Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Liberecký kraj
Ordinace praktické lékařky, profesionální pediatrie pro děti a dorost, Jablonec nad Nisou
Kvalitní lékařskou péči s citlivým přístupem k menším i větším pacientům zajišťuje MUDr. Hana Mourková s.r.o. praktická lékařka pro děti a dorost z Jablonce nad Nisou.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. dětský lékař
Veterinární ordinace Slovanka Česká Lípa – profesionální ošetření  Vašich čtyřnozích kamarádů.
Veterinární ordinace Slovanka – profesionální ošetření malých i velkých zvířat jak u Vás doma, nebo na Vaší farmě či statku - MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Těžba dřeva, péče o les, zahradu i ovocný sad, rizikové kácení stromů, Český Ráj a Podkrkonoší
Celkovou péči o les i zahradu poskytuje společnost Martin Plachta - lesnické a zahradnické práce z Lomnice nad Popelkou. Zajistíme kácení dřevin, pěstební práce i prořezávání ovocných stromů.
Zhotovení kytic a věnců Nový Bor
Zhotovení smutečních a vzpomínkových kytic a věnců k položení před rakev při pohřbu nebo jako omluvu neúčasti obřadu, ale také na hroby jako výzdobu nabízí pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Nový Bor.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Pravidelný úklid panelových činžovních domů paneláků činžáků dílen Liberec
Naše firma PULI s.r.o. Liberec nabízí veřejnosti a firmám pravidelný úklid, který provádíme dle platných norem.
Ubytujte se v našem Sportovním centru Semily za super ceny
Levné ubytování jak na víkend, tak po celou dobu prázdnin – firemní a společenské akce - Sportovním centru Semily
Spolehlivé vedení účetnictví, daňové evidence a mezd pro malé i velké firmy, OSVČ, Česká Lípa
O kompletní účetnictví Vaší firmy se postará firma Milada Trochtová z České Lípy. Zpracujeme pro Vás daňovou evidenci, mzdovou agendu a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Projektové práce ve stavebnictví, příprava projektové dokumentace, inženýring, Liberec
Profesionální projektování průmyslových staveb zajišťuje firma Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce se sídlem v Liberci. Navrhneme jakoukoli stavbu a zajistíme veškerou potřebnou dokumentaci.
Pánská montérková bunda MAX - šití pracovních oděvů na míru
V naší šicí dílně vyrábíme moderní montérkové bundy z kvalitních materiálů odolným povětrnostním vlivům.
Prevence vnitřních a vnějších parazitů  - udělejte vše pro zdraví Vašich zvířecích miláčků
Provádíme prevenci vnitřních a vnějších parazitů, chraňte svého miláčka před parazity – včasnou ochranou před parazity předejdete vleklým nepříjemnostem - Veterinární ordinace SLOVANKA
Základní škola s výukovými aktivitami spojenými s přírodou a sportem
Základní škola Rovensko pod Troskami v okrese Semily má vzdělávací a výukové aktivity spojené s přírodou a sportem. Rozmanité sportovní zázemí a zájmové kroužky.
Pediatrie, diagnostická a léčebná péče pro děti a dorost Liberec s komplexním vyšetřením
Komplexní lékařskou péči poskytuje MUDr. Lada Dvořáková s.r.o. - dětská lékařka sídlící v Liberci VI-Rochlice. V naší ordinaci zajišťujeme preventivní prohlídky, očkování i poradnu pro kojence.
Výměna oleje pro perfektní chod moderních vozů
Zajišťujeme výměnu oleje pro skvělý chod vašich vozů, používáme kvalitní oleje do všech typů vozidel, dle specifikace a norem vyžadovaných výrobcem - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Třináctka Pivovaru Rohozec držitelem World Beer Seal 2019
Rohozecká TŘINÁCTKA se stala absolutním vítězem napříč všemi kategoriemi a obsadila první místo v hlavní soutěži World Beer Seal 2019.
Město Raspenava na Liberecku, turistická oblast v podhůří Jizerských hor s ryzí přírodou
Město Raspenava je půvabná obec rozkládající se ve Frýdlantském výběžku v severních Čechách nedaleko okresního města Liberec. Menší město s přírodním parkem Peklo i mnoha zájmovými spolky.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, léčba a prevence, Liberec
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Zuzana Kofferová - ZJ Praktik s.r.o. v Liberci poskytuje pacientům preventivné prohlídky, léčbu nemocí, očkování, odběry.
Výroba obalového materiálu, bublinková a pěnová folie
Vyrobíme pro vás kvalitní a spolehlivý obalový materiál, dokonalá ochrana vašich výrobků díky bublinkové a pěnové folii - OSAPO, s.r.o. Liberec
Stavební společnost Liberec, průmyslové a dopravní stavby, mosty, výstavba bytových domů
Průmyslové stavby, mosty i bytové domy Vám navrhne a postaví dynamická společnost BREX, spol. s r.o. sídlící v Liberci 23. Zrealizujeme vše, co si usmyslíte, ať je to jakkoli odvážný projekt.
Jarní a podzimní zakládání záhonů a celoroční výsadba rostlin
Zakládání záhonů a celoroční výsadba rostlin ze specializovaných zahradnictvích - Zahrady J+J s.r.o. Kompletní realizace zahrad
Polotovary a komponenty na výrobu bižuterie Jablonec Nad Nisou – náušnice, náramky, řetízky
Náušnice, náramky či náhrdelníky z bižuterie přesně podle Vašich představ vykouzlíte s polotovary a komponenty na výrobu bižuterie od společnosti Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Kompletní kominické práce v okrese Semily, pravidelné revize, výstavba a vložkování komínů
Kvalitní služby kominíka naleznete u firmy Jiří Vondra – kominictví v obci Čistá u Horek v okrese Semily. Vystavíme nový komín, provedeme revizi i montáž komínových vložek.
Prodej a distribuce náhradních dílů pro automobily Semily
Máme širokou nabídku autodílů, příslušenství a doplňků pro motoristy a autoservisy za maloobchodní i velkoobchodní ceny - Autodat s.r.o. Semily
Dětská skupina Neználek v Kokoníně, miniškolka, jesle, hlídání malých dětí o víkendu
S hlídáním i velmi malých dětí si hravě poradí kvalifikované paní učitelky ve vzdělávací instituci Dětské centrum Neználek DC NEZNÁLEK z. s. z obce Jablonec nad Nisou – Kokonín.
Projekční kancelář, projekce budov a sportovních staveb, Liberec
Projekce domů, občanských, průmyslových a sportovních staveb, pro uzemní a stavební řízení, vizualizace realizuje projekční kancelář Ing. Radovana Novotného UNIARCH, spol s r.o., Liberec.