Aktuální microsite

Pronájem závěsné jeřábové váhy KOCS10T, která zaručí přesné a stabilní vážení do 10000 kg
Jeřábovou, závěsnou váhu KOCS10T s váživosti do 10000 kg poskytuje k pronájmu společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. ve Frýdku-Místku, v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dny otevřených dveří na Gymnáziu Kroměříž - informace pro zájemce o studium
Gymnázium Kroměříž zve zájemce z řad studentů a rodičů na Dny otevřených dveří, prohlédnete si budovu a dozvíte se potřebné informace. Více se dozvíte na našich webových stránkách
Gymnázium Kroměříž
Expresní zásilková služba do Itálie, Švýcarska na vysoké úrovni a za příznivé ceny
Na expresní zásilkové a přepravní služby do Itálie a Švýcarska je profesionálem firma JONAS SPEED s.r.o. - zajistí vám přepravní služby na vysoké úrovni a za příznivé ceny.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Šnekové hřídele, čerpadla, segmenty s výrobou na zakázku - 25 let zkušeností ve strojírenství
Kovomont Přerov je rodinná firma s více jak 25letou zkušeností ve výrobě šnekových hřídelů, čerpadel a segmentů - výrobu zajistíme na zakázku pro zákazníky z celé České republiky.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Vložkování a frézování komínu - komínové vložky, veškeré komínové práce
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma, se specializací na vložkování a frézování komínu. Nabízíme komínové vložky a veškeré kominické práce v okolí Krnova a Hlučína.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
3D návrhy, instalace a realizace koupelen, tvorba koupelen na míru
Využijte služby 3D návrhu koupelen, které vám poskytuje společnost PELA CZ, a.s. Zvolte si optimální vybavení koupelen a nechte si je nainstalovat podle vašeho 3D návrhu.
PELA CZ, a.s.
Pojízdné - posuvné regály Compactus - optimalizujte svůj prostor pro archivaci
Využijte výhod pojízdných regálů Compactus pro efektivní archivaci a organizaci vašich dokumentů a materiálů. S jejich flexibilitou a robustností získáte maximální využití prostoru ve vaší organizaci
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Obložené chlebíčky i další pochoutky studené kuchyně s rozvozem
Obložené chlebíčky i další pochoutky studené kuchyně vám připraví Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov - rychle a s rozvozem až domů nebo na oslavu.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Pískování dřeva a dřevěných konstrukcí – odstranění starých nátěrů, zviditelnění struktury dřeva
Dodejte nový vzhled zašlému dřevu! Firma Tryskání a pískování Vladidír Veselý se postará o odstranění starých nátěrů a zviditelní struktury dřevěných předmětů i konstrukcí
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Opravy cest, silnic a dálnic pro Jihomoravský kraj - údržba povrchů vozovek
Hledáte vhodnou společnost pro opravu cest, silnic a dálnic? O údržbu povrchů vozovek nejen v Jihomoravském kraji se spolehlivě postará společnost REKMA, spol. s r.o.
REKMA, spol. s r.o.
Renovace betonových podlah technologií Superbeton -systém broušení, leštění, zpevnění, barvení betonových ploch
Společnost PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. Olomouc provádí renovace betonových podlah s využitím technologie Superbeton - jde o systém broušení, leštění, barvení, zpevnění betonových ploch.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Výměna oleje v automatických převodovkách
Výměnu oleje jak u nových, tak ojetých vozidel s automatickou převodovkou provádí v okolí Šumperka autoservis MOTORSERVIS Švec se sídlem v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Přípravky do vířivek, které jsou šetrné k životnímu prostředí i Vaší pokožce
Společnost Polympt dodává bezchlórovou chemii do vířivky. Pro její úpravu vody jsou vhodné přípravky, které nedráždí pokožku a jsou ideálním řešením pro ekzematiky a astmatiky. Navštivte náš eshop.
POLYMPT CZ s.r.o.
Dovoz a prodej ojetých vozů z Německa na objednávku – spolehlivý přepravce
O dovoz i prodej ojetých či nových vozů z Německa, možnost přepravy aut i na objednávku, se postará spolehlivý dopravce Luděk Rusina se sídlem ve Frýdku-Místku.
Luděk Rusina Přeprava aut
Hadicové rychlospojky geka pro jednoduché spojování hadic - e-shop
Při práci na zahradě jistě každý ocení jednoduché spojování hadic. Proto jsou pro vás ideálním řešením hadicové rychlospojky geka, které si pořídíte v e-shopu firmy TAFIMEX trade s.r.o..
TAFIMEX trade s.r.o.
Zboží na zahradu v akci - hadice, pojízdný naviják hadic a proudnice
Vodoinstalační produkty za akční cenu, jako jsou proudnice, hadice nebo pojízdné navijáky hadic, naleznete na e-shopu společnosti TAFIMEX sídlící v Olomouci.
TAFIMEX trade s.r.o.
Lyžařská sezóna - lyžování, snowboarding, jízda na bobech nejen pro rodiny s dětmi
Ve Ski areálu Hlubočky je lyžařská sezóna v plném proudu. Užijte si u nás jízdu na lyžích, snowboardu nebo na bobech. Naše zimní středisko je ideální lokalitou nejen pro rodiny s dětmi.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin, zemědělských produktů
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin a dalších zemědělských komodit svěřte do rukou firmy HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Použité autodíly z vrakoviště, autovrakoviště - plně funkční náhradní díly levněji
Autovrakoviště Kunovice prodává plně funkční náhradní díly na většinu vozidel. Použité autodíly z našeho vrakoviště pořídíte podstatně levněji než díly nové. Najdete nás nedaleko Uherského Hradiště.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Reklamní polepy aut – nejefektivnější forma prezentace firmy
S reklamním celopolepem auta bude vaše podnikání lépe vidět. Reklamní polepy aut na míru zajišťuje v oblasti Hodonína a Kyjova firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Revitalizace, regenerace veřejné, sídlištní zeleně, parků
Firma GARD&N pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín nabízí dodání projektů a provedení regenerace, revitalizace veřejné, sídlištní zeleně a parků.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště