Aktuální microsite

Maturitní obor zdravotnického lycea Vás připraví na studium vysoké zdravotnické školy
Denní studijní maturitní obor zdravotnického lycea IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě je určen pro všechny zájemce o studium medicíny na vysoké škole.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Výroba compoundů plněných skelným vláknem - nová compoundační linka
Ve firmě REMIVA, s.r.o. je nově instalována compoundační linka pro výrobu compoundů plněných skelným vláknem. Volnou kapacitu tedy můžeme nabídnout novým i stálým zákazníkům nejen ve Zlínském kraji.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Kamerové systémy, alarmy, domofony se vzdáleným přístupem - montáž, servis
Montáž i servis kamerových systémů, alarmů a domovních telefonů (domofonů) se vzdáleným přístupem Vám v Havířově, Karviné i Frýdku-Místku zajistí spolehlivá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Prodej, montáž, servis dojícího zařízení - dojící roboty Fullwod, Farmtec
Firma SEPROM Kroměříž dodává dojící roboty a další systémy pro potřeby chovu skotu. Zajišťuje prodej, montáž i servis dojícího zařízení. Je na Moravě zastoupením firmy Farmtec a.s., Fullwod.
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Výměna starého plynového kotle za nový uspoří až 30% plynu včetně rychlejšího vytápění
Neodkládejte výměnu starého kotle za nový. Nejenže bude vytápění rychlejší, ale uspoří vám až 30% plynu! Pokud hledáte specialisty v oblasti plynových kotlů v Třebíči, pak volejte firmu Petr Strnad.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Dekorační čtverce Zenturo Pixels – ozdobné plotové výplně tvoří různé tvary na plotě
Zajímavé tvary na plotě vytváří dekorační čtverce Zenturo Pixels, které prodává společnost GAVES-DM s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Firma se zabývá montáží oplocení v celém Jihomoravském kraji.
Realizace strojoven stabilního hasícího zařízení včetně elektrozařízení
Strojovny stabilního hasícího zařízení SHZ včetně elektrozařízení dodává na celém území Vysočiny firma P.J. - MONT, spol. s r.o.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Hotel Antoň  poskytuje ubytování v historickém jádru města Telč s bezbariérovým přístupem
Hledáte-li ubytování na klidném a přitom perfektně dostupném místě v Telči s bezbariérovým přístupem, Hotel Antoň bude pro Vás tím správným řešením.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Šetrné vyrovnání důlků na autě po krupobití– rychlá oprava karoserie se zachováním půdního vzhledu
Vyrovnání důlků na karoserii auta po kroupách a krupobití svěřte do rukou firmy Milan Veselý Veselý DŮLEK. Šetrně a rychle opravíme karoserii automobilu se zachováním původního vzhledu laku.
Veselý DŮLEK Oprava karoserií vozů metodou PDR
Rozvoz stavebního materiálu na střechy – nejen střešní krytiny za bezkonkurenční ceny
Na rozvoz stavebního materiálu na střechy rodinných domů a staveb jako jsou střešní krytiny a okapy pomocí automobilu s hydraulickou rukou se zaměřuje společnost SEFRAN s.r.o. ze Šumperka.
SEFRAN s.r.o.
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.
Zajistíme Vám dovoz štěrku či písku a odvezeme sutiny za příznivé ceny
Autodoprava Bohdálek Znojmo zajišťuje dovoz stavebních materiálů jako je štěrk či písek a odvoz suti. Práce provádíme v okolí měst Znojmo, Třebíč, Hrušovany nad Jevišovkou a Brno venkov.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Finanční poradenství - vyřízení stavebního spoření, spotřební i hypoteční úvěry
Kancelář Finanční poradenství Jakub a Martin Šlajsovi, jako specialista v oblasti financí, investic, hypotečních a spotřebních úvěrů zajišťuje ve Vyškově stavební spoření, spotřební i hypoteční úvěry.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Nakládaný hermelín, utopenci, paštiky - regionální produkty, speciality a chuťovky k pivu, vínu
Na prodejně Talašovo zahradnictví Tlumačov zakoupíte i regionální produkty - speciality k pivu či vínu jako nakládaný hermelín, utopence, paštiky a nakládanou zeleninu.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Kvalitní vzdělání pro děti od 3 do 15 let, základní a mateřská škola Brno
Soukromá Základní škola a mateřská škola Didaktis, s.r.o. poskytuje moderní, kvalitní a individuální vzdělání pro děti od 3 do 15 let v Brně.
Keříčková, balkónová, tyčková rajčata od českého šlechtitele, e-shop
Široký sortiment odrůd rajčat šlechtí ve společnosti MORAVOSEED CZ a.s.. Vyberte si keříčková, balkónová, tyčková rajčata a nakupte online přímo na e-shopu.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Prodej motorek Benelli, Jawa Pérák, elekromotorek Talaria Sting, Sur-Ron light Bee
BD commodity - Moravia Moto rozšířila své aktivity o pronájem a prodej motorek i elekromotorek, v prodeji stroje Benelli, Jawa Pérák, Talaria, Sur-Ron. Provozovna Polešovice u Uherského Hradiště.
Velkoobchod, dodávka ventilů pro regulaci, uzavíracích, zpětných a pojistných ventilů
Společnost Romana Juříka v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej a dodávku ventilů pro regulaci a uzavíracích, zpětných i pojistných ventilů, které využijete v mnoha odvětvích.
Roman Juřík
Dětská osteologie - osteologická ambulance pro prevenci, léčbu osteoporózy
Zdravotnické zařízení Mediekos Ambulance, s.r.o. má několik specializovaných pracovišť Osteologie ve Zlínském Kraji, nyní i v Kroměříži. Osteologická ambulance se zabývá problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Kroměříž
Vchodové stříšky na zastřešení vchodů, balkónů, výloh – prodej přes e-shop
Oválné vchodové stříšky z polykarbonátu německé výroby opatřené rámem z nerezi s různou šířkou pro zastřešení vchodů, balkonů nebo výloh zakoupíte prostřednictvím e-shopu ANDĚLCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Požární ochrana a prodej protipožárních prostředků od PB Alfa s.r.o. z Brna
Společnost PB Alfa s.r.o. z Brna nabízí služby v oblasti požární ochrany a to od kontrol, oprav a revizí požárních systémů až po prodej hasících přístrojů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Betonitové těsnící systémy ochrání stavby před vodou - MEDIUM INTERNATIONAL I s.r.o.
Společnost MEDIUM INTERNATIONAL I s.r.o. z Mostu se zabývá výrobou a dodávkou hydroizolačních výrobků pro ochranu stavby před vodou.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit