Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Pracovní lékařství pro riziková pracoviště, závodní preventivní péče, ordinace Teplice
Specialistku na oblast pracovního lékařství naleznete v ordinaci v Teplicích, kde působí MUDr. Ivana Rožníčková. Kvalitní lékařská péče pro závody, firmy a jiná riziková pracoviště.
Poliklinika Paracelsus Litvínov - ambulance, závodní lékařské preventivní péče
Poliklinika Paracelsus nabízí ambulantní zdravotní a lékařskou preventivní péči pro firmy a občany z okresu Most. V rámci našeho zařízení poskytujeme kompletní služby.
Krajská zdravotní, a.s., nemocnice Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. provozuje nemocnice Ústeckého kraje v Děčíně, Mostu, Chomutově, Teplicích a Ústí n/Labem s lůžkovou a ambulantní péčí, lékárnou, pohotovostí.
Lékárna ve Šluknově, léky, kvalitní zdravotní pomůcky a přírodní kosmetika za výhodné ceny
Lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni Vám poskytne Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada ležící v nejsevernější české obci Šluknov. Ochotně Vám poradíme a doporučíme ten nejvhodnější preparát.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Kardiologická vyšetření v Ústí nad Labem, EKG, ECHO
Specializovaná kardiologická vyšetření, EKG, ECHO, Holter EKG, ABPM, diagnostikou, léčebnou péči a prevenci srdečních chorob a vad realizuje MUDr. Vratislav Říha.
Optika Krůtková Ústí nad Labem
Kontrolu očí, měření zraku i pomoc s výběrem brýlových obrouček a skel nebo vhodným typem kontaktních čoček nabízí Oční optika Šárka Krůtková v Ústí nad Labem.
Lékárna v Ústí nad Labem s koutkem zdravého životního stylu
Lékárna, léky, potravinové doplňky, vitamíny, zdravotní pomůcky, lékárničky prodává Lékárna Stříbrníky ZIKO MEDICAL, s.r.o. v Ústí nad Labem.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost, pediatrie Ústí nad Labem
Preventivní, diagnostickou a léčebnou zdravotnickou péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka, pediatr MUDr. Júlia Preclíková v Ústí nad Labem – Střekov.
Brýle a kontaktní čočky Ústí nad Labem
Nevidíte na dálku či na blízko? Sháníte slušivé brýle nebo vhodné kontaktní čočky? V Oční optice Šárka Krůtková v ústí nad Labem Vám odborně poradí a pomohou s výběrem.
Nestátní zdravotnické a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami
SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o., Ústí nad Labem - Severní Terasa, je nestátní zdravotnické zařízení a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami a postižením, ADHD, ADD.
Internetový obchod lékárny Bona, eshop, prodejna léků, dětské výživy, kosmetiky
LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. zajišťuje prodej léků, dětské výživy, kosmetiky, zdravotnických prostředků, doplňků výživy a provozuje internetový obchod lékárny Bona, eshop.
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Veterinární klinika, zvěrolékař, péče o zvířata, očkování, kastrace, chirurgie
Péči o zvířata, očkování, kastraci, chirurgické a gynekologické zákroky, léčbu očí pro Vaše zvířata provádí Veterinární klinika v Ústí nad Labem zvěrolékař MVDr. Lubomír Vojtek.
Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Léky a léčiva, homeopatické přípravky, vitamíny a potravinové doplňky
Kompletní lékarenský sortiment doplněný o široký výběr homeopatik nabízí Apatyka Anděl s.r.o., Roudnice nad Labem. Léky na předpis i volně prodejné, vitamíny, homeopatika i potravinové doplňky.
Léčba pomocí homeopatie a meditace
Již léta se zabývám základními otázkami naší existence. "Kdo jsem?", "Co je to JÁ?", "Co to je existence"... Znáte to ;) Jen je škoda, že i když si tyto otázky uvědomíme, jdeme od nich pryč místo toho, abychom si je dali do středu, přímo před sebe. Jak můžu mít nějaký názor, když nevím, kdo je to, co ten názor "má"? A proč ho vlastně má? Není to ...
Oční optika Ústí nad Labem
Vybereme brýle a čočky na míru Vašim očím a na místě provedeme také opravu rozbitých brýlí a změříme Váš zrak. Zhotovíme Vám brýle na objednávku i na lékařský předpis. Opravíme poničené obroučky a vyměníme sklo. Také Vám pomůžeme s aplikací kontaktních čoček. Prodáváme všechny potřeby a doplňky k optice, jako jsou brýlová pouzdra, lupy, ...
Online lékárna Děčín
Společnost ALTHEA spol. s r.o. provozuje internetovou lékárnu s možností osobního odběru v Děčíně. Na výběr máte ze širokého sortimentu volně prodejných léků, kosmetických přípravků, potravinových doplňků a zdravotnických potřeb. V našem e-shopu naleznete: - léky - potravní doplňky (dieta, dětská a sportovní výživa, vitamíny) - zdravotnické ...
Lékařské preventivní a profesní prohlídky Litvínov
Společnost Paracelsus s.r.o. nabízí lékařské a profesní prohlídky. Jsme nestátní zdravotnické zařízení od roku 1996. Naleznete nás v areálu Chemopetrol. Zajišťujeme zdravotní péči pro firmy a občany. Nabízíme služby: - ambulantní zdravotní péči - závodní preventivní péči - speciální služby. Provádíme také doplňková vyšetření u rizikových ...
Veterina, veterinář Litoměřice - Pokratice
MVDr. Petr Soldátek Veterinární ošetřovna zajišťuje především komplexní veterinární péči o všechny druhy zvířat. Pro Vaše mazlíčky provádíme výkony jako je prevence a léčba. - Rentgenologické vyšetření, kde provádíme rentgenování dysplazie kyčelních a loketních kloubů a také spondylózy. - Chirurgické zákroky - nápravy zlomenin. - ...
Poliklinika Paracelsus Litvínov
Společnost Paracelsus s.r.o. Vám nabízí služby polikliniky v Litvínově. Poliklinika Paracelsus: - ambulantní zdravotní péče - závodní preventivní péče - sanatorium Meziboří - vstupní prohlídky - lékařské preventivní prohlídky - výstupní prohlídky - prohlídky při změně pracovního zařazení - profesní prohlídky. Více informací ...
Výroba léku Imunor
Společnost ImunomedicA, a.s. Vám nabízí výrobu a prodej léku Imunor. Lék IMUNOR: - pomáhá lidem oslabeným sníženou obranyschopností i nemocemi a alergikům.
Výroba střižných lisovacích a chirurgických nástrojů Žatec
Společnost ZAFIRE s.r.o. se zabývá výrobou střižných, lisovacích a chirurgických nástrojů. Na českém trhu působíme od roku 2001. Vlastníme drátovou řezačku Hitachi 203M. Spolupracujeme na výrobě střižných nástrojů pro nástrojárny, chirurgických nástrojů a implantátů, dílů v leteckém odvětví, obráběných EDM metodou, s vývojovými společnostmi ...