Aktuální microsite

Kurzy a školení pro chovatele zvířat, pracovníky zemědělských firem i studenty
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. pořádá pro chovatele zvířat, studenty či pracovníky zemědělských firem odborné vzdělávací akce.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Lehký, montovaný skleník z lexanu-výroba, doprava i kotvení skleníků
Firma Skleníky Bureš Kroměříž je výrobce skleníků, pořiďte si náš lehký, montovaný skleník z lexanu. Působíme v regionu Zlínský kraj, Vsetín. Doprava je zajištěna, kotvení je v ceně.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, přesné digitální váhy
Výkup kabelů, elektroodpadu za výhodné ceny Vám zajistí společnost OPAMETAL s.r.o. v Opavě na ulici Vančurova, kde vše zváží na přesných digitálních váhách.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Výroba a montáž sítí proti hmyzu do oken a dveří na míru – realizace do 14 dnů
Připravte se na léto včas - sítě proti hmyzu do oken a dveří na míru vám zhotoví firma Garážová vrata a žaluzie z Telče. Zakázky realizujeme do 14 dnů.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Kompletní cateringové služby – kvalita a profesionální přístup na prvním místě
Cateringové služby, profesionální servis a kvalitní jídlo pro Vás zajistí Řeznictví Lukáš Gebauer s.r.o. V Opavě a okolí se postaráme o Vaši oslavu, pracovní konferenci, svatbu, křtiny a další akce.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Fóliové izolace plochých střech, spodní stavby-bezúdržbová fólie Fatrafol
Izolace plochých střech za použití bezúdržbové fólie Fatrafol a hydroizolace spodní stavby provádí firma IZOLACE M, s působností v regionu Zlínský kraj a Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výkup železných a barevných kovů, kovošrot, výkup za výhodné ceny
Výkup železných a barevných kovů - železo, mosaz, ocel, měď, ocel, elektrokabely, kovošrot Vám za velice výhodné ceny odkoupí firma FERRUM s.r.o., s provozem v Třebíči.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Nerezový lankový systém pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony - do interiéru i exteriéru
Prodejem nerezových lankových systémů pro bezúdržbové konstrukce, výlohy, záclony aj. vhodných do interiéru i exteriéru se zabývá společnost Pavlínek s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Vertikální zvedací plošina na vyvýšená podlaží - kompletní dodávka na klíč
Snadným řešením bariér pro imobilní osoby na vyvýšená podlaží jsou vertikální zvedací plošiny, které vám kompletně dodá na klíč společnost MANUS Prostějov.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Velkoplošná pila pro velkokapacitní řezání materiálu a vrtání, formátování nábytkových dílců
Firma TECH-VOLT, s.r.o. má k k dispozici velkoplošnou pilu HOMAG pro velkokapacitní řezání materiálů, formátování nábytkových dílců. Nářezové centrum využívají zákazníci ze Zlínského kraje, Kroměříže.
Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody
Společnost VTP Pelka s.r.o. zajistí v regionu Uherské Hradiště instalatérské práce. Můžete se na nás obrátit ohledně instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Komplexní úklidové služby - úklid firem, administrativních budov, ubytovacích zařízení, domácností
Komplexní úklidové služby v lokalitě Jihomoravský kraj - Brno, Vyškov, Slavkov poskytuje společnost BAVA servis Staré Město. Zajistíme úklid firem, ubytovacích zařízení i domácností.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Recyklace pěnového polystyrenu do formy regranulátu - Remistyren
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Kroměříž, se zabývá recyklací pěnového polystyrenu do formy regranulátu, který dále prodává pod názvem Remistyren. Všechny dodávané granuláty jsou homogenizovány.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Rekonstrukce, oprava i výstavba silnic a komunikací od firmy s dlouholetými zkušenostmi
Hledáte-li zodpovědnou firmu, která opravuje silnice a komunikace, pak se obraťte na společnost JANKOSTAV s.r.o., která se specializuje na výstavbu a rekonstrukce veškerých dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Plastová okna a dveře s novým profilem Gealan Linear - trojsklo, 5-ti komorový okenní systém do nových budov i při rekonstrukcích
Společnost MONTPLAST Uherský Brod - Zlínský kraj přichází s novým plastovým profilem Gealan Linear, nový okenní systém vhodný do nových budov i při rekonstrukcích, řešení pro okna i dveře.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Recyklace, skládkování stavebních odpadů - odvoz odpadů ze stavby
Kamenolom Žlutava provádí recyklace, skládkování stavebních odpadů. Postaráme se o odvoz odpadů ze stavby - dopravu zajistíme v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Realizace průmyslových staveb - výstavba i rekonstrukce sídla firmy, logistického centra, výrobní haly, skladu
Společnost STAVYMA spol. s r.o. je dodavatel občanských i průmyslových staveb ve Zlínském kraji. Realizace se týkají jak výstavby nových, tak rekonstrukce - výrobní haly, skladu, sídla firmy apod.
Renovace, opravy, světlometů, leštění plastových světel
Renovaci, opravy světlometů profesionálním vybavením, leštění plastových světel a další práce provádí odborná firma ze Znojma, Pneu a autoservis Pavel Vrána
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
E-shop kancelářské, školní potřeby, papírnictví - Papirshop
V internetovém obchodě Papirshop.cz pořídíte kancelářské, školní potřeby, papírnictví. Fungujeme jako e-shop, zákazníkům z regionu Zlín je k dispozici i naše kamenná prodejna.
EPOS spol. s r.o. Papirshop Zlín
Náhradní díly na sporáky, pračky, myčky, mikrovlnky a další spotřebiče
U firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej i náhradní díly na sporáky, pračky, myčky, chladničky, mikrovlnky i další spotřebiče zn. Mora, Gorence i dalších značek.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky