Aktuální microsite

Zastřešte svůj bazén s profesionálním řešením od Bazény Kostelec - kontaktujte nás ještě dnes!
Získejte dokonalou ochranu a využijte svůj bazén naplno s naším inovativním bazénovým zastřešením. Prodlužte sezónu, užívejte si pohodu a vytvořte si vlastní oázu relaxace přímo ve vašem domě.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Solární LED svítidla pro Váš dům či zahradu - kvalitní osvětlení s úsporou energie
Solární LED svítidla s čidlem si můžete vybrat u společnosti Greenlux s.r.o., která na svém e-shopu nabízí široký sortiment venkovního osvětlení se senzorem.
Greenlux s.r.o.
Výroba forem a nástrojů, vstřikovací formy na plasty a lití kovů
Sháníte služby nástrojárny a nevíte si rady, na koho se obrátit? Chcete se spolehnout na prověřeného odborníka v oboru lisovacích nástrojů, vstřikovacích a jiných forem?
Výroba forem a nástrojů na plastové a kovové komponenty - Nástrojárna PALABA s.r.o.
Nástrojárna PALABA s.r.o. ze Slaného pro Vás dle Vašich požadavků vyrobí různé nástroje pro výrobu plastových a kovových komponentů.
Výroba a dodávka recirkulační čistírny odpadních vod z autoumýváren REBEKA CCH
Výrobu a dodávku plastové chemické recirkulační čistírny odpadních vod z autoumýváren REBEKA CCH zajistí společnost Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově u Hodonína.
Šebesta, spol. s r.o.
Fotopodlahy dle vlastního motivu, tisk na PVC lino podlahy - jediní v ČR
Vdechněte podlaze nový život a dodejte vašemu interiéru originalitu. Reklamní studio ŽÍDEK tisk Kravaře vyrábí fotopodlahy dle vlastního motivu - jako jediní v ČR provádíme tisk na PVC lino podlahy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Půjčovna elektrocentrál pro trvalý přísun energie
V dnešní době je dobré mít elektrický proud po ruce vždy a všude. K tomu vám může dopomoci PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., díky kterému už nebudete mít s dodávkami nikdy problém.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Pěstování olejnin, luskovin a obilnin – kvalitní suroviny pro vaši kuchyni od profesionálních zemědělců
Na polích Farma KOLÁŘ J., který je specialistou na zemědělskou výrobu, se rodí plodiny od zlatavého obilí přes luskoviny až po olejnaté slunečnice, to vše s maximální péčí a respektem k přírodě.
FARMA KOLÁŘ J., v.o.s. Zemědělská výroba Velim
Mechanické hodiny pro zatraktivnění Vašeho interiéru
Německá firma HERMLE s dlouholetou tradicí vyrábí odolné mechanické hodiny, které zatraktivní Váš interiér. Přijďte na prodejnu Hodinářství Strnad v Brně a vyberte si ty pravé pro Vás.
Hodinářství Strnad
Spolehlivé a profesionální elektromontáže průmyslových objektů
Pro elektromontáže průmyslových objektů se nejlépe hodí firma ReSpol s.r.o. z Hlavnice, která zajišťuje spolehlivou a profesionální činnost elektrotechnického zaměření nejen pro klienty z Opavska.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Nechte si poradit a zakupte u nás průtokový ohřívač vody, bojler a další topné tělesa
KOVER, prodejce průtokových ohřívačů vody, bojlerů, topných těles a ventilátorů má v sortimentu kvalitní spotřebiče a zařízení k ohřevu vody. Navštivte specialisty v oboru na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Úsporné a ekologické balení olejů TOTAL v baginboxech -  při odběru nad 500 litrů stojan na boxy jako dárek
Quartz Box je úsporný a efektivní koncept balení olejů TOTAL v baginboxech. Při odběru 500 litrů oleje v těchto speciálních balení obdrží zákazníci firmy OLEJSPOL speciální stojan na boxy jako dárek.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Ubytování v rodinném penzionu ve vinařství na Pálavě
Pokud hledáte komfortní ubytování v rodinném penzionu umístěním přímo ve vinařství, rezervujte si pokoj v penzionu Čeriva ve Vinařství Červinka.
Vinařství a penzion Červinka
Zařízení na tepelnou montáž zálisků (závitových vložek) do termoplastu
Prodejem zařízení na tepelnou montáž a instalaci zálisků do termoplastu v pneumatické verzi nebo manuální se stojanem se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Zakázková kovovýroba se zámečnickými pracemi, stavební zámečnictví
Zakázkovou kovovýrobou a zámečnickými pracemi se zabývá firma KOVOVÝROBA Herůfek. Dodáváme na klíč vyrobené zámečnické konstrukce a zpracujeme také zakázky stavebního zámečnictví v okolí Břeclavi.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Frézování a revize komínů - vše zajistíme během krátké dodací lhůty
Kvalitní vyfrézování komínů na Opavsku provádí firma ZAMZE-spol. s r.o. Postaráme se o dostatečný tah a lepší průchodnost vašeho komínu.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Online nákup špičková lahvová vína z dobrých ročníků - jakostní přívlastkové víno, slámové, ledové
Firma ZLATÁ VÍNA s.r.o. provozuje eshop pro pohodlný online nákup vína. Vybírejte z více než 300 druhů lahvového vína, na výběr jakostní přívlastkové víno z dobrých ročníků i slámové, ledové.
Autopůjčovna – dlouhodobý, krátkodobý pronájem Ford Transit
Autopůjčovna AutoPro Martin Zeman z Olomouce zajišťuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem Fordu Transit s velkorysým nákladovým prostorem i větším počtem míst k sezení za velice příznivé ceny.
Dodávka uren pro pohřební služby – kvalitně zpracované úřední urny
Kvalitně zpracované urny pro pohřební služby dodává firma Martin Urbášek. Prodáváme úřední urny pro přímé uložení popelu zesnulých.
Martin Urbášek Výroba a prodej pohřebních uren
Přestavby energetických zdrojů pro průmyslové využití, na výrobu peletek, zpracování biomasy
Společnost Gustav Schuh - SD Install ve Znojmě se zaměřuje na projekty na výrobu peletek nebo zpracování biomasy - zajistí přestavby energetických zdrojů a jejich plné využití pro průmyslové účely.
SD Install Gustav Schuh
Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů - CNC stroje
CNC stroje, soustruhy obráběcí centra, brusky na ploch a rotační broušení to je Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ve Znojmě.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zámečnické práce – ploty, brány, schody, pergoly a kovové konstrukce na míru
Na zámečnické práce, výrobu plotů, bran, branek, schodů, pergol, přístřešků a kovových konstrukcí na míru se v okolí Znojma zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Filtry chladicích médií pro motory nákladních automobilů a užitkových strojů
Filtry chladicích médií prodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. a k tomu kompletní kompletní sortiment. Z hlediska konstrukce se podobají kazetovým filtrům spin-on.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
E-shop, prodej, dodávka venkovních a vnitřních okenních parapetů Brno
E-shop, prodej, dodávka venkovních a vnitřních okenních parapetů od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Parapety na míru do Vašich oken.Dodáváme pouze léty prověřené parapety.
iPARAPETY s.r.o.
Dezinsekce a hubení švábů – odstranění a důsledná likvidace lezoucího a létajícího hmyzu
O odstranění, důslednou likvidaci lezoucího a létajícího hmyzu v domech a bytech, dezinsekci a hubení švábů se postará společnost Deratizace Konečný nejen v okolí Prahy a Českého Brodu.
Deratizace Konečný