Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Odběry a rozbory vody včetně následné konzultace Praha
Odběry a následné rozbory vody mohou poukázat na kvalitu vody a na přítomnost iontů. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se specializuje na kompletní odběry a rozbory vody, a to včetně následných konzultací o řešení ukazatelů, které jsou nežádoucí. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. je držitelem Českého institutu pro ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Rozbor vody ze studny i vodovodu pro firmy a domácnosti - mikrobiologický a hydrobiologický rozbor
Rozbory vody provádíme v naší společnosti jak pro své vlastní účely, abychom měli jistotu, že voda, kterou dodáváme je v pořádku, tak i pro firmy, obce či soukromé osoby, které si rozbor objednají.
Praktický lékař pro dospělé, MUDr. Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy
Preventivní a léčebnou péči, očkování, odběry krve, CRP, EKG, vyšetření a potvrzení do zaměstnání provádí praktický lékař pro dospělé MUDr. Hana Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy.
Produkty pro urologii Praha – včetně kompletního servisu přístrojů
Urologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty pro urologii, přístroje a vybavení včetně kompletního servisu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Akreditovaná laboratoř Praha Střední Čechy
Akreditovaná laboratoř Praha Střední Čechy. Laboratoř je akreditovaná CIA pod číslem 1531.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Zkušená praktická lékařka pro děti a dorost, moderní ordinace s poradnou pro kojence, Kladno
MUDr. Světluše Najmanová, zkušená praktická lékařka pro děti a dorost s dlouholetou praxí. Svým pacientům poskytujeme diagnostickou a léčebnou péči s důrazem na prevenci. Sídlíme ve městě Kladno.
Veterinární klinika s ordinací a laboratoří, zaměření na malá i velká zvířata, soudní znalec
Kvalitní zdravotní péči pro Vaše zvířecí kamarády naleznete na veterinární klinice Michal Šindelář MVDr. v obci Mrač. Poskytujeme široké služby včetně diagnostiky, operací a soudního znalectví.
Výzkum, výroba a prodej veterinárních přípravků – léčiva, krmné směsi pro malá a hospodářská zvířata
BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy se zabývá vývojem, výrobou a prodejem veterinárních přípravků, léčiv nebo krmných směsí pro malá a hospodářská zvířata.
Kvalitní zdravotní péče, pohotovostní služba a vstřícný přístup k pacientům, Kolín
Vize kolínské nemocnice se opírá o 3 základní pilíře: kvalitu, vstřícnost a komplexní zdravotní péči. Byli jsme oceněni jako nejlepší nemocnice Středočeského kraje z hlediska spokojenosti pacientů.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Lékařské moderní vybavení a zdravotnické potřeby pro obory urologie a gastroenterologie
Moderní přístroje pro urologii nebo gastroenterologii Vám zajistí a dodá společnost Advamed s.r.o. Poskytujeme i veškerý servis na naše přístroje.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Speciální zdravotnický spotřební materiál do nemocnic, klinik a ordinací - vyberte si u nás vše co potřebujete!
Dodávkami speciálního zdravotnického spotřebního materiálu pro veškerá zdravotnická zařízení v České republice se specializuje společnost ADVAMED s.r.o.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Dětská lékařka, praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Šestajovice
Dětská praktická lékařka MUDr. Hana Kučerová má v okrese Praha - východ otevřenou pediatrickou ordinaci a poradnu pro děti a dorost do 19 let, kde poskytuje komplexní zdravotní služby.
Rychlé rozbory i odběry pitné vody - pro kolaudace studní a vrtů
Budujete vlastní studnu nebo vrt a chystáte se na kolaudaci? Jistě oceníte služby rychlých a přesných rozborů pitné vody, které nabízí včetně odběrů společnost Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Diabetologie, interní ambulance, diagnostika a léčba cukrovky, Velké Popovice
Lékařská ambulance, ordinace diabetologie, diagnostika a léčba cukrovky, interní ambulance MUDr. Marie Valentové v obci Velké Popovice v okrese Praha – východ.
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie, ordinace v Rakovníku
Hledáte pro Vaše dítě zkušeného pediatra, praktického lékaře pro děti a mládež v Rakovníku a okolí? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Heleny Šretterové.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín, profesionální péče
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín a.s. nabízí profesionální léčbu pro pacienty z Kolínska a Kutnohorska, Českobrodska, Nymburska, Čáslavska a Prahy-východ.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Membránová separace Praha - prodej membrány a pouzdra reverzní osmózy - vše skladem
Membránovou separací a prodejem potřebných produktů se zabývá společnost GORO, spol.s.r.o.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Gelový obklad Praha – chladivé a hřejivé sáčky Thermocompress universal
Gelové obklady Thermocompress universal pomáhají chladem nebo teplem proti bolestem a únavě. Tyto sáčky si můžete zakoupit u firmy První jílovská a. s. na Praze-západ. Thermocompress balíčky pomohou rychle a účinně od bolestí a osvěží lidský organismus. Jsou naprosto nezávadné vůči pokožce. Teplý obklad pomáhá prokrvení dané části těla a ...
Zdravotnické potřeby Kutná Hora – Lenka Kociánová
Firma Lenka Kociánová nabízí zdravotnické potřeby a působí v Kutné Hoře. Prodej zdravotnických potřeb je zaměřen: - zdravotnické pomůcky a potřeby - sportovní ortézy a bandáže - ortopedické pomůcky - protézy, francouzské hole, podpažní, vycházkové - chodítka, madla, toaletní židle - zdravotní obuv, pro diabetiky - vozíky ...
Wellness centrum Liberec – péče o Vaše tělo i duši
Wellness centrum Liberec je jediné centrum v Liberci, kde se Vám dostane kompletní péče jak o Vaše tělo, tak i duši. Naši poradci se snaží pomoci s řešením Vašich zdravotních problémů. Nabízíme zámořskou novinku, která zatím v české oblasti nemá ještě obdoby a to je wellness kouč. Kouč, který Vám pomůže s celkovou diagnostikou Vašeho zdraví a to ...
Rozbory vody v Praze a středních Čechách pro váš klid
Vodohospodářská laboratoř Říčany poskytuje svým klientům vysoce kvalitní, rychlé a především přesné rozbory vody už od roku 1997.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha