Veřejná a soukromá prostranství, jako jsou zahrady, parky a další zeleň vyžadují pravidelnou a kvalitní péči. Jedná se nejen o pravidelný úklid, výsadbu stromů a další zeleně, ale také o návrhy a realizaci projektů, nabídku rostlinných materiálů a další služby spočívající v pokládání trávníků, hloubení jezírek, terénních úpravách a podobně.

Úprava, sekání, provzdušňování a mulčování travnatých ploch od Milena Říhová
Služby v oboru zahradnictví, konkrétně v úpravě travnatých ploch nabízí paní Milena Říhová, která se postará o travnaté plochy v zahradách i parcích.
Údržba zeleně, terénní úpravy, kácení dřevin, sadové a parkové úpravy, Karviná
Ing. Roman Mamica se sídlem v Karviné - Nové město nabízí služby v oblasti údržby zeleně, terénních úprav, kácení dřevin, sadových a parkových úprav a sekání travnatých ploch.
Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Vodní prvky na zahradu – okrasné nebo koupací zahradní jezírka, přírodní biotopy Lednice
Zpříjemněte si pobyt na zahradě malebně vypadajícími zahradními jezírky. Vodní prvky, jako jsou zahradní jezírka nebo přírodní biotopy, realizuje v okolí Lednice Zahradní centrum Morávkovo.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Návrh a realizace zahrad, výsadba a údržba zeleně
Toužíte po krásné zahradě u svého rodinného domu? Chcete mít za domem útulné zákoutí se stromy či plno barevných květin a bylinek?
ArboGard, s.r.o.
Výsadba vzrostlých stromů na zahrady, alejových stromů
Společnost Zahrady Tomáš Vávra se zaměřuje na výsadbu vzrostlých stromů na zahrady i výsadbu alejových stromů do krajiny. Působí převážně v lokalitě Kroměříž, Brno, Olomouc.
Zakládání, výsadba, sezónní údržba zeleně, trávníků-u domu, pro města, firmy
Zakládání zeleně, trávníků u domu i pro města a firmy provádí firma Tomáš Vávra v regionu Kroměříž, Olomouc. Výsadba stromů, keřů, trvalek. Samozřejmostí je sezónní údržba.
Likvidace, frézování pařezů - sešrotování dřeva po kácení stromů pařezovou frézou
Společnost Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž zajišťuje kompletní péči o zahrady, včetně frézování pařezů po kácení stromů. Pro sešrotování, likvidaci dřeva používá pařezovou frézu Laski F460.
Profesionální údržba i výsadba zahrady, stromů, okrasných keřů a rostlin
Profesionální údržbu i výsadbu zahrad, stromů, okrasných keřů a rostlin zajišťuje společnost Zahradnické služby Závodný Martin, která kromě Frýdku Místku působí také v okolí Třince a Nového Jičína.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Údržba zahrad, ořez keřů, stromů, rizikové kácení - kompletní zahradnické služby
Danielovy zahrady za Vás vyřeší údržbu zahrad. Řešíme stříhání živých plotů, ořez keřů, stromů včetně rizikového kácení. Zajistíme kompletní zahradnické služby, působíme v regionu Zlínský kraj.
Odstranění zmrazků a nášlapků Praha - posyp náledí zdrsňujícími materiály
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí odstranění zmrazků a nášlapků.
Zahradnické služby, údržba zahrad Kostelec nad Černými Lesy
Po celé České republice realizujeme projekty zahrad u rodinných domů a rekreačních objektů, pro areály podniků a firem, pro obce, hřiště a sportoviště.
Technické služby Stochov, dovoz drti, písku, kačírku a kameniv, dovoz materiálu na stavbu
Technické služby Stochov, s.r.o. zajišťují úklid města, údržbu veřejné zeleně, fungování veřejného osvětlení a další činnosti technického charakteru.
Údržba zahrad Plzeň, sečení zahrad, sadů, parků, ořez větví, rizikové kácení stromů, střih thůjí
Naše firma Karel Svoboda z okresu Plzeň provádí kompletní údržbu zahrad, sadů, parků, pozemků, střihání thůjí, hrabání listí, ořez větví, rizikové kácení stromů.
Úprava terénu minibagrem, výsadba, založení trávníku - kompletní zahradnické práce
Kompletní zahradnické práce zajišťují Zahradnické služby Závodný Martin, který provede vše od úprav terénu minibagrem, přes výsadbu až po založení trávníku. Působíme v okolí Frýdku, Karviné i Ostravy
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Realizace zahrad, údržba zeleně Olomouc, projekty zahrad, zakládání trávníků, střešní zahrady
Zabýváme se zpracováním návrhů zahrad, parků, hřišť, výsadby. Používáme nejnovější a osvědčená hnojiva, substráty, osiva, zeleň a rostliny.
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Zajištění technických služeb, údržba zeleně ve městě Jaroměřice
Technické služby, práce se stavebními mechanismy, úpravy prostranství i provoz koupaliště zajišťuje společnost TESMA Jaroměřice s.r.o. ve městě Jaroměřice nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Návrhy a realizace okrasných zahrad Přerov, realizace rodinných zahrad i veřejného prostranství
Zajišťujeme údržbu a realizaci zeleně, navrhování a projektování zahrad, terénní úpravy, okrasné zahradnictví, instalaci závlahových systémů, technické služby i stavební práce.
Návrhy, realizace, údržba vesnické zeleně - trvalkové záhony, sady, aleje
Společnost GARD&N se postará se o realizace i údržbu vesnické zeleně. Dodá pro obce podklady pro revitalizace návsi - vytvoří trvalkové záhony, sady, aleje. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Hrabání listí včetně odvozu, příprava trávníku a celé zahrady na zimu
Připravte na zimu svou zahradu, trávník nebo prostor veřejné zeleně a žádejte u firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy služby hrabání listí včetně odvozu.
Realizace krajinných výsadeb-výsadba krajinné prvky, zeleně, stromů, keřů
Firma Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž provádí realizace krajinných výsadeb. Výsadba krajinné zeleně, stromů a keřů i péče o krajinné prvky. Pracujeme v oblasti Zlínsko, Olomoucký, Jihomoravský kraj.