Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Péče o památné stromy - odborné ošetření památných stromů
Péči o památné stromy a odborné vyšetření památných stromů zajišťuje společnost ArboKohout, která sídlí v Třebíči.
Technické služby pro občany a firmy města Mělník
Údržbu zeleně, sekání trávy, stavění a pronájem stánků, čištění komunikací, správu a údržbu budov a osvětlení zajišťují Technické služby města Mělníka pro občany, firmy a úřad města.
Technické služby města Mělníka, příspěvková organizace
Zahradnické, lesnické a floristické práce nejenom v Jihomoravském kraji
Vyhotovení projektů zahrad, realizace výsadby, údržba zeleně, rizikové kácení, léčení nemocných rostlin a stromů, prodej topného paliva, výroba věnců, vazeb a dekorací z dílny společnosti VZ Zahrady.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Technické služby města Poděbrad, údržba a úklid komunikací a zeleně, svoz odpadu, správa hřišť
Technické služby města Poděbrad, údržba a úklid komunikací a zeleně, svoz odpadu, správa dětských hřišť, zimní údržba silnic a chodníků, údržba veřejného osvětlení, výškové práce.
Technické služby města Poděbrad s.r.o.
Kácení stromů běžné i rizikové Praha – bezpečně a bez škod na zdraví a majetku
Upravujete zahradu a potřebujete pokácet strom? Běžné i rizikové kácení stromů v blízkosti budov nebo elektrického vedení nabízí zkušení odborníci z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, sportoviště
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, provoz sportoviště, údržba zeleně, chodníků, mobilní svoz odpadu, nové lavičky, údržba osvětlení, dopravní značení.
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy osvětlení
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy veřejného osvětlení, provozování sběrných dvorů, úklid sněhu, přistavení kontejnerů.
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
Technické služby, svoz a likvidace odpadu, údržba zeleně, opravy místních komunikací
Spolehlivé služby v oblasti odpadů, osvětlení i komunikací zajišťují Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace. Staráme se o kompletní údržbu veřejného prostranství.
Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace
Zahradnictví, realizace zahrad se zárukou, prodej okrasných dřevin
Kompletní realizace zahrad včetně návrhu od architekta ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru, prodej a dodávka okrasných dřevin, rostlin a letniček.
Provoz a údržba veřejných prostor, technické služby, opravy a montáže
Městské služby Rousínov - provádí služby pro občany, starají se o správný a bezpečný chod města, technické služby, opravy a údržbu majetku.
Údržba zeleně, odvoz odpadů, kácení stromů, úklid sněhu a rampouchů
Kompletní údržba zeleně od výsadby přes zalévání a odplevelení ke stříhání keřů a plotů včetně kompletního odvozu odpadu od firmy David Hurt – údržba zeleně, odvoz odpadů z Pardubic.
Realizace zahrad a parků, výsadba zeleně, pokládka dlažby – zhotovení a údržba
Zahrady, parky jejich realizace, rekonstrukce a údržba, výsadba zeleně, pokládka venkovní dlažby, zhotovení mlatových cest a schodišť - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Využíjte dotace na střešní zahrady - návrhy, realizace
Společnost GARD&N z regionu Uherské Hradiště pomůže s vyřízením dotace na realizace střešní zahrady. Provádíme zakládání zahrad a pravidelnou údržbu zahrad, převážně v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Péče o vzrostlé dřeviny, rizikové kácení i výsadby stromů a zahrad, arboristické práce Zlín
Komplexní péči o vzrostlé dřeviny různých druhů zajišťuje společnost Marek Vidlák ze Zlína. Postaráme se o zcela odborné kácení nebezpečně situovaných stromů i stromů v havarijním stavu.
Vytvořte ze své zahrady relaxační a kouzelné místo, kde načerpáte spoustu pozitivní energie
Výstavbu okrasných zahrad zajistí firma Ivany Plesníkové – Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice. Postarají se o návrh, realizaci i údržbu a poradí, jak pěstovat rostliny.
Statutární město Frýdek-Místek, malebné dvojměstí na březích Ostravice v podhůří Beskyd
Statutární město Frýdek-Místek je významná moravskoslezská obec, jejíž vznik odkazuje ke spojení dvou samostatných měst. Frýdek-Místek je součástí lašského regionu s tradičním folklórem.
Navrhneme a vytvoříme Vám bio zahradu v souladu s přírodou, kde porostou zdravé rostliny
O návrh, realizaci bio zahrady a o následnou péči a údržbu se postará firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Ostravy a Nového Jičína. Můžete také navštívit naše odborné kurzy.
Rekonstrukce a renovace domů včetně návrhu a realizace zahrady
Stavební společnost Global Agent s.r.o. se sídlem v Praze 1, která kompletně opravuje interiéry i exteriéry rodinných domů, bytů včetně zahrad, teras a oplocení.
Zahradnické a lesnické práce, mulčování příkopů, udržování zeleně i rizikové kácení
O celoroční údržbu zeleně ve městech i vesnicích se postará firma Václav Voráček z obce Třebycínka na Klatovsku. Zajistíme vše od sekání trávy až po kompletní péči o stromky a keře.
Technické služby občanům, firmám a obcím Kutná Hora
Poskytujeme služby městu Kutná Hora, okolním obcím, firmám a občanům.
Těžba dřeva, péče o les, zahradu i ovocný sad, rizikové kácení stromů, Český Ráj a Podkrkonoší
Celkovou péči o les i zahradu poskytuje společnost Martin Plachta - lesnické a zahradnické práce z Lomnice nad Popelkou. Zajistíme kácení dřevin, pěstební práce i prořezávání ovocných stromů.