Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Cviky podle Mojžíšové - léčba neplodnosti, funkční sterility u žen
Mgr. Lenka Stacke se zabývá fyzioterapií při funkční neplodnosti. Využíváme cviky Mojžíšové, rehabilitační léčba pomáhá u žen i mužů. Klientky z okolí Zlína se mohou objednat ve studiu v Napajedlech.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Kosmetické služby, permanentní MAKE-UP - šetrná česká kosmetika For Life & Madaga
V salónu Vítězslavy Dalajkové ve Zlíně poskytujeme standardní kosmetické služby i speciální péči a permanentní make-up. Pracujeme s českou kosmetikou FOR LIFE & MADAGA.
Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Sprchové, pisoárové zástěny, WC boxy pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty
Výrobou a prodejem kvalitních sprchových příček, pisoárových zástěn, WC boxů pro školky, aquaparky, veřejné a průmyslové objekty se zabývá firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Fyzioterapie, léčebná rehabilitace pro ambulantní klienty
Společnost Medical Point Zlín poskytuje komplexní rehabilitační péči pro ambulantní klienty především z regionu Zlínský kraj, zaměřuje se na obor fyzioterapie, léčebná rehabilitace.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Rekonstrukce, optimalizace veřejného osvětlení - dosažení úspory elektrické energie v obci, městě
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína se mimo jiné zaměřuje na rekonstrukce a optimalizace veřejného osvětlení s cílem dosažení úspory elektrické energie v obci, městě. Působíme ve Zlínském kraji.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Průmyslová hnojiva cererit, NPK, ledek, draselná sůl, močovina-prodej
ZDV Fryšták je výrobce malospotřebitelských balení průmyslových hnojiv v okrese Zlín. Na prodej průmyslová hnojiva cererit, NPK, ledek, draselná sůl, močovina.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Značkové mikiny, zimní bundy, vesty, kalhoty, tepláky, trička, tenisky Blauer USA - oblečení z aktuální kolekce i výprodej
Na prodejně Blauer USA Store ve Zlíně pořídíte značková trička, mikiny, bundy, vesty, kalhoty, tepláky i vycházkovou obuv a tenisky z aktuální kolekce. Vybrané značkové oblečení ve výprodeji.
Blauer USA Store Zlín www.blauer-zlin.cz
Ošetření zubů laserem - stomatologické ošetření laserovou technologií
Rafael dentální klinika Zlín má moderní vybavení, provádíme ošetření zubů laserem KEY LASER 3, stomatologické ošetření laserovou technologií urychluje hojení a minimalizujeme bolest a otoky.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Celní služby, poradenství
Společnost EURO CUSTOM poskytuje kompletní celní služby zákazníkům včetně celního poradenství.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Fyzioterapie a léčebná rehabilitace - kineziologický rozbor, cvičení ve vývojových řadách podle Koláře, metoda Mojžíšové
Studio FyzioVita Otrokovice pro zájemce z okolí Zlína, Uh. Hradiště i Kroměříže poskytuje služby fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Využíváme kineziologický rozbor, cvičení podle Koláře, Mojžíšové.
Sazenice jahod stáleplodících, jednouplodících, převislých, přísady bylinek v zahradnictví
Rodinné Zahradnictví u rozchodníka již má plně zásobenou prodejnu. Přijeďte si pro sazenice jahod nebo přísady bylinek a vše nutné pro jarní výsadbu. Najdete nás nedaleko Zlína, ve Fryštáku-Žabárna.
Samoobslužná prádelna - praní i sušení bez objednání i čekání, pro firmy poskytneme náhradní plnění
Společnost PERSTYLE s.r.o. funguje jako samoobslužná prádelna pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž a Holešov. Využijte možnost praní a sušení bez objednání i čekání.
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Zubní implatáty-celková rekonstrukce chrupu i náhrada jednotlivých zubů
Dentální klinika Rafael Zlín provádí celkové rekonstrukce chrupu, využívá kvalitní zubní implantáty, které lze zavádět i jako náhradu jednotlivých zubů.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Skupinové DNS cvičení s fyzioterapeutem ve fyzio fitness - sestava cviků podle Koláře
Mgr. Lenka Stacke pořádá pro zájemce z okolí Zlína, Napajedel, Otrokovic skupinové cvičení metodou DNS s fyzioterapeutem. Cviky podle Koláře jsou vhodné pro aktivní sportovce i začátečníky.