Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Ochranné oplocení, nárazové zábrany a dojezdy pro manipulační techniku – kvalitní doplňující technologie
Na ochranné oplocení, nárazové zábrany, dojezdy pro manipulační techniku a další doplňující technologie pro bezproblémovou logistiku a výrobní proces se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Moderní ubytování na křižovatce cyklostezek - kouzelné místo mezi vinohrady na jižní Moravě
Moderní ubytování na křižovatce cyklostezek v kouzelném prostředí mezi vinohrady na Jižní Moravě s možností navštívení malebného Mikulova poskytují komfortní apartmány Mušlovských vinohradů.
Mušlovské vinohrady Luxusní ubytování pod Pálavou
Pokrývač, pokládka střešních krytin, pokrývačské práce
Profesionální pokrývačské práce poskytují v okolí Brna a Vyškova pokrývači z firmy Josef Opluštil. Poradíme s výběrem střešní krytiny a zajistíme pokládku krytiny na novou i rekonstruovanou střechu.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Vnitrostátní a mezinárodní doprava plachtovými a plato návěsy
O vnitrostátní a mezinárodní dopravu plachtovými návěsy a přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů plato návěsy se postará firma SEDOS transport.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty – novostavby, rekonstruované objekty
Veškeré vodoinstalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty zajišťuje v okolí Hodonína firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Vodoinstalace provádíme v novostavbách i při rekonstrukci.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Zakázková výroba přírub podle specifických požadavků – zhotovení příruby podle výkresové dokumentace, dodatečná úprava
Zakázkovou výrobou přírub na míru se zabývá firma GELDBACH - CZ s.r.o. Dle požadavků zákazníka zajistíme dodatečnou úpravu přírub i atypickou výrobu.
GELDBACH - CZ s.r.o.
Elektrický pick-up Pickman – užitkový vůz s nízkými provozními náklady šetrný k životnímu prostředí
Skvělým pomocníkem pro pracovníky obcí, měst, parků, zoologických zahrad nebo sadů, je elektrický užitkový pick-up Pickman s ekologickým provozem, který pořídíte u společnosti SYNPRO, s.r.o.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Elegantní, kompaktní a snadno ovladetelné stylové městské SUV – nový Hyundai BAYON
SUV Hyundai BAYON zaujme nejen interiérem vhodným pro rodinné cestování, ale i úložným prostorem a kompaktními vnějšími rozměry. Přijďte se přesvědčit do autosalonu T- CAR spol. s r.o. v Boskovicích.
Prodej a servis Hyundai T-CAR spol. s r.o.
Odborné vzdělávací kurzy v oblasti komplexní ortodoncie a stomatologie
Znalosti v oblasti komplexní ortodoncie a stomatologie Vám předá společnost Altis Group spol. s r.o. z Břeclavi. Zabýváme se pořádáním odborných vzdělávacích kurzů a prodejem různých materiálů.
Altis Group spol. s r.o.
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Samostmívací svářečské kukly s vynikající optickou kvalitou
Kompletní sortiment svářecí a řezací techniky pro Vás poskytuje společnost Svářecí technika WELDPOINT, která prodává samostnávacá svýřečské kukly s vysokou optickou kvalitou.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Velikonoční pobytový balíček s vinařskými akcemi a degustací vína na jižní Moravě
Využijte několikadenní volno během Velikonoc a vydejte se na jižní Moravu vstříc novým zážitkům. Penzion Siesta ve Valticích Vás srdečně zve na velikonoční pobyt ve znamení vinařských akcí.
Penzion Siesta
Vše pro bydlení, stavbu i výrobu od jednoho dodavatele Schachermayer, spol. s r.o.
Sortiment více než 150.000 položek pro oblasti bydlení, stavby i výroby na jednom místě nabízí pobočka velkoobchodu Schachermayer v Brně.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Architekt, architektonická kancelář Znojmo
Na provoz architektonické kanceláře, projektování staveb, inženýrskou činnost i stavební dozor se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o. ze Znojma.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Designové prvky s mechem pro recepce, firmy, hotely a restaurace
Romana Design vyrábí designové prvky s mechem pro recepce, hotely, firmy i restaurace, které zaujmou každého příchozího. Mechové interiérové doplňky navíc zútulní interiér.
Romana Design Mechové obrazy
Balistická měřicí zařízení pro zbraně a střelivo, výroba, zkušebna
Balistická měřicí zařízení pro zkoušení střeliva, zbraní a ochranných prostředků, zkušebna, výzkum, vývoj, výrobu realizuje společnost Prototypa-ZM, s.r.o., Brno.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Půjčovna dětských kol, sedaček, vozíků a doplňků – cyklovýlet pro celou rodinu včetně dětí
Na půjčování dětských kol, sedaček, vozíků a dalších doplňků k zajištění příjemného výletu pro celou rodinu včetně dětí se zaměřují profesionálové na cyklistiku ze společnosti Půjčovna kol Lednice.
Půjčovna kol Lednice
Škodliví škůdci a hmyz – profesionální a účinná likvidace s rychlou účinností
Na profesionální, účinnou a efektivní likvidaci veškerého škodlivého hmyzu s rychlou účinností se zaměřuje společnost s dlouholetými zkušenostmi Moirat servis s.r.o. ze Znojma.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Cenově příznivé a komfortní ubytování v penzionu pro pracovníky firem
Penzion Kašparský dvůr v Drnovicích u Vyškova poskytuje komfortní a cenově příznivé ubytování pro pracovníky firem. Hosté penzionu mají k dispozici vybavenou kuchyňku, parkoviště i venkovní posezení.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Dovolená na jižní Moravě s komfortním ubytováním přímo ve vinařství
Dovolená na jižní Moravě s ubytováním ve Vinařství Fůkalovi je skvělá volba pro ty, kteří chtějí poznat krásy a kouzlo kraje. Rezervujte si svůj pobyt ještě dnes a těšte se na nezapomenutelný zážitek.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Výroba obalů, tisk etiket, letáků a vizitek Kyjov – vysoká kvalita a moderní technologie
Potřebujete pro své zaměstnance nechat vyrobit vizitky, nebo sháníte odborníky na výrobu obalů? A studio group, pro vás zařídí mnohem víc. Jejich tým se o vás perfektně postará.
A studio group, spol. s r.o.
Jedinečné Airbrush a zakázkové lakování rámů kol a plováků JETSURF1
Na airbrush tedy umělecké malování nejen na auta a motorky a zakázkové lakování rámů kol a plováků JETSURF1 se zaměřuje společnost Autolakovna BOSS z Brna vytvářející jedinečné motivy.
Autolakovna BOSS Dušan Sedláček
Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce