Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Výrobce farmaceutických produktů pro onkologické pacienty
Tradiční český výrobce v oblasti farmacie. Výroba Nystatinu, projekt vývoje i výroba onkologických intermediátů, API a konečných lékových forem určených pro onkologická onemocnění.
Eshop se zdravotnickým a spotřebním materiálem pro ordinace a kliniky
Široký výběr zdravotnického a spotřebního matriálu pro ordinace a kliniky zakoupíte na shopu společnosti Advamed s. r. o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Váš domácí veterinář Nový Knín - práce v terénu pro hospodářská zvířata
Ošetření hospodářských zvířat na nejvyšší úrovni. Kompletní péče v oblasti prevence i běžných chorob. Poradenská činnost, vakcinace i kastrace býků a další veterinární služby přímo na Vaší farmě.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Oční ambulance Kutná Hora, vyšetření, ošetření, léčba zraku, léčba očních vad, glaukomová poradna
Provádíme vyšetření zraku, preventivní prohlídky, předpisy brýlí a také provozujeme glaukomovou poradnu v Kutné Hoře.
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby, nepřetržitý provoz, domácí zdravotní péče, prádelna.
Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o. – odběry a rozbory vody
Odběry a rozbory pitné a užitkové vody pro široké použití zejména na území hl. města Prahy a přilehlého okolí zajišťuje Vodohospodářská laboratoř Říčany s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Ordinace praktického lékaře v okrese Praha – západ
Komplexní zdravotnická péče v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika, léčba nemocí, doporučení k odborným lékařům a vyšetřením zajišťuje MUDr. Oldřich Luňák, Psáry.
MUDr. Oldřich Luňák, MUDr. Luňák, s.r.o.
Rozbory a odběry vod pitných, odpadních i povrchových
Odběry, rozbor a vyhodnocení vod, návrhy řešení a používaní vod, testování vod pitných, bazénových, povrchových i odpadních u společnosti Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Prodej zdravotnické techniky, opravy a servis
Specialisté na prodej zdravotnických přístrojů, instrumentační techniky a zdravotnického materiálu. Komplexní servis i elektrické revize přístrojů nabízí LaparoTech Instruments, s.r.o.
Dětský lékař v Rakovníku, pediatrie, MUDr. Helena Šretterová
Preventivní lékařská péče, poradna pro novorozence, kojence, batolata, děti školního věku a dorostence, odhalovaní vrozených vad, léčba chorob v ordinaci MUDr. Heleny Šretterové v Rakovníku.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Nové komplexní rehabilitační centrum – areál Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Rehabilitační oddělení ve zbrusu novém areálu, ambulantní a lůžková část v jednom, nabídka wellness služeb, využití nové kavárny – vše v Komplexním rehabilitační centrum v Benešově.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Přístroje pro chirurgické obory, gynekologii, orthopedii/arthroskopii, ORL, urologii
Přístroje pro zdravotnictví, laparoskopické technologie a zařízení pro chirurgické obory, gynekologii, ORL, orthopedii i plastickou chirurgii dodává LaparoTech Instruments, s.r.o.
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, prevence, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, preventivní prohlídky, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování, analyzátor moči, píchání uší u kojenců, odběry biologického materiálu.
Slánský pediatr s.r.o. MUDr. Miroslava Šircová
Ordinace pro malá i exotická zvířata Nový Knín - prevence, vakcinace, ošetření
Veterinární centrum s moderním vybavením pro psy, kočky, společenská a exotická zvířata, prevence, očkování, čipování v Novém Kníně.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Oční lékařka – Vlašim, komplexní oftalmologická péče
Péče o oči, měření dioptrii, nitroočního tlaku, vyšetření zraku, očního pozadí a zorného pole u paní doktorky MUDr. Magdaleny Maxiánové v ordinace ve Vlašimi.
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, brýle
Oční ambulance, léčba zraku, glaukomová poradna Kutná Hora, vyšetřování očních vad, předpis brýlí, vyšetření očního pozadí a zorného pole, vyšetření předního a zadního segmentu oka.
Praktická lékařka pro děti a dorost Mělník, preventivní prohlídky, CRP vyšetření, očkování
Praktická lékařka pro děti a dorost Mělník, preventivní prohlídky, CRP vyšetření, očkování, vyšetření moči, nastřelování náušnic, odběry biologického materiálu.
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku, vyšetření jícnu, žaludku a dvanáctníku, vyšetření tlustého střeva, vyšetření dutiny břišní.
Euresis, s.r.o.
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie Plaňany
Zdravotnická péče pro děti a dorost, pediatrie, poradna pro novorozence a kojence, preventivní prohlídky zajišťuje praktická lékařka MUDr. Kateřina Dvořáková, Plaňany.
Stomatologická laboratoř, výroba zubních náhrad, protéz na Berounsku
Laboratoř pro dentisty Dagmar Hamouzové vyrábí snímatelné i fixních protetické zubní náhrady, protézy z různých materiálů. Stomatologická laboratoř Beroun.
Vakcíny LIVACOX proti kokcidióze kura domácího - vlastní výroba
Vakcíny pro kur domácí v chovech v klecích a na podestýlce, perorální suspenze LIVACOX proti kokcidióze vyvinula a vyrábí BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.