Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Tryskání - renovace kvelbených vinných sklepů a oprava sklepních prostor na klíč
Metodou tryskání renovuje firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý kvelbené vinné sklepy a opravuje sklepní prostory na klíč. Čistí povrchy všech materiálů.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Vysoce přesné CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce
Vysoce přesné CNC broušení provádí ve Vysokém místě a jeho širokém okolí firma KOMA Vysoké Mýto. Realizujeme CNC broušení na hrotové, bezhroté a rovinné brusce.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Odborné nátěry ocelových konstrukcí, tryskání, pískování rychle a kvalitně
Odborné nátěry ocelových konstrukcí provádí firma LASON CZ s.r.o. v okolí Ostravy, Karviné, specializující se na povrchovou úpravu kovů včetně čištění povrchu tryskáním a pískovaním rychle a kvalitně.
Lason CZ s.r.o.
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Řezání, dělení profilů, trubek, svitků a plošného materiálu laserem i pilou
Potřebujete-li rozřezat či rozdělit plošný materiál, profily, trubky nebo svitky, můžete se obrátit na společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína, která je jednou z nejstabilnějších firem v ČR.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky
Sestavy strojů, strojní díly, ocelové konstrukce Hradec Králové, opravy strojů, malosériové dodávky, generální a střední opravy výrobních strojů.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Řezání oceli, nerezu, hliníku laserem Trumpf Trulaser 3030
Řezání oceli, nerezu a hliníku na moderním stroji Trumpf Trulaser 3030 s vysokou kvalitou a efektivitou zajišťuje v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Strojírenská firma zaměřená na CNC obrábění, soustružení, frézování
Strojírenská firma A-T-K Fryšták poskytne služby v oblasti kovovýroby, CNC obrábění. Zajistíme pro zájemce strojírenskou výrobu na špičkové úrovni, přijímáme zakázky nejen v lokalitě Zlínský kraj.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Přesné obrábění - výroba dílů pro strojírenský průmysl a měřidel pro metrologii
TVARSTEEL Bojkovice je firma z regionu Uherské Hradiště, která přijímá zakázky na přesné obrábění dílů i měřidel pro metrologii. Poskytuje i další služby, jako konstrukce, kontrola kvality výrobků.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
NOVAPAX CZ s.r.o. - odborník na dokonalé povrchy v Praze - zrcadlové leštění, laserové navařování, mikronavařování
NOVAPAX CZ s.r.o. se specializuje na zrcadlové leštění, laserové navařování a mikronavařování s širokým sortimentem pro strojírenské odvětví.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Zpracování nerezi, oceli a barevných kovů - zakázková výroba
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě Zlatníkách se specializuje na zakázkovou výrobu a zpracování kovů, především nerezi, oceli a barevných kovů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Žíhání kovových výrobků – změna mechanických vlastností, odstranění vnitřního pnutí, změna tvrdosti materiálu
Firma D&K Brazing s.r.o. se zabývá žíháním ocelových, nerezových či neželezných kovů. Žíhání je druh tepelného zpracování kovů prováděné za účelem zlepšení některých vlastností kovových výrobků.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Elektrochemické leštění kovů - kompletní povrchová úprava nerezových výrobků
Pokud chcete mít čistý, sjednocený a vyleštěný povrch nerezových výrobků, pak se obraťte na společnost ELLIT PLUS, která provádí elektrochemické leštění kovů a další povrchové úpravy.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Návrh a realizace ocelových konstrukcí a kovových schodišť – individuální služby šité na míru
Na individuální návrh a realizaci ocelových konstrukcí, zábradlí a kovových schodišť šitých na míru se zaměřuje v oblasti Znojma Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Špičkové vybavení – 3D měření pomocí CNC obráběcích strojů
Strojírenská firma Zekof, s.r.o. z Šumperka se specializuje na 3D měření nadrozměrných dílů pomocí CNC obráběcích strojů. Kontaktujte naše obráběcí centrum!
Zekof, s.r.o.
Řezání vodním paprskem je vhodná metoda pro obrábění materiálů jako je ocel, guma, dlažba
Technologie řezání vodním paprskem je moderní, ekologická metoda obrábění jakýchkoliv materiálů, které nejsou náchylné na poškození vodou. Řezání vodou zajistí společnost TALPA-RPF, s.r.o. v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Stavební zámečnictví - výroba ocelové konstrukce, atypické zábradlí, mříže, přístřešky
Společnost ZAMKOV UH působí v oboru stavební zámečnictví, v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na atypické výrobky - ocelové konstrukce, zábradlí, mříže i přístřešky.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte profesionálům
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte společnosti AK 1324 s.r.o. ze Studénky. Specializují se více než 20let na řezání vodním paprskem a pálení plazmou na nejmodernějších strojích.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Kusová i sérová výroba strojních součástí na zakázku pro různá průmyslová odvětví
Kovoobraběčství Roman Skřipec na zakázku vyrábí strojní součásti pro různá průmyslová odvětví. Přesné součástky velkosériové výroby zhotovíme na CNC strojích, kusové součástky na konvenčních strojích.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Laserové navařování a kalení - revoluční řešení pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí
Na laserové navařování a kalení, které je revolučním řešením pro obnovu a zvýšení životnosti materiálů a součástí, se zaměřuje společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. nejen pro firmy z Polska.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Přesné strojní elektroerozivní drátové řezání - EDM elektrojiskrové obrábění
Firma TVARSTEEL z Bojkovic u Uherského Hradiště provádí EDM obrábění, konkrétně elektroerozivní drátové řezání, jde o revoluční technologii zpracování kovů bez tepelného poškození nebo deformace.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod