Aktuální microsite

Floristické služby na zakázku, Praha, čerstvé květiny, květinová výzdoba, uvázané květiny, vánoční věnce
Společnost Pěkná kytka poskytuje floristické služby na zakázku. Nabízíme perfektně uvázané čerstvé květiny a květinovou výzdobu pro jakoukoli příležitost. Současně poskytujeme také vázy k zapůjčení.
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Profesionální arboristické práce - kácení, ořez, odborné posudky
Nemusíte se bát rizik, které přináší vzrostlé stromy, firma Zahrady Tomáš Vávra zpracuje odborné posudky a provede kácení či ořez stromů. Arboristické práce provádí v regionu Kroměříž, Olomouc, Brno.
Tepelná čerpadla do bytů a rodinných domů - dodávka, servis
Společnost bbklima99, s.r.o. ze Znojma se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel na bázi vzduch-voda, které vám ušetří náklady za vytápění.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Tapety na zeď jsou nedílnou součástí interiérů domů a bytů - prodej, návrhy
Nádherné a originální tapety na zeď do interiéru domů a bytů hledejte u odborníka na dekorace, kterým je REGA interier v Olomouci - zajistí vám jejich prodej a pomůže s návrhem dle vašich představ.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Označovací, podlahové pásky 3M samolepící tvarové výseky
Prodejem výrobků 3M se zabývá firma G3 s.r.o. z okresu Kroměříž. Distribuujeme označovací barevné pásky, protiskluzné podlahové pásky 3M i samolepící tvarové výseky.
Instruktážní videa, filmy a dokumenty - natáčení od profesionálů Praha
Nejlepším způsobem, jak představit zákazníkovi své produkty či služby je v dnešní době natočení instruktážního videa, filmu či dokumentu
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Frézovací centrum Česká Lípa – třískové obrábění výrobního družstva
Představujeme vám výrobní družstvo SOKOV Sosnová, které se nachází v okrese Česká Lípa a zabývá se kovoobráběcí prací na přání zákazníka.
Prodej ekologických plaket pro vybrané oblasti v Německu a Rakousku
Ekologické plakety prodává STK nákladních vozidel Olomouc s.r.o. Zakoupíte u nás plakety pro vjezd do vybraných oblastí v Německu i Rakousku.
STK nákladních vozidel Olomouc, s.r.o.
Profesionální zpracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby
Profesionální zpracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby zajišťuje firma Ing. Edity Szwedové - Účetní kancelář Deusz v okolí Karviné, Havířova i Ostravy.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Voda, topení, plyn Plzeň – komplexní instalatérské služby stabilní společnosti
Potřebujete opravit rozvody topení, provést zkoušky systému ústředního topení nebo jiné instalatérské služby? Firma ProGrade je tu pro vás.
Finančně nenáročné, levné ubytování na jednu noc pro turisty, cyklisty i rodiny
Přespání na jednu noc v okolí Novomlýnské přehrady za velice příznivé ceny poskytuje Turistická ubytovna Nové Mlýny. Turisté, cyklisté i rodiny u nás najdou levné ubytování i pouze na jednu noc.
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Rekvalifikační kurzy - jeřábník, vazač břemen, obsluha VZV, manipulačních vozíků
Akreditované dělnické kurzy, školení a rekvalifikace pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS, s.r.o. v Ostravě, která podpoří Váš osobní i profesionální růst. Lektorský tým má bohaté zkušenosti.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Prodej vína Břeclav, Jihomoravský kraj
Chcete nakoupit lahodné víno? Sháníte výrobce a prodejce kvalitních vín na jižní Moravě? Společnost PPS AGRO a.s. se sídlem ve Strachotíně, okr. Břeclav se zabývá výrobou a prodejem vína. Roční produkce společnosti je 150 000 lahví. V prodeji vína: -odrůdová -přívlastková, jakostní -archivní i unikátní archivní -speciální vína, rosé, ...
Lesnické a arboristické práce, Olomoucký kraj, těžba a přibližování dřeva, palivové dříví, rizikové kácení stromů
Společnost LesArbo se zabývá komplexními lesnickými a arboristickými pracemi v Olomouckém kraji. V rámci prací provádíme těžbu a přibližování dřeva, rizikové krácení stromů a nabízíme palivové dříví.
Pohodlné a bezpečné autobusy, minibusy na zájezdy i zahraniční dovolenou
Autobusy a minibusy na zájezd či dovolenou zajišťuje autodopravní společnost Josefa Ševčíka, spolupracující s renomovanými cestovními kancelářemi poskytuje autobusovou dopravu s výbornými řidiči.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Volné pracovní místo vhodné pro ženy i muže s možností ubytování – operátor, operátorka výroby
Volná pracovní místa pro uchazeče zprostředkovává personální agentura Personal Fabric – agentura práce a.s. působící po celé České republice. Vyzkoušejte práci operátor, operátorka výroby.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Tlumočník němčina, tlumočení z němčiny - jazyková kombinace čeština - němčina
Mgr. Radim Sochorek se již od roku 1995 specializuje na poskytování profesionálních tlumočnických služeb v jazykové kombinaci čeština – němčina.
Pneumatické systémy a komponenty od spolehlivých výrobců nejenom z Jihlavy
Jihlavská firma YETTY.EU spolupracuje s renomovanými výrobci a prodejci pneumatických systému a komponentů, které vřele doporučuje ke spolupráci.
YETTY.EU s.r.o.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Lešení, lešenářský servis, pronájem lešení, montáž lešení, stavba lešení
Pronájmem lešení, jeho stavbou a montáží se zabývá společnost LND Vlasák spol. s r.o., která působí v Praze a okolí.