Aktuální microsite

Průzkum pro všechny druhy staveb, inženýrskogeologický průzkum
Společnost INGES s.r.o. se zabývá inženýrskogeologickým průzkumem pro všechny druhy staveb, např. občanské, průmyslové, dopravní stavby, skládky.
Čistírny odpadních vod, kanalizační čerpací stanice, úpravny vod, zařízení pro rozvod pitné vody
Firma PROSPECT spol. s r.o. se zaměřuje na úpravu vod, čerpací stanice, zařízení pro rozvod pitné vody se specializací na technologie vodního hospodářství a realizaci kanalizačních stanic a čistíren.
PROSPECT spol. s r.o.
Chraňte své oči a pořiďte si sluneční a dioptrické brýle
Navštivte oční optiku LUBRIMEX, s. r. o. v Krnově či Bruntále a vyberte si kvalitní dioptrické či sluneční brýle, které budou vyhovovat Vašim představám.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Montáže, servisní práce v oboru vodo-topo-plyn
Zakázky v oboru vodo-topo-plyn přijímá společnost VTP Pelka z regionu Uherské Hradiště. Zajistíme montáže i servisní práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Předkolaudační, generální úklid staveb, výrobních hal, firem
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje úklidový servis v regionu Zlínský kraj, Moravskoslezský kraj. Zaměřuje se na předkolaudační, generální úklid staveb, výrobních hal, firem.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Dezinsekce nonstop pohotovost - bezpečné hubení hmyzu nejmodernější metodou
Vystěhujte štěnice, šváby, blechy, rybenky, vosy nebo jiný hmyz z Vašeho domu i chaty a to ještě dnes! Deratizace Konečný je zde pro Vás, využijte naší nonstop pohotovosti v okolí Prahy.
Deratizace Konečný
Compoundace plastových materiálů-výroba, plastových compoundů, kompozitů na míru
Při zpracování plastových materiálů přichází s novou technologií Compoundace firma REMIVA, z regionu Kroměříž-Zlínský kraj. Jde o výrobu plastových compoundů, kompozitů na míru zákazníkovi.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Léčba a prevence boreliózy pomocí bylinek a tradiční čínské medicíny – štětka soukenická
Bylinky, které si umí poradit s boreliózou, například štětka soukenická v podobě kapek nebo tinktury, a byliny tradiční čínské medicíny naleznete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková nebo na e-shopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Velkoobchodní prodej motorových olejů a maziv TOTAL, ELF, MANNOL a MOL
Velkoobchodním prodejem motorových olejů a maziv značek TOTAL, ELF, MANNOL a MOL pro osobní a nákladní vozidla, zemědělské, stavební a průmyslové stroje a techniku se zabývá společnost MERLIN-PLUS.
Kváskový samožitný chléb z přírodního žitného kvasu
Křupavý Krumlovský samožitný chléb vyráběný z tradičního přírodního žitného kvasu peče Pekárna Ivanka z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Jak vybrat domácí kávovar - připravte si lahodnou kávu i doma, poradíme Vám s výběrem
Vychutnejte si výbornou kávu i doma! Nevíte jak vybrat domácí kávovar? V našem eshopu máme kvalitní pákové nebo automatické kávovary s jejímž výběrem Vám rádi poradíme.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Pravý relax ve wellnes hotelu v Jeseníkách - bazén, sauna, vířivka whirlpool, masáže
Zažijte pravý relax ve wellnes v Jeseníkách. V hotelu Holzberg se můžete těšit na bazén, saunu, vířivku whirlpool i masáže od zkušených masérů. Čeká Vás skvělá restaurace s poctivou českou kuchyní.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Nadrozměrná přeprava strojů, prefabrikátů a průmyslových výrobků včetně doprovodu
Přepravu těžkého a nadrozměrného nákladu na území ČR a do zahraničí včetně doprovodu zajišťuje firma SEDOS transport s.r.o. Přepravíme stroje, prefabrikáty i průmyslové výrobky.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Zakázková výroba čerpacích jímek pro tlaková čerpadla ve standardních rozměrech i na míru
Firma PRESSKAN system, a.s. z Prostějova dodává čerpací jímky pro tlaková čerpadla. Vyrábíme monolitické čerpací jímky ve standardních rozměrech, na zakázku zhotovíme i jímky na míru.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Samolepící vinylové podlahové čtverce Deco floor – věrná imitace kamenných, dřevěných a kachličkovitých vzorů dlaždic
Pomocí samolepících podlahových tapet rychle a levně zrenovujete starou podlahu. Podlahové čtverce Deco floor s věrnou imitací dřeva, kamene nebo kachliček prodává Kupsi u Kupsy, s.r.o. z Boskovic.
Kompletní stavební práce a realizace staveb na klič od STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o.
Společnost STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z okresu Praha nabízí profesionální služby v oboru stavitelství od realizací staveb na klíč po zateplení fasád domů.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Komplexní účetní služby, výpočty daní a daňové poradenství od Ing. Klára Köhlerová
Ing. Klára Köhlerová nabízí komplexní zpracování účetnictví, daní a daňového poradenství a mzdovou agendu pro malé organizace v Praze, Liberci a Kolíně.
Ing. Klára Köhlerová Účetnictví Praha 8, Liberec, Kolín
Účinné profesionální invertorové svářečky– svařujte nízkonákladově a na jednom stroji
Společnost Svar Ostrava nabízí multifunkční svářečku v trojkombinaci MIG/MAG, TIG, MMA. Stroj, který je vhodný pro více druhů materiálů, je vysoce účinný, přestože jeho provoz je nízkonákladový.
SVAR Ostrava
Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Kovoobrábění, obrábění kovů na CNC strojích-soustružení, frézování
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice, se zaměřením na kovoobrábění, provádí soustružení, frézování, obrábění kovů na CNC strojích, soustruzích.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Řízená, neřízená degustace vína a  sabráž v hotelovém vinařství Ebenberg
Obohaťte teambuilding zážitkem ve formě degustace vína hotelového vinařství Ebenberg. Hotel Kurdějov zajistí řízenou nebo neřízenou degustaci vína pro Vaše kolegy včetně sabráže.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Jeřábnické práce s obsluhou - autojeřáby ČKD Tatra, Liaz
Veškeré jeřábnické práce s obsluhou zajistí společnost Autojeřáby Blaha Staré Město v regionu Zlínský kraj i Hodonín - Jihomoravský kraj. Pronajmeme autojeřáby ČKD Tatra, Liaz.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Zdravá povidla - kvalitní, přírodní produkt, s výraznou chutí švestek
Při výběru švestkových povidel vybírejte podle kvality - rodinná firma Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj vyrábí zdravá povidla s výraznou chutí švestek, výrobek je 100% přírodní produkt.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz