Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Zpracování návrhu okrasné zahrady, soukromé plochy či městské části
Navrhneme Vám vaši okrasnou zahradu, soukromou plochu či městkou část. Obraťte se na firmu Společnost I & T s.r.o. Studie, realizace a údržba zahrad.
Sadovnická činnost Litoměřice – zhotovení návrhů, výběr rostlin, realizace
Toužíte po representativní zahradě nebo úpravy okolí domu či jiného objektu? Služby sadovnické činnosti od návrhu až po realizaci pro Litoměřice a okolí nabízí společnost Knotek & Veselka.
Údržba veřejné zeleně Litoměřice
K upraveným plochám každého města patří bezesporu také údržba veřejné zeleně. V Litoměřicích tyto služby zajišťují odborníci ze společnosti Zahradnické služby Knotek & Veselka.
Odborný ořez a ošetření stromů – snižování či zužování, prořezávání ovocných stromků
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí snižování či zužování stromů za pomocí odborného ořezu pro soukromé zahrady, firemní areály, města v okolí Opavy a Ostravy.
Realizace zahrady Praha 3 – místo pro Vaši relaxaci
Máte k domu zahradu a nevíte si s ní rady? Krásné místo pro Vaši relaxaci navrhne a zrealizuje tým odborníků ze Zahradnictví Marlaland, s.r.o. sídlící na Praze 3.
Ošetřování a kácení stromů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce mezi které patří také ošetřování a kácení stromů pro obce, firmy a města v okolí Krnova a Opavy.
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.
Sadové, parkové úpravy, realizace a poradenství v oblasti zahradnických služeb
Firma Sadové úpravy s.r.o. vám zrealizuje vaší zahradu a poradí v oblasti zahradnických služeb. Nabízíme také sadové a parkové úpravy po celém Moravskoslezském kraji.
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta a jeho návrh zahrady
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta poznáte na první pohled. Firma Společnost I & T s.r.o. provádí návrhy i realizaci zahrad v rámci celé ČR.
Zahradnické práce Praha 4 – celoroční údržba zelených ploch
Potřebujete zajistit pro Váš dům, bytový komplex nebo firmu na Praze 4 celoroční zahradnické práce a údržbu zeleně? S důvěrou se obraťte na firmu Jiří Ficek, která tyto služby nabízí.
Údržba zahrad a zeleně Praha - provzdušnění trávníku, vertikutace, sekání a stříhání keřů
Údržbu zahrad a zeleně pro jednotlivé klienty i společnosti včetně péče o trávník jako je provzdušnění a vertikulace nebo čištění stavebních pozemků od náletů nabízí firma Jiří Mík z Prahy.
Frézování pařezů a drcení větví s odborným vybavením a úklidem po práci.
Frézování pařezů a drcení větví Vám zajistí naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. , která má pro tyto služby odborné vybavení. Samozřejmostí je také úklid plochy po odvedené práci.
Údržba zeleně v Liberci, údržba zahrad, trávníků
Provádíme kompletní údržbu zeleně, celoročně se staráme o soukromé zahrady, okolí rekreačních objektů, bytových a panelových domů - SPANTIK CZ s.r.o.
Jarní a podzimní vyhrabávání trávníků Praha - vertikutace, přihnojení a výsadby stromů
Naše společnost Král - zahradnické práce s.r.o. představuje jako svou další nabídku vyhrabávání trávníků.
Sadové a parkové úpravy včetně zakládání záhonů, trávníků a výsadba stromů
Nechte si vysadit stromy či založit nový trávník od profesionálu. Společnost Sadové úpravy s.r.o. se v okolí Opavy i Ostravy zaměřuje na odborné sadové a parkové úpravy.
Technické služby, péče o městskou zeleň, správa hřbitovů, údržba komunikací, Kutná Hora a okolí
Péči o městskou zeleň, parky, zahrady, správu hřbitovů, údržbu komunikací, chodníků, osvětlení, odvoz odpadu vykonává firma Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o.
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech Vám poskytne naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o., která působí nejen v Opavě, Bruntálu a Krnově, ale po celém MS kraji.
Rekultivace, výsadba zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, okres Chomutov
Rekultivace a revitalizace území, výsadbu zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, likvidaci starých skládek provádí AGRO servis Beran Černovice s.r.o., okres Chomutov.
Výsadba a údržba keřů a okrasných stromů - sadové úpravy, výsadby vzrostlých stromů
Nechte si vysadit keře a stromy od profesionálu. Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. se v okolí frýdku - Místku i Třince zaměřuje na sadové úpravy a výsadby z vlastních zásob a pěstebních ploch.
Založení a úprava trávníků - výsev trávníku a pokládání trávních koberců včetně sečení a ochrany
Pěkný trávník Vám zajistí Zahradnictví Šimková, s.r.o. z Frýdku - Místku, která zajistí založení, výsev, úpravu i sečení trávníku, včetně ochrany proti plevelu.
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zahrady, návrhy a realizace, údržba zeleně, parků, rekultivace Praha
Společnost Tomáš Mach - Zahradní realizace se sídlem v Praze 8 navrhne, realizuje a zajišťuje údržbu zeleně, trávníků, stromů, keřů, zahrad, parků, veřejných prostranství.
Kompletní zahradnické práce - realizace zahrad na míru
Realizaci zahrad na míru vám zajistí firma Rekulta nedaleko Olomouce. Kompletní zahradnické práce vám poskytneme v Uničově i Olomouci.
Zahrady na klíč - spolehlivě a kvalitně, od návrhu až po realizaci a údržbu
Vaši zahradu utvoříme podle Vaších představ. Obraťte se na Zahradnictví Šimková, které provede veškeré zahradní úpravy a přestavby spolehlivě a kvalitně. Nabízíme vše od návrhu až po realizaci!