Aktuální microsite

Vipeizol s.r.o. oceněna za novátorské opláštění a izolaci pražské školky.
Společnost Vipeizol s.r.o. získala ocenění za svůj výjimečný přínos při realizaci opláštění a izolaci střechy školky v Kostelní ulici v Praze.
VIPEIZOL s.r.o. Hydroizolace, izolace střech Litvínov
Výstavba občanských staveb, průmyslových objektů i celých komplexů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi
Společnost PaPP Uherské Hradiště se zabývá výstavbou občanských staveb i průmyslových objektů včetně přípravných prací i vybavení inženýrskými sítěmi. Působí po celé ČR, převážně ve Zlínském kraji.
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Volné místo pro kuchaře, servírku, číšníka - práce v Restauraci u Kohúta
Rodinný podnik Restaurace U Kohúta Uherský Brod aktuálně přijme kuchaře, servírku, číšníka. Volné místo pro zájemce se zkušenostmi z oboru gastronomie. Plat až 52 000 Kč.
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Čerstvé ovoce a zelenina - kvalitní brambory, rajčata, mrkev, banány i jablka z velkoobchodu
Kvalitní a čerstvé ovoce a zeleninu koupíte ve velkoobchodě Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi nedaleko Hodonína.
Opravy automatických převodovek v krátkém čase
Pokud máte problém s automatickou převodovkou, Autoservis Dolina v krátkém čase vyřeší opravy automatických převodovek. Provoz máme nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prodej, montáž a servis centrálních vysavačů BEAM včetně dodávky náhradních dílů
Na prodej, montáž, servis a dodávku náhradních dílů pro centrální vysavače značky BEAM se nejen pro oblasti Olomouce a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Roman Rozsypal – EKOELEKTRO.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Pokladní lístky s potiskem, vstupenky s reklamou - eshop
Společnost EPOS spol. s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde můžete objednat pokladní lístky s potiskem, vstupenky s reklamou.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Ventilátory, stavební vzduchotechnika - eshop Europlast
Zastoupení zn. Europlast pro Zlín má společnost Karel Ušela - Ventilátory Zlín. V eshopu pořídíte ventilátory, stavební vzduchotechniku i další soriment.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Spárovky, dveřní vlysy, brikety - výhodný nákup přes eshop
Společnost PODHAJI s.r.o. provozuje eshop, kde výhodně nakoupíte spárovky, dveřní vlysy i brikety. Pro zákazníky z okolí Zlína, Vsetína je možný osobní odběr v Lutonině.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Odolné, lehké dioptrické, sportovní brýle Oakley-nejen pro sportovce
Na prodejně Oční optik Mezírka Zlín můžete zakoupit lehké a odolné sportovní brýle Oakley. Nejlepší volba nejen pro sportovce, do obrouček Oakley lze vložit i doptrická sluneční skla.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Značkové, vestavné spotřebiče, bílá technika Miele, AEG, Whirlpool - pračky, myčky, sušičky, ledničky, mrazáky
V prodejně elektro Obchodního domu Morava Holešov najdete značkové spotřebiče Miele, AEG, Whirlpool i jiných značek. Za výhodnou cenu bílá technika - pračky, sušičky, myčky, ledničky, mrazáky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Cykloturistka, dovolená na kolech – pobyt v apartmánech s úschovnou kol
Poznávejte krásy vinařské oblasti na kole – užijte si cykloturistiku a dovolenou na kolech s ubytováním v komfortních apartmánech s úschovnou kol v Penzionu u Fousáče v Hraběticích na Znojemsku.
Penzion U Fousáče
Regionální zpravodajství z Opavska - Týdeník Region
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Odlitky ze ZAMAK zinkových slitin – materiály pro výrobu zinkových odlitků
TENZA cast, a.s. na zakázku vyrábí odlitky ze tří typů ZAMAK zinkových slitin. Materiály pro výrobu zinkových slitin odpovídají evropské normě EN 1774.
TENZA cast, a.s.
Oběhová čerpadla Weberman pro topné systémy a solární okruhy
Vyměňte stávající oběhové čerpadlo za nové a snižte výrazně svou spotřebu za elektrickou energii. Pořiďte si oběhové čerpadlo Weberman pro topné systémy a solární okruhy u firmy KOVER v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Svatební salon připraví návrh originálních svatebních šatů - šití na míru
Svatební salon Veronica ze Zlína není jen běžnou půjčovnou, ale zaměřuje se na šití svatebních šatů na míru. Pokud preferujete originalitu, připravíme Vám návrh modelu podle Vašich představ.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Oprava, výměna interiérových žaluzií - pozáruční servis a prodej náhradních dílů
Richard Trojan poskytuje služby opraváře žaluzií v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský a Olomoucký kraj. Provádíme opravu, výměnu žaluzií, zajistíme pozáruční servis i prodej náhradních dílů.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Montáž střechy na klíč - střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny
O spolehlivou montáž střechy na klíč se vám postará mladá firma ROOFTRUSS - zajistíme střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny. Spokojené zákazníky máme v Olomouci, Brně, Kroměříži i celé ČR.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Excelence v zdravotní péči: Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., je moderní zdravotnické zařízení, které se zaměřuje na poskytování komplexní a odborné péče s osobním přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Prodej dronů - drony za akční internetové ceny Ostrava
Využijte naší široké nabídky dronů a kvadrokoptér. V našem internetovém obchodě ATC Mobile pro Vás máme akční nabídku na drony s kamerou, drony bez kamery a spousty doplňků.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy