Aktuální microsite

Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prázdniny plné zážitků s rodinou - výhodné pobyty s polopenzí
Bohatě nabité ubytovací balíčky poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z výhodných pobytů s polopenzí a užijte si prázdniny plné zážitků s rodinou na Vysočině.
Restaurace a hotel U Hrocha
Firemní akce, školení, teambuildingy s ubytováním včetně občerstvení a teambuildingových aktivit
O účastníky firemních akcí, teambuildingů a školení se postará Penzion Siesta ve Valticích. Zajistíme ubytování, stravu, coffebreaky, ale i teambuildingové aktivity.
Penzion Siesta
Manometry, tlakoměry Wika a Prematlak - prodej i profesionální montáž
Profesionální montáž a prodej manometrů a tlakoměrů poskytuje TERTEC, spol. s r.o. v Ostravě jako výhradní zástupce společností WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Víme jak vrátit fasádě původní vzhled, prodloužit životnost fasády
Ve firmě Čištění fasád Zlín ví jak vrátit fasádě původní vzhled a současně prodloužit životnost fasády. Obraťte se na nás, umíme odstranit znečištění z většiny povrchů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Systémy zabránění vjezdu -- automatické závory
Komponenty pro systémy zabraňující vjezdu vozidel, jako jsou příjezdové a odjezdové terminály, parkovací závory či automatické pokladny vyrábí a dodává společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou.
ELVIS
Prodej zeminy a hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej zeminy i hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Profesionální veterinární klinika se špičkovým vybavením včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací
Profesionální veterinární kliniku MVDr. Nytra najdete v Ostravě Porubě. Nabízí Vám špičkové vybavení včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací, která zajistí vysoce kvalitní rentgenové snímky.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Industriální okna do starých hal, loftů, továren a jiných objektů – výroba industriálních okenních konstrukcí
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu a instalaci industriálních oken do továrních hal, loftových bytů a dalších objektů. Okenní konstrukce s extrémně štíhlou šířkou ocelových profilů.
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Výroba klíčů a montáže přídavných zámků, vložek, závor a bezpečnostního kování Praha 10
Společnost Kareco se sídlem na Praze 10 se zabývá výrobou klíčů a montážemi přídavných zámků, vložek, závor, rozvorových systémů a bezpečnostního kování.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Zámečnictví Praha 10 - výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů
Bydlíte v Praze 10 nebo zde máte kancelář? Pak jistě oceníte služby společnosti KARECO, která nabízí zámečnické služby jako je výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Kvalitní bazény Desjoyaux - koupání pro vaše potěšení
Firma Bazény Desjoyaux, s.r.o. vám nabízí širokou škálu kvalitních bazénů, které splní vaše požadavky na design a trvanlivost. S našimi bazény budete mít jistotu, že si vyberete správně."
Likvidace nechtěných a škodlivých škůdců a hmyzu deratizační firmou
Deratizaci nechtěných a také škodlivých škůdců a hmyzu svěřte v okolí Znojma a Moravských Budějovic do rukou odborníků z deratizační firmy Moirat servis, s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Pro milovníky cykloturistiky je zde útulný penzion s úschovnou kol a s venkovním posezením
Ubytování pro vášnivé cyklisty, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, je připraveno v Penzionu Rendez vous ve Valticích, kde je možnost využít úschovnu kol. Součástí je i vinný sklípek s posezením.
Penzion Rendez vous
Přejděte od dřevěných palet k plastovým odolným paletám, má to mnoho výhod!
Společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o. se zabývá výrobou plastových palet. Přejděte z jednorázových dřevěných na odolné plastové palety s delší životností a vyšší bezpečností při práci.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Výprodej dřevěných a hliníkových žebříků za přijatelné ceny
Dřevěné a hliníkové žebříky různých provedení a pro různé použití si můžete za výprodejové ceny pořídit na e-shopu společnosti HROMEK s. r. o.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Pohřebnictví, pohřební služby-pohřby do země, žehem, převozy zesnulých
Pohřebnictví Pospa Uherský Brod zajistí pohřby do země i žehem a kompletní pohřební služby s tím spojené. Zajistíme převozy zesnulých v rámci ČR i ze zahraničí.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Výstavba a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky - projekt Slunečná alej
Projekt Slunečná alej – rodinné domy realizuje výstavbu a prodej nadstandardních domů s velkými pozemky v Nové Chýni. Moderní a nízkoenergetické bydlení naleznete v žádané lokalitě Praha – západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Bílá, červená a růžová moravská přívlastková vína z českých hroznů - e-shop
Jakostní a přívlastková moravská vína zakoupíte na e-shopu Vinařství Herůfek ze Zaječí. Prodáváme přívlastková a jakostní vína z českých hroznů.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Pravá značková kanadská krbová kamna KF ENERGY, VANELLUS, REGENCY - prodej a odborná instalace
Pravá značková kanadská krbová kamna KF ENERGY, VANELLUS, REGENCY a dalších prověřených značek prodává a odborně instaluje Kominictví Marek Švécar. Působíme v Prostějově i Olomouci.
Kominictví Marek Švécar
Motouzy Dvůr Králové nad Labem – pro lisy na kulaté balíky, pevné balení slámy a sena
Pro dokonalé a rychlé balení senáže, sena a slámy dodáváme do zemědělství pevné a vysoce odolné motouzy, jsou odolné i proti UV záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Turnikety a přístupové systémy - bezpečnost a eleganci ve vašich rukou od firmy NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
Objevte širokou nabídku elektrických poháněných turniketů, branek a závor, které poskytují bezpečný a elegantní přístupový systém.
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy