Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Renovace zažloutlých krytů u světel a světlometů automobilů - ochrana proti UV záření
Brněnská firma Autoskla VACEK s.r.o. provádí renovaci zašlých a zažloutlých krytů světel a světlometů automobilů za pomocí laku, který je ochrání proti UV záření.
Autoskla VACEK s.r.o.
Výroba, prodej minerálních premixů a směsí pro výživu zvířat
Výrobu i distribuci premixů a směsí, určených pro výživu všech hospodářskýcha domácích zvířat dodává naše společnost MIKROP ČEBÍN a.s. Kvalitní produkty za solidní ceny!
MIKROP ČEBÍN a.s.
Savé utěrky z netkané textilie – uplatnění v kosmetice, zdravotnictví i kancelářích
Na výrobu a prodej savých utěrek z netkané textilie vhodných nejen pro kosmetické salóny a zdravotnictví, které dokonale čistí a leští se zaměřují odborníci ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Dodávky a opravy sportovních, parketových či palubových podlah pro školy, tělocvičny a sály
Kompletní dodávku sportovních, parketových či palubových podlah zajišťuje firma LASPO podlahářství, s.r.o. nejen v Brně město a venkov. Provádíme nejen dodávku a pokládku, ale také opravy podlah.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Čištění a pískování zámecké dlažby – profesionální služby nejen pro obce a města
Na kvalitní, rychle a šetrné čištění a pískování zámecké dlažby nejen v obcích a městech s následným hydrofobním nástřikem proti kyselému dešti provádí odborníci ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ
SINTI-CLEAN.CZ
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti do výroby i k balícím linkám od firmy TERAMEX s.r.o. v Brně.
TERAMEX s.r.o.
Soukromé a veřejné degustace mikulovského vína přímo od vinaře
Ochutnejte mikulovské víno přímo od vinaře. Vinařství Víno Šimák pořádá ve vinném sklípku v Mikulově soukromé i veřejné degustace vína s profesionálním sommeliérem.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Ošetření a kompletní renovace zdiva tryskáním včetně  impregnace penetračním nátěrem
Renovací zdiva metodou tryskání včetně ošetření a nanesení penetračního nátěru v interiéru i exteriéru zajistí firma Vladimír Veselý - Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Regenerační nástřiky AB krytu (asfalto-betonových vozovek) -  preventivní ochrana silnic
Emulze Reclamite, CRF a Neomex+Surfric jsou nejlepší přípravky na preventivní údržbu silnic. Společnost REKMA spol, s.r.o. tyto regenerační nástřiky využívá při ochraně asfalto-betonových vozovek.
REKMA, spol. s r.o.
Jak na hallux valgus neboli vbočený palec - řešte včas získanou deformitu nohy
Nepodceňujte geneticky podmíněné onemocnění, jako je získaná deformita nohy a řešte vše zavčasu. Jak na hallux valgus neboli vbočený palec vám poradí společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno.
Ergona Brno
Plastové nádrže, jímky, vložky studní různých tvarů i objemů - výroba, oprava
Na výrobu a opravu nádrží, jímek a vložek studní různých tvarů i objemů se specializuje firma Svařování plastů Pavel Petroš, kterou naleznete v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, autorizovaná laboratoř
Autorizovaná laboratoř, měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, vypracování provozního řádu, stanovení emisních sloučenin provádí Detekta s.r.o.
Detekta s.r.o.
Elektrocentrála, prodej profesionálního pomocníka na svářecí práce bez možnosti elektřiny
Elektrocentrála od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. z Brna je profesionální pomocník na na svářecí práce bez dostupnosti elektřiny. Vysoká kvalita, nízká hlučnost.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Prodej a servis rekreačních a pracovních čtyřkolek Lindai a náhradních dílů
O prodej, servis i náhradní díly u pracovně-rekreačních užitkových čtyřkolek Lidai se postarají odborníci společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky působící v Brně a Blansku.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Kvalitní homologované nosiče jízdních kol - cyklonosiče pro upevnění na střechu auta
Homologované nosiče jízdních kol pro upevnění na střechu auta i tažná zařízení dodává společnost ASN HAKR Brno s.r.o. Praktické nosiče kol Vám usnadní cestu.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Prodej elektroniky různých značek na e-shopu s dárkem při nákupu nad 5000 korun
Při nákupu elektroniky různých značek nad 5000 korun na e-shopu společnosti AK elektro s.r.o. dostanete od nás dárek. Sídlo společnosti i kamennou prodejnu najdete v Letovicích.
Chlazení, klimatizace a vzduchotechnika - návrh, instalace
Ať už plánujete novou klimatizaci, chlazení nebo jinou vzduchotechniku, neváhejte se obrátit na odborníky z ELMAR Group - rádi poskytnou veškeré informace o možných technických řešeních vašich potíží.
ELMAR group spol. s r.o.
Konstrukce forem pro výrobu plastových dílců - vstřikovací a vyfukovací
Kompletní proces zpracování forem pro výrobu plastových dílců zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Zabýváme se konstrukcí vstřikovacích a vyfukovacích forem podle dodaného výkresu i 3D modelu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Kamenná kůra, oblázky, valouny - objednejte okrasné kamenivo v e-shopu s dopravou domů
Okrasné kameny, oblázky, valouny nebo kamenná kůra budou ozdobou Vaší zahrady - vše si snadno objednáte v e-shopu firmy BOŠ spol. s.r.o. včetně zajištění dopravy až domů.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej příslušenství pro strunné, klávesové i dechové hudební nástroje
Široký sortiment příslušenství pro hudební nástroje najdete v okolí Kyjova v prodejně AKORD Hudební nástroje. Prodáváme příslušenství pro strunné, klávesové i dechové hudební nástroje.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Šikovný klempíř na oplechování střech, komínů, montáž okapů i střešních oken
Stavba nové střechy se bez klempířské práce neobejde. Šikovní klempíři z firmy Kroving Vám na Břeclavsku i v okolí Brna venkov zajistí oplechování střech, komínů i montáž okapů či střešních oken.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Řízené degustace vína ve vinném sklepě či degustační místnosti včetně ubytování se snídaní
Zúčastněte se řízené degustace vína ve vinném sklepě „Za Valama“ či degustační místnosti a využijte ubytování se snídaní ve vinařství Hradil u Velkých Pavlovic.
Vinařství Hradil
Odrůdová bílá, červená a růžová vína ze Znojemské vinařské podoblasti
Odrůdová bílá, červená a růžová vína ze Znojemské vinařské podoblasti zakoupíte ve vinařství Jan Plaček. Možnost zakoupení vína přes e-shop nebo ve vinotékách.
Vinařství Jan Plaček
Regionální centrum Nilfisk pro jižní Moravu – podlahové mycí stroje a vysavače
Podlahové mycí stroje a vysavače Nilfisk včetně příslušenství pořídíte v prodejně a na e-shopu společnosti Synpro ve Velkých Bílovicích, která je zároveň regionálním centrem Nilfisk pro jižní Moravu.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Přenosné stojany a poutače s potiskem i bez potisku - Světelný box LED BOX light
Přenosné stojany a poutače s jednostranným, oboustranným potiskem nebo bez potisku v podobě světelného boxu LED BOX light má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.