Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Údržba zeleně, sekání trávy, parkové úpravy, frézování pařezů, Most a okolí
Údržba zeleně, založení, sekání a renovace trávníků, parkové úpravy, kácení a řezání stromů a keřů, frézování pařezů Vám zajistí firma Ivo Kernal, se sídlem v okrese Most.
Rizikové havarijní kácení stromů Liberec Praha
Kácení a prořezy stromů, poradenství - SPANTIK CZ s.r.o.
Sekání trávy, sečení trávníků, údržba zeleně zahrad, Liberec, Liberecký kraj
Provádíme zahradnické práce, údržbu zahrad a veřejné zeleně - SPANTIK CZ s.r.o.
Rizikové kácení stromů za pomoci stromolezeckých metod, Liberec
Provádíme rizikové kácení stromů. Působíme v Liberci, Libereckém kraji - SPANTIK CZ s.r.o.
Sezónní práce, služby v letním období - sečení trávy, údržba zeleně, zpevněných ploch
O sezónní práce v letním období se postará firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště. Poskytujeme tyto služby - sečení travnatých ploch, údržba zeleně, živých plotů, zpevněných ploch.
Výstavba zahradních jezírek, jezer, zahradnický servis, realizace, zahradnictví
Zahradní činnost, zahradnictví, výstavba zahradních jezírek, realizace zahrad a zpracování návrhu provádí firma HORTISCENTRUM s.r.o., Brno-venkov.
Komunální a úklidové služby, údržba zeleně, Praha a okolí
V oblasti letní i zimní udržby komunikací, úklidu chodníků, sečení trávy, kácení stromů i úklidových prací v domácnosti i veřejných prostorách Vám své služby nabízí společnost PROSTOR a.s.
Travní koberce, pěstování, kultivace, prodej, pokládka, Lysá nad Labem
Chcete mít krásně zelený trávník během jednoho dne? Pak neváhejte a využijte služeb firmy GRENEX s.r.o., odborníka na kvalitní travní koberce pěstované v Lysé nad Labem.
Zámkové a skládané dlažby pro dokonalé zpevnění plochy
Zajistěte si kvalitní zpevnění plochy špičkovou zámkovou dlažbou - Zahrady J+J s.r.o. Kompletní realizace zahrad Liberec
Vyřízení dotace pro realizace parků, veřejné zeleně, zahrad pro města, obce
Společnost GARD&N se postará o vyřízení dotace pro obce a města, pro realizace zahrad, parků i veřejné zeleně. Působíme v regionu Zlínský kraj a Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace návrhy zahrad zahradnictví Kolín Velim
Provádíme návrhy a realizace zahrad - Vaši zahradu navrhneme v novém 3D programu
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Zahradnické práce - Údržba zahrad, zeleně Liberec
Provádíme kompletní a pravidelnou údržbu zahrad, působíme v Liberci, Libereckém kraji - Firma SPANTIK CZ s.r.o.
Údržba zeleně a trávníků - sečení, hnojení a vertikutace trávy, střih keřů
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí zahradnické práce, mezi které patří také údržba zeleně. Zajistíme Vám sečení, hnojení a vertikulaci trávy, ale také stříhání keřů v okolí Opavy a Krnova.
Poradenství, zakládání bylinkových záhonů, přednášky o bylinách
Firma Zdravé zahrady Ambruz Otrokovice provádí zakládání bylinkových záhonů krok za krokem a poskytne poradenství při volbě bylin. Pokud jste z regionu Zlín, můžete přijít i na přednášky o bylinách.
Sekání trávy údržba zeleně rizikové kácení stromů Liberec
Zajišťujeme kompletní péči o zeleň, údržbu zahrad, veřejných ploch a parků v okolí domů a městské zástavby
Návrhy zahrad i jejich realizace pro Kolín i okolí
Návrhy zahrad u nás začínají nezávazným setkáním s naším odborníkem, nejlépe přímo na pozemku, na který si přejete realizaci zahrady uskutečnit.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Výsadba stromů a keřů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce jako je výsadba stromů a keřů pro obce i firmy nejen v okolí Opavy a Krnova, ale v celém Olomouckém a Moravskoslezském kraji.
Zahradnické služby Litoměřice - okrasné zahrady, návrhy a realizace
Zahradnickým službách se v Litoměřicích věnuje společnost Knotek & Veselka. Firma se zabývá komplexní sadovnickou činností - návrhy a realizace zahrad, údržba zeleně i veřejné, realizace automatických závlahových systémů, údržba zahrad i firemních objektů. Na přání zákazníka zhotovíme koupací okrasná jezírka nebo jezírka pro ryby. V ...
Zahradní úpravy, práce s kamenem, kamenné obklady
Společnost SANPROS Buchlovice přijímá zakázky na zahradní úpravy a práce s kamenem. Realizujeme kamenné obklady, zdi i kamenné prvky do zahrad. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Údržba zeleně, zahradnické práce a realizace zahrad včetně výsadby u panelových domů
Výsadbu zeleně u panelových a bytových domů, celoroční údržbu a ošetřování zeleně, sekání trávy a další zahradnické práce zajišťuje firma Jiří Ficek převážně v Praze.
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
E-shop, prodej stromků, květin, rostlin, hnojiva, realizace zahrad,zahradnictví
Prodej, e-shop dřeviny, květiny, hnojiva, rostliny, realizace zahrad a další zahradnické práce provádí specialista na zahrady, firma HORTISCENTRUM s.r.o.