Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Návrhy zahrad a úpravy terénu Blansko, zahradní úpravy, zahradní stavby, zahradní architektura
Nabízím účelné řešení zahrady, omezení zbytečných výdajů při zakládání zahrady, zjednodušení údržby zahrady a jejího provozu.
Zahradnické práce ve městech, sečení trávy, výsadba zeleně
Profesionální údržba zeleně a komunikací ve městech Pardubice, Chrudim a Přelouč. Nejvyšší kvalita služeb za příznivé ceny. Komplexní servis pro firmy, obce i města.
Malebná obec Sukorady na Mladoboleslavsku
Malá, ale krásná a zajímavá obec Sukorady ve Středočeském kraji. Jen 9 km od Mladé Boleslavi. Součástí obce je i vesnice Martinovice.
Obec Sukorady
Projektování a realizace zahrad Jihlava
Nevíte si rady s nápadem, vysazením a zrealizováním nové zahrady a okolí kolem domu? Není ve vašich silách takový projekt vymyslet, a k tomu ještě přivést k životu?
Zahradnictví a prodej Anglických růží Plzeň, maloprodej okrasných rostlin, vlastní pěstební zahrada
ARBO – zahradnictví s.r.o. se věnuje projekci a výsadbě soukromých zahrad i veřejné zeleně po celých Čechách.
Údržba zeleně Karviná, sekání travnatých ploch, terénní úpravy, kácení rizikových stromů a dřevin
Naše firma z Karviné provádí kompletní služby v údržbě zeleně, veřejné zeleně, sekání trávy, zajistíme terénní úpravy a kácení rizikových stromů.
Projekce a realizace zahrad a veřejné zeleně včetně jejich údržby
O návrh, realizaci a následnou údržbu zahrad se postará Zahradní centrum Morávkovo. Projektujeme a realizujeme okrasné i užitkové zahrady nebo městské parky.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Okrasné výsadby zahrad - sadové a parkové úpravy
Pokud přemýšlíte nad výsadbou okrasné zahrady nebo potřebujete zajistit parkové či sadové úpravy, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu PROPLANT GROUP s.r.o. se sídlem v Kelči nedaleko Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Rizikové kácení stromů - ořez a pokácení nestabilního, nebezpečného stromu
Společnost VERTIK Vizovice provádí v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín rizikové kácení stromů. Zajistíme bezpečnou likvidaci nestabilního či nebezpečného stromu - ořez a pokácení.
Vertikutace, přihnojení, pískování Praha pro krásný a hustý trávník
Toužíte po hustém trávníku a máte jen zdupané zbytky trávy? Nejvyšší čas objednat firmou Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy odborně provedenou vertikutaci, pískování a přihnojení trávníku.
Realizace zahrad do mateřských školek, školní zahrady
Společnost GARD&N zajistí realizace zahrad do mateřských školek i školní zahrady. Působíme v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Sadové úpravy a návrhy zahrad - zahradnické práce, zahradnictví Opava
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které provádí sadové úpravy a návrhy zahrad v Opavě a okolí. Zprostředkujeme Vám veškeré zahradnické práce.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Kompletní realizace zahrad od vypracování návrhu až po vlastní realizaci
O realizaci krásné zahrady, která bude vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, se postará Zahradnictví Brno Kresa. Zajistíme vše od návrhu, vizualizace až po vlastní realizaci.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Konzultace, realizace zahradní jezírko-koupací, okrasné, bio bazén
Firma Jezírko servis pomůže realizovat Vaše představy o krásné zahradě. Vhodně zakomponujeme do zahrady zahradní jezírko-okrasné či koupací, bio bazén. Působíme často v regionu Brno, Vyškov.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Užitková zahrada s místem pro relaxaci přináší radost - návrhy a realizace
Společnost Jezírko servis se postará o návrhy i realizace zahrad, působí v lokalitě Zlínský kraj i Brno. Ideálním spojením je užitková zahrada s místem pro relaxaci, tam se budete cítit dobře.
Rizikové kácení stromů bez starostí
Rychlé a kvalitní rizikové kácení starých, nemocných stromů a stromů v těžko dostupných terénech zajišťuje na Vysočině společnost ArboKohout.
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Oceňování dřevin– stanovení hodnoty stromů dle metodiky AOPK ČR
Služby z oblasti oceňování dřevin poskytuje v Třebíči a okolí ArboKohout, specialista na péči o zeleň. Při stanovení hodnoty postupujeme dle metodiky AOPK ČR.
Kácení a prořezávání stromů Litoměřice
Kácení stromů, prořezávky rozsáhlých větví, rizikové kácení, likvidace po živelných pohromách, úklid a odstranění větví a pařezů realizuje Luboš Štorkán, Litoměřice.
Pasporty, inventarizace zeleně měst a obcí
Specialista na pasporty a inventarizace veřejně přístupné zeleně měst a obcí na Vysočině, to je certifikovaný arborista Robert Kohout, ArboKohout z Třebíče.
Realizace zahrady, levné bydlení v přírodě-konzultace ohledně financování
Společnost Jezírko Servis ví jak zbudovat levné bydlení v přírodě - poskytuje konzultace ohledně financování bydlení i realizace zahrady. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj, Praha, Brno.
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Statické zajišťování korun stromů pomocí vazeb
Spolehlivé a účinné statické zajišťování korun stromů prostřednictvím metody vazeb provádí v okolí Třebíče a na Vysočině společnost ArboKohout.