Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Výroba plotů na zakázku – brány, ploty a branky na míru od profesionálů ve svém oboru
Na zakázkovou výrobu kvalitních a moderních plotů, bran a branek na míru od profesionálů ve svém oboru se zaměřuje společnost Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Zpracování návrhů, povrchová úprava i montáž – kompletní zakázková výroba zámečnických výrobků
Na zpracování návrhů, povrchovou úpravu i montáž týkající se zakázkové i sériové výroby zámečnických výrobků se nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny zaměřuje společnost Zámečnictví Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rychlé robotické svařování i přesné ruční sváření TIG, MIG/MAG
Společnost A-T-K Fryšták pořídila svářecího robota FANUC ARC Mate 120iC, který umožňuje přesnější a rychlé svařování i větších sérií. Provádíme i ruční svařování MIG/MAG, TIG, CO2.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Elektroerozivní obrábění a kovovýroba - hloubička a drátovka s vysokou přesností
Přesnou kovovýrobou dílců se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Pro elektroerozivní obrábění využíváme hloubičku Erocom Hansen 600, Charmilles Roboform 350 a drátovku Mitsubishi Electric MV2400 S.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC nástrojárna, speciální designové díly, tvarově náročné dílce převážně z hliníkových slitin
Po České republice realizujeme zakázkovou výrobu speciálních tvarových dílců převážně z hliníkových slitin například pro hydrauliku, elektromotory, laserová měřidla, cyklo či vlaky.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Výroba pilových pásů pro pily a zpracovatele dřeva
Pilové pásy pro pily a zpracovatele dřeva vyrábí, servisuje a prodává Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Vyberte si z širokého sortimentu pilových pásů pro zpracování dřeva.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
CNC plazma a laser – kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů
Na kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů pomocí moderních technologií jako je CNC plazma a laser se v oblasti Vysočiny a Třebíče zaměřuje společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Svařování nerezové oceli TIG, MIG/MAG metodou pro různá odvětví průmyslu
Kvalitní komponenty a vybavení z oceli vyrábí naše firma GIOMETAL s.r.o. z Brna. Zpracujeme chemické, potravinářské a ostatní nerez oceli TIG nebo MIG/MAG metodou včetně povrchových úprav.
GIOMETAL s.r.o.
Ohraňování, ohýbání plechů, tvarových výpalků moderními stroji a zkušeným týmem
Společnost MSC MetPro a.s. se zabývá ohraňováním a ohýbáním plechů, tvarových výpalků. K ohýbání velkých a těžkých dílů využíváme ohraňovací lis. Klademe velký důraz na kvalitu a termíny dodání.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Konvenční obrábění kovů- vrtání, frézování, řezání, broušení, obrážení a ohýbání plechů
Roman Skřipec Kovoobraběčtví Zábřeh opracovává železné i neželezné kovové materiály. Firma zajistí vrtání, frézování, řezání i broušení kovů a ohýbání plechů v okolí Šumperka a Zábřehu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Pískování dřeva a dřevěných konstrukcí – odstranění starých nátěrů, zviditelnění struktury dřeva
Dodejte nový vzhled zašlému dřevu! Firma Tryskání a pískování Vladidír Veselý se postará o odstranění starých nátěrů a zviditelní struktury dřevěných předmětů i konstrukcí
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení na závěse, v koši i hromadně v bubnu
Na fosfátování nebo-li lázně nové generace je odborníkem firma GALVA s.r.o.. Do nabídky povrchových úprav zařadili fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubunu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Lakovna pro povrchové úpravy průmyslových dílců - lakování, tryskání, žíhání
Firma ZAKO Turčín má v Provodově otevřeno centrum povrchových úprav, vybaveno je kabinou pro lakování, žíhání, tryskacím i vysoušecím boxem.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Nástrojárna Pardubice – vlastní výroba vstřikovacích forem
Nástrojárna ve firmě TVAR zajistí výrobu vstřikovacích forem dle vlastního zadaní nebo dodané dokumentace od zákazníka, výroba probíhá na CNC strojích včetně CAD/CAM softwaru VISI.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Obrábění kovů Hradec Králové – opracování na klasických a CNC obráběcích strojích
Obrábění běžných i speciálních druhů ocelí, plastů, hliníků a jiných druhů materiálů na klasických a CNC obráběcích strojích.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Strojírenská kovovýroba, robotické svařování a řezání
Kovové díly, polotovary a stroje na moderních CNC strojích, robotických svářečkách a ohraňovacích lisech vyrábí A-T-K Fryšták s.r.o., okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Tvorba modelů v CAD, CAM systému podle výkresů a reálné součásti - CNC obrábění
CNC obrábění průmyslových dílů podle modelu zajišťuje naše společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže. Vytváříme modely v CAD/CAM systému podle výkresů nebo reálné součásti.
KOVO Uličný Roman Uličný
Vyrábíme modely z polystyrenu, dřeva, hliníku, umělých a plastických hmot.
K dispozici máme 6 obráběcích center pro CNC obrábění různých materiálů a 55 kvalifikovaných zaměstnanců - Třebechovická slévárna a strojírna Hradec Králové
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Barevné odstíny CNC obráběných dílů Červený Kostelec  -  dokonalá technologie a služby té nejvyšší kvality.
Jsme rodinná firma zabývající se CNC obráběním a díky naší precizně odvedené práci máme velice dobré vztahy se zahraničím, kde úzce spolupracujeme na barevných povrchových úpravách.
Sorges, s.r.o. CNC frézování a soustružení Náchod