Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Prodej léků a zdravotnických potřeb online
Společnost ALTHEA spol. s r.o. Vám nabízí prodej léků a zdravotnických potřeb online. V našem sortimentu naleznete velký výběr volně prodejných léků, potravinových doplňků, kosmetických přípravků a zdravotnických potřeb. Lékárna je partnerskou lékárnou firem VICHY, LA ROCHE POSAY, GREEN SWAN, WALMARK, CEMIO, MUCOS, NUTRICIA a ...
Veterinární ošetřovna Litoměřice
Nabízíme Vám služby veterinární ošetřovny pod Mostnou branou. Provádíme: - sonografie - ortopedie - stomatologie - RTG* - dysplazie kyčelních kloubů - čipování - čištění zubního kamene ultrazvukem. Pro více informací nás, prosím, kontaktujte.
Lékař pro zvířata Litoměřice
Veterinární ošetřovna pod Mostnou branou zajišťuje komlexní lékařskou péči pro zvířata. Pro více informací nás, prosím, kontaktujte.
Brýlové čočky Kodak LENS
Společnost Natálie Optik s r.o. se zabývá prodejem brýlových čoček Kodak LENS. Čočky Kodak LENS: - sluneční - multifokální - bifokální - jednoohniskové. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Veterina, veterinář Litoměřice
Veterinární ošetřovna pod Mostnou branou zajišťuje komlexní veterinární péči. Provádíme: - RTG* - dysplazie kyčelních kloubů - čipování - čištění zubního kamene ultrazvukem - sonografie - ortopedie - stomatologie. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Lifting obličeje Teplice
Společnost Klinika CLT, spol. s r.o. v Teplicích se specializuje na lifting obličeje. Lifting obličeje je kombinace různých metod během jedné návštěvy na klinice zlepší kvalitu pleti, odstraní vrásky, vyplní objem a tvar rtů, obnoví pokleslý objem i pevné kontury obličeje. Procedura zasahuje všechny vrstvy kůže od povrchu do hloubky a ...
Liposukce Teplice
Společnost Klinika CLT, spol. s r.o. v Teplicích se specializuje na liposukce: - tvarování postavy pomocí odsávání tuku z podkoží. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Plastika prsou Teplice
Společnost Klinika CLT, spol. s r.o. v Teplicích se zabývá: - plastickou úpravou prsou Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Liposukce Teplice
Společnost Klinika CLT, spol. s r.o. v Teplicích se specializuje na liposukce: - tvarování postavy pomocí odsávání tuku z podkoží. Více informací naleznete na našich webivých stránkách.
Multifokální brýlové čočky Kodak Lens Most
Společnost Natálie Optik s r.o. nabízí k prodeji multifokální brýlové čočky. Multifokální brýlové čočky Kodak Lens jsou k dispozici ve velkém množství různých designů. Všechny multifokální brýlové čočky Kodak Lens jsou dostupné v provedení od standardních plastových čoček v indexu 1,5 až po nejtenčí možné plastové čočky v indexu ...