Aktuální microsite

Oprava, výměna interiérových žaluzií - pozáruční servis a prodej náhradních dílů
Richard Trojan poskytuje služby opraváře žaluzií v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský a Olomoucký kraj. Provádíme opravu, výměnu žaluzií, zajistíme pozáruční servis i prodej náhradních dílů.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Montáž střechy na klíč - střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny
O spolehlivou montáž střechy na klíč se vám postará mladá firma ROOFTRUSS - zajistíme střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny. Spokojené zákazníky máme v Olomouci, Brně, Kroměříži i celé ČR.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Excelence v zdravotní péči: Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., je moderní zdravotnické zařízení, které se zaměřuje na poskytování komplexní a odborné péče s osobním přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Prodej dronů - drony za akční internetové ceny Ostrava
Využijte naší široké nabídky dronů a kvadrokoptér. V našem internetovém obchodě ATC Mobile pro Vás máme akční nabídku na drony s kamerou, drony bez kamery a spousty doplňků.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Zdravé bydlení v žádané lokalitě - nízká energetická náročnost budov
Pořiďte si dům s nízkou energetickou náročností v rámci projektu Slunečná Alej - rodinné domy. Volte zdravé bydlení v poklidné obci Nová Chýně, která se nachází v žádané lokalitě Praha-západ.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Výkonná motorová plovoucí čerpadla s nízkou spotřebou najdou uplatnění nejen u HZS a SDH
Prodejem a dodávkou motorových plovoucích čerpadel řady Niagara se zabývá společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě. Čerpadla ocení nejen HSZ, ale všude tam, kde je potřeba odčerpat vodu.
HTB - Požární ochrana a.s.
Vítejte na Střední zemědělské škole Chrudim: Vaše cesta k udržitelné budoucnosti
SZES Chrudim je nejen školou s bohatou historií, ale také moderním vzdělávacím centrem, kde se formují budoucí odborníci v zemědělství a ekologii.
Zakázková výroba dřevěných obalů – vhodné nejen pro strojírenství, kovovýrobu a elektrotechniku
Na zakázkovou výrobu dřevěných obalů různých rozměrů vhodných pro strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a kovovýrobu se zaměřuje společnost Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Výroba nábytku a postelí nejen do ložnic a dětských pokojů – kvalita za perfektní ceny
Na výrobu kvalitního nábytku a postelí vhodných do ložnic a dětských pokojů nejen pro oblasti Prahy a Brna zaměřují profesionálové ze společnosti Stolařství a truhlářství Lukáš Sasák.
Stolařství a truhlářství Lukáš Sasák
Instalatérská havarijní služba – nonstop řešení havárií vody a topení
Opravy a řešení havarijních situací voda-topení v Brně a jeho širokém okolí zajistí Instalatérství Pavel Vaculík. Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
Instalatérství Pavel Vaculík
Mzdový systém pro menší a střední firmy - levné řešení na vedení mezd
Na vývoj mzdových systémů pro menší a střední firmy pro zvýšení efektivity a úsporu času při vedení mezd se zaměřuje společnost ProgEco s.r.o. působící v oblasti Olomouce a Prostějova.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Objednejte si bílé elektro – pračku, myčku, ledničku a další přes e-shop
Společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic má v sortimentu široký výběr bílého elektra – pračky, myčky, ledničky apod. Vše se dá objednat přes e-shop.
AK elektro, s.r.o.
MUDr. Bohumil Filipenský - kardiologie a vnitřní lékařství
Hledáte lékaře, který se specializuje na srdce a cévy? Pak byste měli navštívit MUDr. Bohumila Filipenského, odborníka na kardiologii a vnitřní lékařství. Jeho ambulanci naleznete v Modřicích.
MUDr. Bohumil Filipenský - kardiologie, vnitřní lékařství Kardioserv, s.r.o.
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Fotodárky, fotokalendáře, potisk textilu - originální dárky na Vytisknuti.cz  - e-shop, který udělá radost vašim blízkým
Chcete překvapit své blízké originálním a osobním dárkem? Navštivte e-shop Vytisknuti.cz a nechte si vyrobit fotodárky, fotokalendáře nebo potisk textilu s Vašimi oblíbenými fotografiemi.
Nové automobily FIAT včetně slevy na servis vozidla po celou dobu jeho provozu
Nejnovější modely nových automobilů značky FIAT zakoupíte v Autocentru u Labutě ve Svitávkách. Při zakoupení vozu u nás dostanete bonus v podobě slev na servis vozu po celou dobu jeho provozu.
Autocentrum u Labutě
Odborná kontrola spalinových cest Ostrava - měření spalin
Odbornou kontrolou spalinových cest (měření spalin) v okolí Ostravy se zabývá firma Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, která se zabývá službami v oblasti kominictví a kamnářství.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Přírodní veterinární prostředky Energy pro zdraví a vitalitu zvířat – při léčbě i prevenci
Veterinární produkty Energy dlouhodobě a příznivě ovlivňují zdraví zvířete. Působí především jako prevence a udržují tělo zvířete v harmonii. Pestrý výběr produktů má firma CELOMED s.r.o.
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Akrylátové omítky a penetrační nátěry Jablonec nad Nisou – v mnoha dobře omyvatelných odstínech
Pokud sháníte dobře omyvatelnou omítku, která má spousty výhod jste na správné adrese. Naše výrobní firma Tomeš jich má v nabídce hned několik druhů.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Interiérové a fasádní barvy Liberec -  změní váš dům k nepoznání  - česká výrobní firma
Chcete, aby váš dům vypadal opět jako nový, ale na nákladnou rekonstrukci nemáte peníze? Společnost Tomeš pro vás má řešení.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Dřevovýroba, výroba řeziva-pořez kulatiny, impregnace, řezání dřeva
Dřevařská pila v Lubné u Kroměříže provádí pořez kulatiny, řezání, impregnace dřeva. Dřevovýroba je zaměřena na výrobu stavebního řeziva.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz