Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Renovace a povrchová úprava kovů prodlužuje životnost průmyslových zařízení - STROJCONSULT s.r.o.
Společnost STROJCONSULT s.r.o. z Litvínova zajišťuje renovace, úpravy a opravy poškozených částí strojů korozí nebo abrazí a zajišťuje tak delší životnost materiálu.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Elektrochemické leštění, povrchové úpravy kovů
Společnost ELLIT PLUS nabízí svým klientům elektrochemické leštění a jiné povrchové úpravy kovů, pomocí kterých dosahuje optimálních vlastností výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů i rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o.
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.
Strojírenská výroba - zakázková kovovýroba obráběných, zámečnických dílů
Ve společnosti ZAKO Turčín z regionu Zlínský kraj je strojírenská výroba na vysoké úrovni. Zakázková kovovýroba je zaměřena především na dodávku obráběných, zámečnických dílů. Sídlo Zlín-Březnice.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Jádrové vrtání a řezání betonových konstrukcí – diamantová řezací technika
Diamantovou řezací techniku, kterou je jádrové vrtání různých otvorů a řezání betonových konstrukcí a odstraňování velkých ploch betonu provádí společnost BBG-BENDA, s.r.o.
BBG-BENDA, s.r.o.
Kovoobrábění, CNC obrábění, výroba obráběných dílů, díly pro automobilový průmysl a stavební stroje
Společnost DETAIL CZ s.r.o. zaměřuje svoji činnost na výrobu obráběných dílů pro motory, převodovky a šasi zejména pro automobilový průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Robotické svařování wolframovou elektrodou TIG – sériová kovovýroba
Robotické svařování kovů metodou TIG v místech horší dostupnosti a zaměření na sériovou kovovýrobu přináší společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Zakázková výroba forem, modelů pro vstřikovací formy
Hlavní činností firmy MouldPro Zlín je projektování a zakázková výroba vstřikovacích forem a modelů pro vstřikovací formy. Vyrábíme formy pro různé druhy průmyslové výroby.
Zakázková výroba vyfukovacích a vstřikovacích forem - pro plastové dílce, výlisky
Zakázkovou výrobou vyfukovacích a vstřikovacích forem se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Podle 3D návrhu vyhotovíme formy pro plastové dílce, obaly a výlisky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Zámečnictví Pardubice - strojní zámečnické práce pro výstavby domů, bytů
Naše firma HC STAV se zabývá zámečnictvím především zpracováním hutního materiálu určeného pro občanskou výstavbu domů, bytů nebo k rekonstrukcím či opravám objektů.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Povrchové úpravy kovů a kovových konstrukcí
ELLIT PLUS v Litovli nedaleko Olomouce je firmou, která se zabývá povrchovou úpravou kovů a kovových konstrukcí různých tvarů a rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Abrazivní řezání vodním paprskem na CNC stroji – nerez, ocel, sklo, dřevo a další materiály
Vodní paprsek s příměsí abraziva využívá k řezání různých materiálů na CNC strojích společnost  Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné v blízkosti Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Pískování povrchů - kovu, železa, dřeva, zdiva profesionálně od ARS
Pískování všech druhů povrchů, ať už se jedná o kov, železo, dřevo, zdivo či jakýkoliv jiný povrch, Vám profesionálně zajistí společnost ARS.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Matrice pro perforaci stélek a na pryžové podrážky – perfektní ozdobné prvky do stélek či podrážek
Na výrobu matric pro performaci stélek a na prýžové podrážky, které vytvářejí ornamenty a ozdobné prvky do stélek či podrážek se zaměřuje společnost SEFO plus, s.r.o. z z Fryštáku u Zlína.
SEFO plus, s.r.o.
Formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl - výroba, konstrukce
Společnost MouldPro s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl i obuvnické formy. Konstrukce forem v CAD/CAM systému.
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.