Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihomoravský kraj
Webové stránky, prezentace společností, správa stránek na sociálních sítí
Webové stránky, správa stránek sociálních sítí, propagace, reklama a jiné marketingové služby na míru zajišťuje A studio group, spol. s r.o., Kyjov - okres Hodonín.
A studio group, spol. s r.o.
Firemní kávovary a automaty s prémiovým programem - kompletní servis bez starostí
Firemní kávovary a automaty s prémiovým programem naleznete u firmy DELIKOMAT s.r.o. v Brně, která se stará o jejich prodej, dodávku, montáž a kompletní servis po celou dobu užívání.
DELIKOMAT s.r.o.
Podlahy pro výrobní haly, podlahy pro těžké provozy, podlahy pro sklady
Podlahy pro výrobní haly musí být chemicky odolné a nenasákavé. Podlahy pro těžké provozy odolné proti zatížení.Proto je tu firma PODLAHY Liška, s.r.o., Brno.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Novostavba a rekonstrukce rodinných domů, bytová výstavba – vše dle na přání klientů
Stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jižní Moravy provádí novostavby podle přání a požadavků i těch nejnáročnějších klientů. Zabýváme se i rekonstrukcí rodinných a bytových domů, bytovou výstavbou.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Obalová technika, materiály a aplikace – kvalitní tvarové výstelky z PUR a PE pěn
Kvalitní tvarové výstelky z PUR a PE pěn, obalovou techniku, různé materiály a aplikace vyrábí specialisté ze společnosti Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna dodávající po celé České republice.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Kompletní příslušenství na kola – půjčovna s obrovským výběrem za bezkonkurenční ceny
Kompletní příslušenství na kola, jako jsou vozíky, přilby, zámky a košíky, má ve svém bohatém sortimentu za bezkonkurenční ceny Půjčovna kol Lednice, která zajistí dokonalý cyklovýlet.
Půjčovna kol Lednice
Vakuově zabalená, opracovaná a hluboce zamrazená zvěřina pro restaurace, hotely
Prvotřídní opracovanou, odblaněnou a hluboce zmrazenou zvěřinu, pocházející z českých honiteb, dodává do restaurací a hotelů firma MORAVIALOV.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Vyhledávání relaxačních a wellness pobytů v lázních, horských destinacích i wellness zařízeních
Relaxační i rekreační wellness pobyty vybírejte a objednávejte na portálu eUbytko.cz. Najdete zde různé pobyty podle délky, ceny i typu procedur v českých lázeňských i horských destinacích.
eUbytko Ubytovací portál
Renovace zažloutlých krytů u světel a světlometů automobilů - ochrana proti UV záření
Brněnská firma Autoskla VACEK s.r.o. provádí renovaci zašlých a zažloutlých krytů světel a světlometů automobilů za pomocí laku, který je ochrání proti UV záření.
Autoskla VACEK s.r.o.
Výroba, prodej minerálních premixů a směsí pro výživu zvířat
Výrobu i distribuci premixů a směsí, určených pro výživu všech hospodářskýcha domácích zvířat dodává naše společnost MIKROP ČEBÍN a.s. Kvalitní produkty za solidní ceny!
MIKROP ČEBÍN a.s.
Savé utěrky z netkané textilie – uplatnění v kosmetice, zdravotnictví i kancelářích
Na výrobu a prodej savých utěrek z netkané textilie vhodných nejen pro kosmetické salóny a zdravotnictví, které dokonale čistí a leští se zaměřují odborníci ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Dodávky a opravy sportovních, parketových či palubových podlah pro školy, tělocvičny a sály
Kompletní dodávku sportovních, parketových či palubových podlah zajišťuje firma LASPO podlahářství, s.r.o. nejen v Brně město a venkov. Provádíme nejen dodávku a pokládku, ale také opravy podlah.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Čištění a pískování zámecké dlažby – profesionální služby nejen pro obce a města
Na kvalitní, rychle a šetrné čištění a pískování zámecké dlažby nejen v obcích a městech s následným hydrofobním nástřikem proti kyselému dešti provádí odborníci ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ
SINTI-CLEAN.CZ
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti
Robotizační technika - robotizace, paletizace a depaletizace, průmyslový roboti do výroby i k balícím linkám od firmy TERAMEX s.r.o. v Brně.
TERAMEX s.r.o.
Soukromé a veřejné degustace mikulovského vína přímo od vinaře
Ochutnejte mikulovské víno přímo od vinaře. Vinařství Víno Šimák pořádá ve vinném sklípku v Mikulově soukromé i veřejné degustace vína s profesionálním sommeliérem.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Ošetření a kompletní renovace zdiva tryskáním včetně  impregnace penetračním nátěrem
Renovací zdiva metodou tryskání včetně ošetření a nanesení penetračního nátěru v interiéru i exteriéru zajistí firma Vladimír Veselý - Tryskání a pískování.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Regenerační nástřiky AB krytu (asfalto-betonových vozovek) -  preventivní ochrana silnic
Emulze Reclamite, CRF a Neomex+Surfric jsou nejlepší přípravky na preventivní údržbu silnic. Společnost REKMA spol, s.r.o. tyto regenerační nástřiky využívá při ochraně asfalto-betonových vozovek.
REKMA, spol. s r.o.
Jak na hallux valgus neboli vbočený palec - řešte včas získanou deformitu nohy
Nepodceňujte geneticky podmíněné onemocnění, jako je získaná deformita nohy a řešte vše zavčasu. Jak na hallux valgus neboli vbočený palec vám poradí společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno.
Ergona Brno
Plastové nádrže, jímky, vložky studní různých tvarů i objemů - výroba, oprava
Na výrobu a opravu nádrží, jímek a vložek studní různých tvarů i objemů se specializuje firma Svařování plastů Pavel Petroš, kterou naleznete v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, autorizovaná laboratoř
Autorizovaná laboratoř, měření emisí, laboratoř měření emisí, odborné posudky, vypracování provozního řádu, stanovení emisních sloučenin provádí Detekta s.r.o.
Detekta s.r.o.
Elektrocentrála, prodej profesionálního pomocníka na svářecí práce bez možnosti elektřiny
Elektrocentrála od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. z Brna je profesionální pomocník na na svářecí práce bez dostupnosti elektřiny. Vysoká kvalita, nízká hlučnost.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Prodej a servis rekreačních a pracovních čtyřkolek Lindai a náhradních dílů
O prodej, servis i náhradní díly u pracovně-rekreačních užitkových čtyřkolek Lidai se postarají odborníci společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky působící v Brně a Blansku.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Kvalitní homologované nosiče jízdních kol - cyklonosiče pro upevnění na střechu auta
Homologované nosiče jízdních kol pro upevnění na střechu auta i tažná zařízení dodává společnost ASN HAKR Brno s.r.o. Praktické nosiče kol Vám usnadní cestu.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Prodej elektroniky různých značek na e-shopu s dárkem při nákupu nad 5000 korun
Při nákupu elektroniky různých značek nad 5000 korun na e-shopu společnosti AK elektro s.r.o. dostanete od nás dárek. Sídlo společnosti i kamennou prodejnu najdete v Letovicích.
AK elektro, s.r.o.
Chlazení, klimatizace a vzduchotechnika - návrh, instalace
Ať už plánujete novou klimatizaci, chlazení nebo jinou vzduchotechniku, neváhejte se obrátit na odborníky z ELMAR Group - rádi poskytnou veškeré informace o možných technických řešeních vašich potíží.
ELMAR group spol. s r.o.