Trezory a sejfy hotelové, stěnové a nábytkové pro nejbezpečnější úschovu cenností
Ochranu Vašich cenností, šperků i peněz zajistí společnost zaměřující se na výrobu bezpečnostních trezorů a sejfů, Klíčové a trezorové centrum Hausner-Plný s.r.o. z Jablonce nad Nisou.
Distribuce spotřebních baterií a akumulátorů značky VARTA pro Českou i Slovenskou republiku
Vysoce kvalitní akumulátory, baterie i nabíječky s dlouhou výdrží zakoupíte u výhradního dovozce těchto produktů, u společnosti Spectrum Brands Czech spol. s r.o. v České Lípě.
Projekce průmyslových staveb, výrobních hal, obchodních a logistických center
Zkušeného projektanta s bohatými zkušenostmi v oblasti průmyslových staveb naleznete u firmy Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce z Liberce. Projektování a inženýrská činnost na patřičné úrovni.
Podzimní odborná údržba zahrady – hrabání listí a zazimování rostlin a stromů
Máte u svého domu zahradu? Pak je nejvyšší čas kontaktovat firmu Zahrady J+J s.r.o. sídlící nedaleko Liberce a žádat odbornou podzimní údržbu zahrady včetně hrabání listí a zazimování rostlin.
Čistící a protizamlžovací roztoky | Liberec
Protizamlžovací a čistící roztoky na optické plochy brýlí, čoček, monitorů a dalších přístrojů nabízí společnost Adam OPTIMART. Kvalitní spreje na čištění skel a na ochranu proti zamlžení od kanadské firmy dodáváme v několika verzích a velikostech. Na skladě máme čisticí prostředky Microclair od 25ml do 1l a Antifog30 a 114 ml. Pro objednání ...
Jednoúčelové stroje, rekonstrukce strojů podle BOZP
Provádíme komplexní služby v oblasti průmyslové automatizace a zajišťujeme dodávky výrobních technologií - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Jednorázové i pravidelné uklízení, čištění plugů, chráněná dílna
Kvalitní jednorázové i pravidelné úklidové služby, domácností i firemních prostor, čištění plugů pro práškové lakovny nabízí chráněná dílna Gabriela Facility Management.
Pravidelný úklid objektů Liberec - nevýrobní prostory firem a institucí
Úklidová firma PULI s.r.o. nabízí pravidelný úklid nevýrobních prostorů firem a institucí, kanceláře, administrativní budovy, školy, panelové domy..
Krkonošké vodovody a kanalizace, správa vodovodů a kanalizací
Provoz, údržbu, opravu, výstavbu a rekonstrukci vodovodů a kanalizací, přípojek, výkopové práce, dodávku pitné vody zajištují Krkonošké vodovody a kanalizace společnost KrVaK s.r.o.
Skleněné výrobky, džbány, dekorované sklenice, historické sklo
Ručně foukané skleněné výrobky, dekorované sklenice, džbány a karafy, historické sklo, křišťál, designové produkty, vázy, mísy vyrábí společnost Balvínglass s.r.o.
Kompletní sklenářské práce Liberec
Společnost GE-PA, spol. s r.o. z Liberce nabízí kompletní služby v oblasti sklenářských prací.
Jeřábnické práce pomohou na stavbě i při vyprošťováni auta - Semily
Společnost Bedřich Škoda sice sídlí ve městě Libštát v okrese Semily, naše jeřábnické práce jsou vám ale k dispozici také ve městech Trutnov, Jičín, Jilemnice, Nová Paka nebo Lomnice.
Jeřábnické práce, práce autojeřábem, pronájem montážních plošin
Jeřábnické práce, zdvíhání a přemísťování těžkých břemen autojeřábem na stavbách a montážích, pronájem montážních plošin na výškové práce zajišťuje Zdeněk Václavík, okres Semily.
Křišťálové lustry Elite Bohemia
Celosvětově vyhledávané křišťálové lustry v tradičním i moderním provedení vyrábí v široké cenové škále od komerčních lustrů po výtvory na míru společnost ELITE BOHEMIA ze Semil.
Optické obruby půlčíky Liberec – atraktivní design, široký výběr
Široký výběr optických obrub půlčíků v atraktivních designech a kvalitních materiálech nabízí v prodejně a na eshopu Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce.
Akce na vybrané sedací soupravy INELIS – vybrané modely se slevou až 30%
Toužíte po kvalitní sedací soupravě v nadčasovém designu za výhodnou cenu? Nepropásněte akci Nábytku Linea s.r.o. z Liberce a pořiďte si sedací soupravu IN-Elis se slevou až 30%.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Potisk antireflexních čistících sprejů Liberec – užitečný firemní dárek
Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce nabízí jednorázovou akci – potisk antireflexních čistících sprejů. Darujte Vašim zákazníkům užitečný dárek s Vaším logem.
Řeznictví a uzenářství, maso a uzeniny, zabijačkové speciality
Kvalitní maso vepřové i hovězí, uzeniny, párky, šunky, salámy, zabijačkové speciality a jiné masné výrobky produkuje a prodává Řeznictví Nosek s.r.o., okres Semily.
Zahradnictví, e-shop dřevin, stromků, subtropických rostlin, květin
Internetové zahradnictví, prodej dřevin, ovocných stromků, subtropických a tropických rostlin, citrusů, okrasných keřů, květin realizuje na e-shopu zahradnictví Kruh.
Galvanizace plastů, galvanické chromování plastů pro automobilový průmysl ve špičkové kvalitě
Prémiové zušlechťování povrchů Vám zajistí inovační společnost Galvanoplast Fischer Bohemia, s.r.o. z Liberce. Špičkový design pro automobily, elektroniku i sanitární aplikace.
Nízkoalkoholický nápoj Pomelo – ochucený mix výčepního  piva a pomelové limonády
O pravé letní osvěžení při sportu nebo odpočinku se postará nízkoalkoholický nápoj POMELO z PIVOVARU ROHOZEC z Turnova.
Elektromontážní práce, průmyslové elektroinstalace, revize
Elektromontážní práce, revize, opravy, údržba, projekce a montáž elektroinstalace, elektrických spotřebičů, přeložky kabelů realizuje společnost ETS CZ Nový Bor, a.s..
Mateřská škola Jablonec nad Nisou, výchova a vzdělávání dětí metodou Montessori
Kvalitní výchova a vzdělání se zaměřením na osobnost dítěte a jeho potřeby naleznete v mateřské škole Montessori, z. s. z Jablonce nad Nisou. Zájem dítěte je pro nás vždy na prvním místě.
Řezy stromů, zabezpečení, tvarování a zhodnocení stromů odborníky
O celkové ošetření a řezy stromů, jejich provozní zabezpečení, zhodnocení a dlouhodobý užitek, tvarování i zdraví růst se postarají odborníci ze společnosti SPANTIK CZ s.r.o. z Liberce.
Veterinární klinika s vlastní laboratoří - výsledky do 15-20 minut s odběru krve
V naší laboratoři si můžete nechte na počkání vyšetřit Vašeho zvířecího mazlíčka, léčba se nasadí okamžitě bez zbytečných průtahů - Veterinární klinika Hanychov Liberec.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec