Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Mýdlové mycí rukavice Dispowash s napuštěným mýdlem z jedné strany - balení po 50 kusech
Společnost Advamed s.r.o. nabízí ve svém e-shopu novinku - mýdlové mycí rukavice Dispowash. Rukavice jsou z jedné strany napuštěny speciálním mýdlem s pH 5.5 pro citlivou péči o pleť.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Skupinové psychoanalytické poradenství Mladá Boleslav – pro efektivní týmovou spolupráci
Máte ve vaší firmě kolektiv, který má velký problém s komunikací? Potřebujete, aby váš tým táhnul za jeden provaz a nevíte, jak tomu pomoci?
Obec Tušovice, okres Příbram, Tušílkova stezka
Obec Tušovice se nachází ve Středočeském kraji, okrese Příbram.
Rodinný Penzion Schola nedaleko Hradu Okoř a hory Říp nabízí komfortní ubytování
Rodinný Penzion Schola, který najdete nedaleko Prahy v malebné vesnici Noutonice, je malý útulný penzion, kde Vás ubytuje příjemný manželský pár Jiří a Lída Rydvalovi.
Balkonový systém od výrobce Premix servis - vhodný pro balkony, lodžie a terasy
Balkonových systémů je na trhu celá řada, ale pouze balkonový systém od Premix servis vyniká technickou jednoduchostí, spolehlivou funkčností a zároveň skvělou cenou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Teflonové fólie, těsnící pásky a vše z teflonu online přes e-shop
Potřebujete teflonový materiál pro jakékoliv použití? Pak jej můžete snadno zakoupit za bezkonkurenční ceny přes náš e-shop.
Prodejní výstava fuchsií, pelargonií a surfinií s prohlídkou bylinkové zahrady
Výstava fuchsií v Zahradnictví Petro Mělník potěší všechny milovníky balkonových rostlin. Kromě fuchsií se mohou těšit na pelargonie, surfínie, Million Bells či Mandevily.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Ochranné pracovní pomůcky - montérkové soupravy, kombinézy, helmy nebo rukavice
Společnost BAN CZ, s.r.o. z Milína pro Vás má širokou nabídku ochranných pracovních pomůcek a oděvů, pořídíte zde ochranné pracovní kombinézy, soupravy, rukavice nebo helmy.
Opravy autoskel metodou Glass Repair zdarma na pojišťovnu Brandýs nad Labem
Opravujeme autoskla rychle a kvalitně a máte-li řádnou pojistnou smlouvu, pak navíc zdarma! Autoskla opravíme a navíc za Vás vyřídíme potřebné formality s pojišťovnou.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Květinové vazby pro svatby i oslavy, dekorace i dárkové předměty z Květiny Romantic
Květiny Romantic z Lysé nad Labem pro Vás přichytá nádherné květinové vazby, které budou okrasou na svatbách i oslavách. Najdete zde květiny řezané i pokojové.
Sterilizační obalové materiály pro nemocnice, veterinární kliniky, sterilizační centra a jiné zařízení
Nabízíme produkty pro parní sterilizaci, která probíhá při teplotách 121°C nebo 134°C. Produkty jsou vhodné pro zdravotnická zařízení a veterinární kliniky.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Třívrstvé PE trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu
Trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu musí splňovat požadavky daných norem. Česká výrobní společnost Luna plast dodává třívrstvé koextrudované trubky z polyethylenu, vhodné pro tento účel.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Dřevostavby - nízkoenergetické rodinné domy z kvalitních certifikovaných materiálů
HK-Dřestav s.r.o. je společnost, která se zabývá výstavbou nízkoenergetických dřevostaveb, které pro Vás postaví z certifikovaných konstrukcí a dle Vašich představ.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Výkopové práce Mníšek pod Brdy – doprava i uskladnění
Potřebujete v Mníšku pod Brdy nebo v blízkém okolí vykopat základy domu, díru na bazén nebo jiné výkopové práce? Kontaktujte firmu pana Miroslava Slabihoudka a máte vše vyřešeno.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Vyhloubení jámy na bazén, úprava terénu a odborné demolice od Gabriel Völgji
Pan Gabriel Völgji vlastní firmu, která provádí zemní práce od výkopů a úpravy terénu po stavbu chodníků a profesionálně odvedené demolice.
Dřevěná okna a dveře, zimní zahrady a dřevěné doplňky od BRAM
Společnost BRAM z Kolešovic z okresu Rakovník se zaměřuje na výrobu kvalitních dřevěných oken a dveří nebo zimních zahrad a dalších dřevěných doplňků.
Plastová okna a dveře skladem E-shop - objednávky nad 25 000,- Kč mají dopravu ZDARMA!
Sháníte plastová okna či vchodové a balkónové dveře za přijatelné ceny? Navštivte náš e-shop, ve kterém si zaručeně vyberete. Vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční ceny!
Prodej, renovace a servis traktorů ZETOR Velim
Provádíme renovace traktorů ZETOR Velim po kterých opět stroje dokonale prokouknou a budou spolehlivě pracovat - Jan Kuchař – Velim
Opatření proti povodni - mobilní protipovodňové zábrany od VOP Dolní Bousov spol. s.r.o.
Společnost VOP Dolní Bousov, spol. s.r.o. z okresu Mladá Boleslav se již přes dvacet let věnuje výrobě, montáži a prodeji mobilních protipovodňových zábran.
Kompletace servomotorů Kolín - správné přiřazení servomotoru k armatuře či převodovce
Pro své klienty nejen z okresu Kolín zajišťujeme kompletaci servomotorů s armaturami včetně seřízení celku podle požadavku zákazníka.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Obec Březí u Říčan  - ideální výletní místo do přírody v nedalekém okolí města Prahy
Obec Březí u Říčan nedaleko hlavního města Prahy Vás zve na malebné toulky středočeskou krajinou s možností výletů do kostela Sv. Bartoloměje nebo na hradiště.
Truhlářství Karlík, Jílové u Prahy – zaměření a konzultace zdarma
Máme za sebou velké množství zakázek a plno spokojených klientů. Není divu na trhu jsme totiž už 20 let, a proto nabízíme opravdu profesionální služby v Jílové u Prahy.
Dámská a pánská móda, oděvy nadměrných velikostí, půjčovna společenských oděvů
Kamenná prodejna X-Lejdy Fashion v Poděbradech nabízí prodej dámské a pánské módy i v nadměrných velikostech až do velikosti 8XL. Půjčujeme také společenské šaty a obleky.
Denní menu, hotová jídla i čepované pivo a nealko v Restaurace Na Střelnici
Restaurace Na Střelnici ve městě Kouřim pro Vás má v nabídce skvělé jídlo a pití. Vybrat si můžete z dobrého točeného piva, nealkoholických nápojů a hotových jídel.