Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Liberecký kraj
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům  - přípravky s dokonalou ochranou pro Vašeho zvířecího miláčka
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům, účinné přípravky jsou voděodolné a jsou vhodné i pro štěňata - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou, myslete na ochranu před parazity již dnes
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Rekreační středisko Trnávka - rodinné, rekondiční, ozdravné pobyty a seniorská rekreace
Rekreační středisko Trnávka leží v oblasti Českomoravské vrchoviny mezi obcemi Červená Řečice a Želiv v okrese Pelhřimov na břehu vodního díla Trnávka v nadmořské výšce 422 m nad mořem.
Senzory, snímače síly a kroutícího momentu
Jsme předními distributory senzorů firmy OptoForce, senzory OptoForce výrazně zlepšují již tak unikátní vlastnosti robotů UR - EXACTEC Liberec
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Restaurace s chutnou domácí kuchyní, příjemnou letní zahrádkou a dětským hřištěm
Kvalitní jídlo plné rozličných chutí Vám připraví podnik Restaurace Kočí Doksy z Doks u České Lípy. Ideální volba pro rodinný oběd, oslavu i firemní večírek nedaleko Máchova jezera.
Získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kovových hadic
Slavíme 20 let od vzniku firmy a chceme všem dát na vědomí, že patříme do skupiny společností s nejvyšší úrovní kredibility v České republice - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Novinky v oblasti bižuterie - bižuterní komponenty – zapínání háčky, kotlíky, šňůrky
Společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou přináší zákazníkům neustále novinky z oblasti bižuterie a komponentů a pomůcek pro její výrobu.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Zakázková klempířská výroba, prodej střešních systémů s vysokou odolností Liberec
Krytiny, šindele i okapy Vám rychle a spolehlivě dodá společnost LUK-MAT, s.r.o. z Liberce. Zajistíme pro Vás kvalitní střešní krytiny od renomovaných firem společně s precizní klempířskou výrobou.
Prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů
Slavíme 20 let od vzniku firmy a získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Střechy šikmé i rovné, montáž střešních krytin a rekonstrukce
Střechy pultové, sedlové, stanové, valbové, realizace nových střech a rekonstrukce, tesařské, pokryvačské a klempířské práce provádí STŘECHY DAVMAR s.r.o.
Návrh hadic a kompenzátorů v oboru inženýringu s podporou CAD programu
Svým klientům rádi zpracujeme návrh na výrobu hadic a kompenzátorů a to vše s podporou CAD programů pro strojní inženýrství.
Výhodné čipování zvířat - pořiďte svým psům a kočkám cestovní pas
Čipování zvířat - cestovní pas pro psy a kočky – pro vycestování do zahraničí si nechte vystavit pas a zvířátko očipovat - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš provádí čipování Dle podmínek EU
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Kvalitní vysokotlaké nerezové hadice
Nerezové hadice vyrábíme z různých typů vlnovců - s běžným kruhovým vlněním nebo s úzkým kruhovým vlněním - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Prodej ovocné keře drobné ovoce rakytník řešetlákový Hippophae rhamnoides Liberec.
V našem specializovaném zahradním centru nabízíme velkoobchodní prodej nejen ovocných keřů.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Velkoobchod a výroba bižuterie Jablonec nad Nisou – vše pro vlastní návrhy a tvorbu
Vše pro vlastní návrhy a výrobu bižuterie naleznete v nabídce velkoobchodu společnosti P.P. TRADING se sídlem v tradičním kraji pro toto umělecké odvětví, v Jablonci nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Moštárna a pálenice, distribuce ovocných moštů, nektarů a šťáv pro velkoobchod i maloobchod
Široký sortiment ovocných a zeleninových nápojů včetně vína naleznete na prodejně v Křížanech nebo e-shopu firmy STARÁ DÁMA s.r.o. Šťavnaté ovoce pocházející od tradičních pěstitelů.
Zámečnické a nástrojářské práce, profesionální kovovýroba na zakázku, Liberec
Výroba klíčů a kompletní zámečnické práce Vám poskytne zkušená firma Zámečnictví PM s.r.o. z Liberce. Profesionální opravy a montáže zámků včetně kování.
Ventilátor pro svislé a vodorovné umístění - spolehlivé větrání do koupelny či toalety
Pořiďte si špičkové větrání do koupelny či toalety za použití ventilátoru pro svislé a vodorovné umístění - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Novinky pro rok 2018 ve výrobě bižuterie a chirurgické ocele - Jablonec nad Nisou
Také pro rok 2018 připravila společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou mnoho novinek ve výrobě bižuterie, od nových zapínání, kotlíků a lůžek po chirurgickou ocel.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Ubytování v Jizerských horách ve Ski areálu Severák, z apartmánu přímo na sjezdovku
Ubytujte se v příjemných apartmánech, které nabízí Ubytování Severák - Radka Adamcová v Janově nad Nisou – Hrabětice. Pobyt v srdci přírody s bohatým sportovním vyžitím.
Kondenzační technika pro separaci oleje a vody
Naším hlavním oborem je výroba a úprava techniky stlačeného vzduchu - Kondenzační technika pro separaci oleje a vody - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
ZUŠ Jilemnice, výuka hudebních, výtvarných a tanečních oborů, příprava na konzervatoř
Umělecké vzdělání v rozličných oborech Vám poskytne Základní umělecká škola Jilemnice, příspěvková organizace. Individuální i kolektivní výuka hudby, tance a výtvarného umění.
Veterinární klinika Liberec - laparoskopická kastrace u fen a koček
Poskytujeme malé operační zákroky pomocí laparoskopie, která výrazně snižuje bolestivost zákroku.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Tepelná čerpadla s možností dotace, prodej, montáž, nastavení, servis
Tepelná čerpadla s možností dotace a sníženým tarifem za elektřinu, prodej, montáž, servis, opravy tepelných čerpadel značky NIBE zajišťuje společnost Miloslava Janaty z okresu Semily.