Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Originální zastínění velkých ploch - moderní panelové posuvné stěny
Hledáte-li originální a moderní způsob, jak zastínit velké plochy, tak řešením jsou panelové stěny. Rega v Olomouci provádí zastínění velkých ploch a poradí vám s výběrem panelových posuvných stěn.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků včetně developerských projektů – komplexní služby realitní kanceláře
Kompletní služby realitní kanceláře,prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků včetně realizace developerských projektů poskytuje společnost Finanční poradenství Prostějov působící i v Olomouci.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Dopravní značení od zkušeného dodavatele - rychlé, kvalitní a spolehlivé
Potřebujete specialistu, který vám rychle a především kvalitně zajistí prodej, pronájem i realizaci dopravního značení? Profesionálové z firmy Dopravní značení Svoboda Olomouc s.r.o. jsou zde pro vás!
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Frézované smrkové kůly – kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku
Kvalitní řezivo nejen na ohrady a oplocenku, kterými jsou frézované smrkové kůly různých délek a průměrů má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v Olomouci a Přerově.
Rekonstrukce koupelny, instalace sprchového koutu i vany v rodinném domě OKAL
Chystáte se na rekonstrukci koupelny a hledáte kdo vám pomůže s instalací sprchového koutu nebo vany v rodinném domě OKAL? Oslovte českou firmu RD KOMEX, která působí v Brně, Jeseníku a celé ČR.
RD KOMEX s.r.o.
Jediná a nejdelší korytová bobová dráha na Moravě - adrenalinový zážitek
Chcete zažít ten pravý adrenalinový zážitek? Pak navštivte Ski areál Hlubočky u Olomouce, kde mají jedinou a nejdelší korytovou bobovou dráhu na Moravě a zažijte kilometr adrenalinu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Nízkoenergetické, pasivní dřevostavby na klíč bez starostí – rychlá výstavba, vysoká kvalita za příznivou cenu
Pokud uvažujete o bydlení v dřevostavbě, obraťte se na firmu SOVYM s.r.o. Tato firma s dlouholetou zkušeností v oboru Vám postaví dřevostavbu na klíč bez starostí.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Povrchová úprava, elektrochemické leštění nerezových výrobků
Potřebujete vyčistit nebo upravit výrobky z nerezavějící oceli? Obraťte se na profesionály z firmy ELLIT PLUS - zajistí vám povrchovou úpravu a elektronické leštění nerezových výrobků.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Servis konvektomatů a gastro zařízení včetně odvozu i dovozu spotřebiče
Servis gastro zařízení a konvektomatů vám v okolí Olomouce a Šumperka zajistí společnost GAVONA a to včetně odvozu i dovozu porouchaného spotřebiče.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Otopný vysoušeč obuvi - sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv
Otopné sušáky na zimní boty, lyžáky i pracovní obuv vyrábí a dodává firma KOVER, spol. s r.o. z Jeseníku. Pořiďte si kvalitní vysoušeč obuvi u nás.
KOVER, spol. s r.o.
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Hydraulický lanový naviják pro lesní a zemědělské traktory – síla, dlouhá životnost a stálost výkonu
Velký výběr hydraulických lanových navijáků pro lesní a zemědělské traktory s velkou silou, stálým výkonem a dlouhou životností má ve svém sortimentu společnost Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o.
Autonavijáky - SEAL - navijáky s.r.o. Prodej, montáž a servis navijáků
Prevence chřipky, zmírnění projevů nemoci s produkty Energy
Podzim a sychravé dny jsou za dveřmi, ale na prevenci chřipky není nikdy pozdě! Díky eshopu prirodniprodukty.cz bude zmírnění projevů nemoci a rekonvalescence s produkty Energy snadnější.
Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.
Profily z pěnového polyethylenu – ochranné PE pěny a pěnové profily k ochraně hran výrobků
Pěnové profily, ochranné PE pěny k ochraně hran různých druhů výrobků s využitím pěnového polyethylenu má ve svém obrovském portfóliu společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Půjčovna a pronájem elektrocentrál - profesionální služby v záložní energetice
Pokud hledáte profesionální služby v záložní energetice, firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je zde pro vás. Zajistí zapůjčení i pronájem elektrocentrál v Brně, Vyškově a po celé České republice.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Ruční a elektrické nářadí, centrály, čerpadla a spojovací materiál - prodej
Různý železářský sortiment dodává v okolí Prostějova, Přerova firma Řemeslo a zahrada se Smržic. Skladem máme ruční, elektrické nářadí, centrály, čerpadla, myčky, svářečky a spojovací materiál.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Tenkovrstvé, vodou ředitelné fasádní omítky a barvy Paulín - vysoká kvalita a odolnost
Prodejem tenkovrstvých, vodou ředitelných fasádních omítek a barev Paulín se zabývá společnost Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV – Drahotuše. Barvy se vyznačují vysokou kvalitou a odolností.
Král - barvy, s.r.o.
Špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol, hřebenů v moderní kalírně
Moderní laserová zakázková kalírna Kovomont Přerov - spol. s r.o. zajišťuje špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol a hřebenů. Kalení provádíme pro zákazníky z Brna i Prahy.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Zabezpečení rodinných domů a bytů přes pult centralizované ochrany – kvalitní systémy Jablotron a Hikvision
Na zabezpečení rodinných domů a bytů pomocí systémů Jablotron a Hikvision prostřednictvím pultu centralizované ochrany se zaměřuje společnost SIDA s.r.o. v oblastech Prostějova a Olomouce.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Opracování plastů – řezání, frézování a gravírování plastových materiálů
Opracování plastů na zakázku, jako je frézování a gravírování plastových materiálů, ohýbání a řezání laserovým paprskem zajišťuje firma ELVENTA LV s.r.o.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Záruční i pozáruční servis a opravy vysokozdvižných vozíků Linde, Desta a dalších značek
Firma VZV DESTA SERVIS působící v okolí Olomouce a Přerova se specializuje na provádění záručního a pozáručního servisu včetně oprav u vysokozdvižných vozíků značek Linde, Desta, Balkancar a dalších.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Stěhování a převoz strojů, montáže konstrukčních celků – zvedání břemen autojeřáby až do hmotnosti 100 tun
Zvedání břemen autojeřáby například při stěhování a převozu strojů a montáži konstrukčních celků až do hmotnosti 100 tun zajišťuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. v Olomouci a Přerově.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Ideální kombinace dnešní doby – hypotéky, investice a hypotéční a investiční poradenství na jednom místě
Na hypotéční a investiční poradenství a na oblasti úspor, investic a hypoték jako ideální kombinace dnešní doby se zaměřuje společnost Finanční poradenství Olomouc působící i v Prostějově.
Finanční poradenství Olomouc Jakub a Martin Šlajsovi
Vertikální zvedací plošina na vyvýšená podlaží - kompletní dodávka na klíč
Snadným řešením bariér pro imobilní osoby na vyvýšená podlaží jsou vertikální zvedací plošiny, které vám kompletně dodá na klíč společnost MANUS Prostějov.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.