Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Výroba, příprava výpalků o síle 1-200 mm
Společnost Zekof s.r.o. se zabývá kovoobráběním, soustružením, frézováním a provádí další obráběcí práce včetně výroby výpalků o síle 1-200 mm.
Zekof, s.r.o.
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Lisovací nástroje Kolín – kvalitní konstrukční zpracování plechů
Zabýváme se výrobou lisovacích nástrojů pro plechovou výrobu, zaručujeme kvalitní konstrukční zpracování - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Zakružování trubek, tyčí a výměníků rychle a odborně
Hledáte-li kovovýrobu, která nabízí i něco navíc, pak je firma Přidal přesně to, co potřebujete. Provádí nejen svařování, frézování a obrábění, ale také zakružování trubek, tyčí nebo výměníků.
Přidal s.r.o.
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Brány, zábradlí, schodiště Helvíkovice – výroba na zakázku včetně povrchových úprav
Všem svým zákazníkům z okolí Helvíkovic zajistíme profesionální výrobu zábradlí, schodišť a taky kvalitní brány, výroba a montáž včetně žárového zinkování.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Povrchová ochrana a úprava kovů - kvalitní tryskání, metalizace, nátěry
Povrchová ochrana a úprava kovů, tryskání, metalizace, nátěry tím vším se zabývá společnost LASON CZ s.r.o. již od roku 1997 a řadí se mezi nejkvalitnější firmy ve svém oboru.
Lason CZ s.r.o.
Vysekávání a děrování plechů Hradec Králové – ocel, nerez a hliník
Přesné vysekávání a děrování plechů z kvalitní oceli, nerezu a hliníku - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Lakovna, mokré lakování kovových, plastových i kompozitních průmyslových dílů
Lakovna společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. nabízí povrchovou úpravu dílů metodou mokrého lakování. Lakujeme plastové, kovové i kompozitní díly menší a střední velikosti.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Stavoklima Liberec, s.r.o.  - trvale pevná střecha s našimi klempířskými službami
Stavoklima Liberec, s.r.o. je společnost, která se zabývá zámečnickou výrobou, dodávkami vzduchotechniky, klempířskou výrobou a opravami a rekonstrukcemi střech.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Originální kované ploty, brány nebo bytové doplňky od Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o.
Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o. z Českého Těšína pro Vás vyrobí originální a ploty, brány nebo zábradlí, ale i doplňky do exteriéru nebo interiéru.
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.
Vstřikování plastů Kolín, výroba vstřikovacích forem
V rámci vstřikování plastů navíc nabízíme i tamponový tisk. To vše při dodržení veškerých potřebných norem a předpisů.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Kvalitní lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně
Lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně provádí společnost ELNA-renovace s. r. o., odborník na lakování v Jihlavě na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění Hodonín
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění, práce na CNC soustruzích a na konvenčních obráběcích strojích u firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Zámečnické práce Jičín - svařování a zámečnické práce
Mezi naše služby patří kovovýroba, zámečnické práce, kovoobrábění, výroba schodišť, zábradlí či výroba z nerezu - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Kompletní servis v oblasti kovovýroby, zpracování plechů, pálení laserem, svařování, ohýbání, zámečnické práce
Společnost NC Line a.s. je výrobním partnerem světových značek v oblasti kovovýroby. Nabízí kompletní servis kovovýroby, k hlavní činnosti patří tepelné dělení materiálů pomocí laserové technologie.
Plechová výroba, ohraňování CNC, svařování, řezání laserem
Jedno z našich pracovišť se zabývá ohraňováním, což formuje plechy, vyřezané laserovým paprskem do tvaru jaký potřebujete, dále svařujeme a děláme další činnosti.