Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Přeprava finančních hotovostí Beroun
Bezpečná přeprava a ostraha peněz a cenností, ochrana osob a majetků, komplexní bezpečnostní služby pro firmy i osoby ve Středočeském kraji.
Prejzové střechy, pokryvačské práce, rekonstrukce střech
Prejzové střechy pro historické budovy s vysokou životností zajišťují estetický vzhled a vykrytí oblých tvarů – pokládku zajišťuje firma STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Bezhlučné řetězy výroba Praha – speciální úprava válečků
Vyžaduje Váš podnik tichý provoz při práci strojů? Společnost CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí na základě požadavků zákazníků bezhlučné řetězy, které vynikají speciálně upraveným tvarem válečku.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Balicí služby, balení na zakázku, výroba plochých, hadicových, doypack a flowpack sáčků včetně designu a potisku
Firma Balmex pana Ondřeje Kopičky se sídlem v okrese Mladá Boleslav nabízí komplexní balicí služby včetně balení na zakázku. Specializujeme se také zakázkovou výrobu sáčků včetně designu a potisku.
Zámečnická výroba a výroba ocelových konstrukcí vč.montáže, povrchová ochrana, obráběčské práce
Společnost JISU kovovýroba s.r.o se zabývá zámečnickou výrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany, dopravy a montáže. Současně zajištujeme obráběčské práce.
Výroba a montáž plastových oken a dveří na míru včetně doplňků, zaměření, demontáž, servis, poradenské služby
Společnost H-TERM s. r. o. se specializuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří. Okna a dveře vyrábíme přesně na míru dle přání zákazníka, a to v téměř neomezených rozměrech a tvarech.
Domov pro seniory a osoby zdravotně postižené - Domov Zátiší s.r.o. v Praze Úvaly
Domov Zátiší s.r.o. v Úvalech v Praze poskytuje sociální služby a péči pro osoby zdravotně postižené a seniory, kteří potřebují pomoci s každodenními úkony a činnostmi.
Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Služby pro realitní makléře, zhotovení foto a video prohlídek, virtual home staging, 2D a 3D půdorys nemovitosti
Richard Jurák se nabízí služby pro realitní makléře - zhotovení foto a video prohlídek nabízených nemovitostí, virtual home staging - vybavení virtuálním nábytkem a 2D a 3D půdorys nemovitosti.
Kominictví, kominické práce, čištění, kontrola, vložkování komínů - Středočeský kraj
Kominictví Pavel Máša nabízí kompletní kominické práce jako jsou revize a čištění komínů, vložkování a frézování komínů.
Zemní a výkopové práce Měšice u Prahy, hydraulické kladivo, pásové rypadlo, terénní úpravy, stavební práce
Vítězslav Ouzký se sídlem v Měšicích u Prahy se již od roku 2011 zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi v okolí Prahy a ve Středočeském kraji.
Nábytek z dovozu, bytové doplňky a sportovní potřeby v Bazaru v Sedlčanech
Bazar v Sedlčanech v okrese Příbram nabízí širokou škálu sortimentu jako je nábytek z dovozu, bytové doplňky, sportovní potřeby nebo elektroniku a telefony.
Sanační a izolační služby Kolín – vše pro vaše vlhké zdivo
Sanační služby a izolace, ozdravení zdiva, zpevňování zdiva pomocí různých směsí, injektáže malých i velkých ploch, poradenské služby v oblasti izolace a vysoušení.
Demolice domů, staveb, budov, demoliční, bourací, zemní práce
Zajišťujeme komplexní bourací práce domů, staveb, budov, demoliční, bourací a zemní práce v naší firmě Zempra MB s. r. o. sídlící v Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Zateplení fasád budov nebo sanace vlhkého zdiva od RETO CENTRUM v Praze
Společnost RETO CENTRUM z Prahy se zaměřuje na zateplení fasád, sanaci vlhkého zdiva a výstavbu rodinných domů nebo rekonstrukce bytů, koupit u nich můžete i stavební materiál.
Průmyslová automatizace Mělník, analyzátory, chromatografy, měření a regulace
Hledáte spolehlivého a osvědčeného partnera pro oblast průmyslové automatizace? Chcete se opřít o zavedeného dodavatele s prověřenou historií a podloženými kroky pro budoucí prosperitu?
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Svatební kytice, smuteční vazby a dekorace z Květinářství a zahradnictví MiliLenka
Květinářství MiliLenka z Milovic v okrese Nymburk prodává krásné čerstvé řezané květiny i květiny v pevných hrnkových obalech, dárkové a dekorační předměty nebo doplňky.
Návrhy a realizace interiérů na zakázku, výroba nábytku, stolařská a zámečnická dílna
Společnost INTEKO Sedlec s.r.o. se sídlem v obci Středokluky v okrese Praha-západ se zabývá návrhy a zakázkovou výrobou interiérového vybavení. Disponujeme vlastní stolařskou a zámečnickou dílnou.
Pronájem kontejnerů Mladá Boleslav - ihned k dispozici o velikosti od 3m3 až do 15m3
Zajišťujeme výhodný pronájem kontejnerů o velikosti od 3m3 až do 15m3, po dohodě vše odvezeme a zlikvidujeme v naší drtící a třídící lince v Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Dovolena v Chorvatku nebo relaxační a poznávací zájezdy s CK A.ŠA s.r.o.
Cestovní kancelář CK A.ŠA s.r.o. z Příbrami nabízí širokou škálu cestovních zájezdů do Chorvatska, Maďarska, Slovenska nebo po České republice.
CNC obrábění a výroba hydraulických komponentů - METALIK spol. s.r.o.
Společnost METALIK spol. s.r.o. z Chlístova z okresu Benešov se již řadu let zabývá strojírenskou výrobou jako je CNC obrábění, výroba hydraulických komponentů a slévárenstvím.
Lékárna, prodej léků, léčiv a potravinových doplňků
Prodejem léků, léčiv, potravinových doplňků a zdravotnických potřeb se zabývá Lékárna u sv. Ludmily.
Práce na střeše i kolem domu - pokrývač, klempíř a zedník Josef Zima
Pan Josef Zima z Kutné Hory nabízí kompletní stavební práce v okolí Kutné Hory. Pomůže Vám jak s pokrytím střechy, tak s hydroizolací střech, zateplením fasády a dalším.
Mobilní zábrany STOPPER – nárazově zamezí nebo omezí vstup
Dočasné vymezení prostoru nebo nárazové zamezení či omezení vstupu lidí zajistí mobilní zábrany STOPPER se samonavíjecím páskem od společnosti Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha