Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Výroba výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy
Návrhem, výrobou a dodáním trakčních a výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy se zabývá firma FORELV s.r.o., sídlící v Prostějově. Vyrobíme pro Vás vhodný typ stožárů.
FORELV s.r.o.
Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Komplexní výroba nábytku na míru - zakázkové kuchyně, kuchyňské linky, vestavné skříně
Potřebujete nábytek na míru? Komplexní výrobou kuchyní, kuchyňských linek a vestavných skříní se zabývá firma Š+N MIRADE z Krčmaně u Olomouce. Zakázkovou výrobu poskytujeme pro bydlení i kanceláře.
Š+N MIRADE s.r.o.
Zahradní foliovníky, konstrukce a plachty – ochrana rostlin před sluncem i chladem
Zahradní foliovníky, náhradní plachty i konstrukce segmentových foliovníků prodává společnost Drago spol.s r.o. online na e-shopu nebo na svých pobočkách v Olomouci a Přerově.
Drago, spol. s.r.o.
Zakrytí hrobu žulovou kamennou deskou – krytí na míru z žuly té nejvyšší kvality
Na zhotovení žulové kamenné desky, která se používá pro zakrytí hrobu, se zaměřují profesionálové ze společnosti Kamenictví Karel Otruba působící nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Kamenictví Karel Otruba
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Profesionální služby - dětské kadeřnictví a pánské holičství v Přerově
Pánské holičství Hair studio and barber v Přerově provádí moderní pánské účesy, úpravu vousů a knírů, relaxační masáže hlavy. Zajistíme i stříhání Vašich dětí. Nechte se hýčkat profesionály!
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Stroje pro odmašťování součástí a dílů - ultrazvuková zařízení, sběrače olejů
Máte znečištěny součásti či díly olejem a emulzemi? Společnost SUMMA má pro vás řešení - vyrábí stroje a zařízení pro odmašťování součástí a dílů jako jsou ultrazvuková zařízení nebo sběrače olejů.
SUMMA spol. s r.o.
Lyžování, sjezdovka pro saně a boby i další atrakce pro celou rodinu
Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce naleznete tratě pro sjezdové lyžování, sjezdovku pro saně a boby i další atrakce. Užijte si u nás zimní radovánky s celou rodinou.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Prodej a montáž rekuperačních jednotek – rekuperační systémy větrání na míru
Prodejem a montáží rekuperačních jednotek na míru se zabývá v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme rekuperační systémy větrání na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Nerezové hřbitovní doplňky – lucerny a vázičky
Poctivé ručně vyráběné nerezové hřbitovní doplňky, jako jsou lucerny a vázičky v různém barevném provedení, vyrábí česká firma Martin Urbášek Urny-kříže.
Martin Urbášek Výroba a prodej pohřebních uren
Životní, úrazové, havarijní pojištění na míru, pojistka na majetek i domácnost
Pojištění na míru Vám sjedná kancelář Finanční poradenství Martin a Jakub Šlajsovi z Prostějova. Vyřídí nejvýhodnější pojistku na trhu pro majetek a domácnost, životní, úrazové i havarijní pojištění.
Majetkové a odpovědnostní pojištění Prostějov Jakub Šlajs a Martin Šlajs
Žíhání a pájení nerezového materiálu v lineární peci
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení nerezového materiálu jako jsou trubky a kulatiny v lineární peci s kontrolovanou atmosférou v Olomouci a okolí.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Průmyslové nátěry ROKO - rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty s dlouhodobou ochranou
Kvalitní průmyslové nátěry ROKO s dlouhodobou ochranou prodává firma Král - barvy, s.r.o. v Hranicích. V nabídce máme rychleschnoucí, samozákladující nátěrové hmoty a další barvy.
Král - barvy, s.r.o.
Pneuservis - možnost expresní výměny pneu, opravy pneumatik, přezutí a vyvažování kol
Spolehlivý pneuservis JT auto - pneu servis s.r.o. se sídlem v Prostějově zajišťuje přezutí a vyvažování kol, možnost expresní výměny pneu a opravy pneumatik.
JT auto - pneu servis s.r.o.
Prodej a pronájem repasovaných kávovarů včetně zajištění opravy a servisu
Různé druhy kvalitních repasovaných kávovarů má ve svém sortimentu k prodeji i pronájmu s možností zajištění oprav společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů Olomouc působící i v Prostějově.
Studená kuchyně, obložené mísy, chlebíčky
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov nedaleko Prostějova se zabývá výrobou, prodejem a rozvozem studené kuchyně, obložených mís i chlebíčků na oslavy, svatby, výročí a jiné akce.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Výměna hliníkových střešních oken a instalace oken VELUX v rodinných domech OKAL
Výměna hliníkových střešních oken za okna značky VELUX a následná instalace, osazení a úpravy v rodinných domech OKAL provádí společnost RD KOMEX s.r.o. působící nejen v Jeseníku a Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Pronájem elektrocentrály při plánované odstávce elektřiny do firem a podniků
Společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Vám pronajme kvalitní a výkonnou elektrocentrálu, která zajistí chod firmy i při plánované odstávce elektřiny.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Sezónní ovoce a zelenina k uskladnění – jablka a bílé, žluté i červené cibule;
Na prodej sezónního ovoce a zeleniny k uskladnění včetně chutných jablek a bílých, žlutých i červených cibulí se nejen v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost Drago spol.s r.o.
Drago, spol. s.r.o.
Výroba vestavných skříní na míru – kompletní servis interierového nábytku
Na výrobu vestavěných skříní na míru a kompletní servis interiérového nábytku včetně návrhu a montáže zajišťují profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o. nejen v okolí Olomouce a Prostějova.
Š+N MIRADE s.r.o.
Prodej a dodávka stavebního řeziva - dřevěné hranoly, prkna, OSB desky
Dřevěné hranoly, prkna, latě, palubky, OSB desky i jiné stavební řezivo vám zajistí společnost ROOFTRUSS s.r.o. - dodávku a prodej provádíme po celé České republice.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů