Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Skupinové DNS cvičení s fyzioterapeutem ve fyzio fitness - sestava cviků podle Koláře
Mgr. Lenka Stacke pořádá pro zájemce z okolí Zlína, Napajedel, Otrokovic skupinové cvičení metodou DNS s fyzioterapeutem. Cviky podle Koláře jsou vhodné pro aktivní sportovce i začátečníky.
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výroba, eshop interiérové, dekorace ze dřeva - dřevěné portréty, obrazy, velikonoční, vánoční, světelné dekorace
Ručně vyrobené dekorace ze dřeva můžete objednat přes eshop woodresinhome.cz Zlín, Interiérové dřevěné dekorace velikonoční, vánoční i světelné, portréty, obrazy. Výroba je přizpůsobena Vašemu přání.
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Kvalitní zubní implantáty, implantace, náhrada chybějících zubů
Na Dentální klinice Rafael ve Zlíně provádí implantace chybějících zubů. Kvalitní zubní implantáty jsou funkční i vzhledově srovnatelná náhrada původního zubu.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Intrastat, doklady pro celní řízení
Intrastat - statistické hlášení obchodu zbožím v rámci EU, zastoupení firmy v celním řízení, potřebné doklady k přepravě zboží, to vše Vám zajistí společnost EURO CUSTOM s. r. o..
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Opravy hydraulických zvedáků nákladních vozidel
Opravy hydraulických zvedáků všech typů nákladních vozidel zajistí firma SLOMAK Zlín. Na prodej u nás i náhradní díly pro hydraulické zvedáky.
Antistresová Indická masáž hlavy Champi - pomocí akupresury se zbavíte bolestí hlavy, migrény, napětí ve svalech
V centru ViaNatura ve Zlíně používáme různé metody pro úlevu od bolestí, stresu, napětí. Při prevenci bolestí hlavy, migrény, nespavosti je vhodná Indická masáž hlavy CHAMPI, využívá se akupresury.
EMSculpt - posilování bez cvičení, neinvazivní metoda odbourávání tuků
KM Studio Zlín rozšířilo své služby o neinvazivní metodu odbourávání tuků - EMSculpt. Jde o posilování bez cvičení, při ošetření pohodlně ležíte a vše je naprosto bezbolestné.
Rychlé řešení pro sociální zázemí budov - výroba a prodej sanitárních, WC příček BL 13-3 HPL, BL28
Sanitární a WC příčky BL 13-3 HPL a BL 28 jsou rychlým řešením pro sociální zázemí budov. Příčky z kvalitních německých materiálů vyrábí a prodává firma BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Vyřazené autobaterie - sběr, zpracování a výkup za skvělé ceny
Výkup a sběr vyřazených autobaterií za skvělé ceny zajišťuje společnost Trojek a.s. v Otrokovicích a okolí Zlína. Kromě výkupu zajišťujeme také jejich kvalitní zpracování.
Trojek, a.s. Otrokovice
Fotovoltaika, solární elektrárny Zlín, fotovoltaické systémy pro stavby a rodinné domy
Naše firma z okresu Zlín provádí realizace fotovoltaických staveb, fotovoltaických systémů, solárních elektráren a solárních panelů pro rodinné domy.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Ordinační bělení zubů - profesionální vybělení zubů
Rafael dentální klinika s.r.o. Zlín. provádí ordinační bělení zubů. Jde o profesionální vybělení zubů - zbavíte se zažloutnutí zubů po užívání ATB i zabarvení po kouření či konzumai kávy.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Bytový textil, záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky a osušky-největší výběr
Největší výběr bytového textilu ve Zlíně najdete v prodejně FRANC Zlín - záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky, osušky, deky, ubrusy a další bytový textil.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
Nátěry, čištění konstrukcí, fasád a střech ve výškách
Profesionální čištění fasád, sřech a různých typů konstrukcí po celé ČR provádí firma Čištění fasád Zlín. Pro práce ve výškách využíváme horolezeckou techniku.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Estetická stomatologie-keramické korunky, fazety, náhrady zubu přístrojem CEREC 3D
Využijte možnosti Estetické stomatologie - nechejte si zhotovit keramické korunky, fazety, náhrady zubu přístrojem CEREC 3D. Stačí jedna návštěva Dentální kliniky Rafael Zlín.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje
Pokud potřebujete opravit přímočarý hydromotor, obraťte se na firmu SLOMAK ze Sazovic u Zlína, která provádí opravy přímočarých hydromotorů, pístnic na stavební i zemědělské stroje.
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Samolepící, textilní, potištěné a LDPE pásky - výroba
Naše firma se zaměřuje na výrobu samolepících pásek textilních, potištěných a LDPE ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Celní deklarace, služby, zaškolení, celní řízení Zlín
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. Zlín se zaměřuje na celní služby - celní deklarace, zaškolení pracovníků do celé problematiky a další služby spojené s přípravou podkladů pro celní řízení.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Sanitární příčky, WC kabiny do obytných buněk, kancelářských modulů a kontejnerů
Dodavatel sanitárních příček a WC kabin z kvalitních materiálů do obytných buněk a kontejnerů i kancelářských modulů je firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Volné místo v prádelně na praní i žehlení - práce vhodná pro ZP, ženu i muže
Jana Ondrová přijme aktuálně do prádelny v Otrokovicích ženu nebo muže na praní a žehlení. Fungujeme jako chráněná dílna, práce je vhodná i pro ZP. Nového kolegu v prádelně zaškolíme.
Prádelna Janča - Jana Ondrová Praní hygienického prádla Zlín
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.