Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Středočeský kraj
Vany, sprchové kouty, vybavení do wellness nebo koupelnové doplňky od GENOVA Bohemia s.r.o.
Společnost GENOVA Bohemia s.r.o. z Prahy nabízí široký sortiment techniky a vybavení do koupelen. Moderní koupelnové prvky předních světových a českých značek.
Čerpací stanice Rabštejn – doplňování paliv do motorových vozidel
Jste na služební cestě a projíždíte kolem Kolína? Zastavte se na naší čerpací stanici Rabštejn, která se nachází nedaleko rybníka Samberk.
RABŠTEJN, spol. s r.o. Čerpací stanice
Ubytovna, levné ubytovaní, krátkodobé i dlouhodobé ubytování
Společnost LIBERTY MB s.r.o. provozuje Ubytovnu na letišti. Finančně nenáročné ubytování se nachází na okraji Mladé Boleslavi.
Výroba přívěsů dle požadavku zákazníka, vjezdové brány, plotové díly, prodej a montáž garážových vrat HÖRMANN
Firma Martin Holub - Kovoservis se sídlem v Mladé Boleslavi se již od roku 1995 zabývá výrobou přívěsů všech typů dle požadavku zákazníka. Současně také vyrábíme vjezdové brány včetně plotových dílů.
Koaxiální kabely HELUKABEL – kompatibilita s vlečným řetězem a odolnost proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení
Koaxiální kabely HELUKABEL nabízíme ve variantě, která je kompatibilní s vlečným řetězem. Jsou odolné proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení a na přenos signálu se můžete 100% spolehnout.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Stavebně a strojně zámečnické práce Lužná u Rakovníka - dodávka a montáž
Hledáte odborníky na výrobu nebo montáž ocelových konstrukcí? Firma Petr Toth z Lužné u Rakovníka nabízí stavebně a strojně zámečnické práce.
Kadeřnictví Samantha - dámské a pánské kadeřnictví v Benátkách nad Jizerou
Kadeřnictví Samantha z Benátek nad Jizerou pro Vás má kadeřnické služby typu stříhání, melírování a barvení a to jak pro dámy, tak pro pány.
Uhelné sklady, černé a hnědé uhlí, koks, uhelné brikety, písek, drtě, kačírek
Společnost UHLÍ PÍSKY ČERT s.r.o je jedním z největších maloobchodních skladů v celé České republice. V nabídce naleznete černé a hnědé uhlí, koks, písek, drtě, uhelné brikety, kačírek aj.
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Rybářské kroužky a povolenky pro rybáře od Českého rybářského svazu Rožďálovice
Český rybářský svaz Rožďálovice z okresu Nymburk je tu pro všechny nadšence do rybaření a milovníky rybolovu a ryb. Vystaví Vám povolenky a nabízí rybářské kroužky.
Ubytování v pokojích a apartmánech s wellnes nedaleko Prahy v Hotelu Lony
Hotel Lony leží nedaleko Prahy ve vesnici Kozovaty a zve návštěvníky k odpočinku v útulných pokojích a apartmánech s wellness a na vynikající jídlo do hotelové restaurace.
Specialisté na praní textilií Vlašim – nejmodernější prádelna v České republice
Hledáte špičkovou prádelnu, kde nabízejí kromě praní textilií také pronájem prádla? Naše prádelna splňuje nejpřísnější hygienické normy a je nejmodernější v České republice.
Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava – různé akce po celé České republice a Evropě
Chystáte školní výlet nebo kulturní akci a hledáte vhodného dopravce, který má bohaté zkušenosti? Obraťte se na firmu Michal Dlabač v okrese Příbram.
Plastový bazén + zdarma kompletní izolace, ruční vysavač a chemie
Plastový bazén za skvělou cenu, navíc s kompletní izolací, ručním vysavačem a chemií zdarma můžete objednat od českého výrobce Bazény Kostelec (dříve Polman), která sídlí nedaleko od Prahy.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Účetní a finanční poradenství pro každého - investujte chytře své peníze
Ing. Aleš Svoboda provozuje účetní a finanční poradenství v Praze a pomůže Vám vyznat se ve světě finančnictví, pojišťovnictví, investic a úvěrů a také s účetnictvím.
Velkoobchod, maloobchod, prodej kotevní techniky, šrouby
Firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o - to je velkoobchod a maloobchod zaměřený na prodej kotevní techniky - šrouby, nýty, hmoždinky, kotvy, vruty, hřeby a teleskopy.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Ubytovny Neratovice, Sulejovice, Lovosice, pro stavební, montážní a zemědělské pracovníky a turisty
Firma TODEZ spol. s.r.o. nabízí ubytování v ubytovnách v regionu mezi Kralupy nad Vltavou a Ústím nad Labem pro stavební, montážní a zemědělské pracovníky a také pro nenáročné turisty.
Autodoprava - přeprava mraženého a chlazeného zboží od VHV Transport s.r.o.
Společnost VHV Transport s.r.o. z okresu Kladno se zaměřuje na autodopravu a speciálně na převozy mraženého a chlazeného zboží, nebo paletovou přepravu.
Revize, opravy a elektroinstalační práce a montáže elektřiny od Bc. Miloš Novotný
Elektroinstalační práce a montáže elektrických rozvodů, pojistek, jističů a veškeré práce ohledně elektřiny, pro Vás zajistí Bc. Miloš Novotný z okresu Nymburk.
Jeřábnické práce Tehov - Autojeřáby různých tonáží i jiných mechanizací
Sháníte odborníky, kteří mají mnoholeté zkušenosti s výstavbou rodinných domů a nabízí jeřábnické služby i jiné mechanizace?Obraťte se na firmu Autojeřáby Karel Kliment.
Svaz rybářů Neratovice – spolek věnující se ochraně přírody a práce s mládeží
Přemýšlíte o tom, do jakého kroužku přihlásit své dítě? Chcete, aby se naučilo něco o chování k přírodě a také si užilo spoustu legrace?
Kuchyně na míru, vestavěné skříně a kvalitní dřevěný nábytek od Truhlářství Jaroslav Budka
Truhlářství Jaroslav Budka z Prahy Sedlčany se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, nábytku nebo třeba venkovních pergol.
Automatické přístroje na změkčení vody – nízké provozní náklady
Problémy s tvrdou vodou v domácnosti vyřeší automatické přístroje na změkčení vody s nízkými provozními náklady od společnosti GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vliv estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí a účinné odstranění filtrací
Zmírněte negativní dopady vlivu estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí s pomocí účinných filtračních systémů společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Stavby bytových domů a komerčních prostor Praha a okolí od projektu po kolaudaci
Významná obchodní firma Service Financial s.r.o. nabízí své odborné služby realizace staveb bytových domů a komerčních prostor v Praze a okolí včetně zajištění přípravy projektu a právních služeb.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici