Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Kompenzační pomůcky pro zrakově postižené, výroba keramiky, výuka cizích jazyků, e-shop
Kompletní služby pro zrakově postižené poskytuje společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES. Pomáháme slabozrakým a nevidomým se začleněním do běžného života.
Laboratorní chemikálie, zkoumadla a farmaceutické suroviny špičkové kvality
FAGRON a.s. jako tradiční výrobce a dodavatel laboratorních chemikálií, zkoumadel a farmaceutických surovin ve špičkové kvalitě je tu pro Vás více než 20 let!
Vyspělá keramika pro zdravotnická zařízení - Biokeramika CeramTec BIOLOX
Firma CeramTec Czech Republic s.r.o. je expertem v oblasti výroby vyspělé technické keramiky pro zdravotnická zařízení.
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Oční optika Přerov, odborné měření zraku, prodej stylových brýlí, obrub i kontaktních čoček
Bohatý sortiment slunečních i dioptrických brýlí naleznete u společnosti Opti Lens, spol. s r.o. - oční optika v Přerově. Poskytujeme odborné poradenství včetně měření zraku optometristou.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Vyšetření cervikovaginální cytologie - screening karcinomu děložního hrdla
Pokud potřebujete provést screening karcinomu děložního hrdla, obraťte se na společnost DIMOLab s.r.o. v Přerově, kde se specializujeme na vyšetření cervikovaginální cytologie.
Výsledky cytologie a histologie zařídí naše laboratoř DIMOLab
Laboratoř DIMOLab v Přerově vám zařídí výsledky cytologie a histologie - naše specializace je především gynekologická cytologie.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé v Prostějově, diagnostická a léčebná péče, prevence
Svěřte své zdraví do rukou odborníka sídlícího v Prostějově. Praktická lékařka MUDr. Ilona Korandová s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči obohacenou o osobní a citlivý přístup.
Očkování proti rakovině děložního čípku - HPV virus, infekce
Laboratoř DIMOLab s.r.o. Přerov poskytne potřebné konzultace ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Doporučujeme očkování u děvčat i chlapců. HPV virus je vysoce infekční.
Vyšetření vzorků, gynekologická cytologie, histologie
DIMOLab s.r.o. v Přerově je laboratoř zabývající se gynekologickou cytologií a histologií - provádíme konzultace a vyšetření vzorků gynekologického i negynekologického původu.
Laboratoř pro gynekologický screening a vyšetření vzorků i histologický rozbor
Přerovská citologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. poskytuje služby v oboru gynekologie - gynekologický screening, vyšetření vzorků a histologický rozbor.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. zajistí screening karcinomu děložního hrdla, rozbory negynekologického původu, histologická vyšetření, konzultace a veterinární patologii.
Histologické, cytologické vyšetření vám zajistí laboratoř DIMOLab
V dnešní době je třeba dbát na vyšetření, díky kterým předcházíte vzniku různých onemocnění. Laboratoř DIMOLab s.r.o. v Přerově provádí histologické a cytologické vyšetření.
Nemocnice Jeseník, lůžková léčebná péče, ambulance, praktický lékař
Komplexní zdravotní péči, lůžkovou léčebnou péči, ambulanci odborných i praktických lékařů, porodnici, chirurgii, ARO, LDN provozuje Jesenická nemocnice a.s.
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Screening karcinomu děložního hrdla - zabraňte včas vzniku karcinomu
DIMOLab s.r.o. je citologická a bioptická laboratoř, která provádí screening karcinomu děložního hrdla - naši laboratoř mohou využít klienti z okolí Přerova, Prostějova i přilehlého okolí.
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Detekce, měření a odrušení geopatogenní zóny - zbavte se negativního působení geopatogenních zón
Geopatogenní zóny ovlivňují negativně Vaše zdraví, spánek i náladu. Relaxační centrum Adam Přerov provádí detekce, měření i odrušení geopatogenních zón v lokalitě Olomoucký kraj.
Masáže pro odpočinek i zdraví - vyberte si ruční lymfatickou masáž nebo liftingovou masáž obličeje
Relaxační centrum Adam v Přerově poskytuje relaxační a zdravotní masáže různých typů. Můžete si vybrat jak z masáží lymfatických, tak relaxačních nebo liftingových.
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Počítačová analýza chůze - důležité vyšetření při řešení bolesti chodidel
Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc (ve Zdravotnickém centru SALUS) provádí počítačovou analýzu chůze, která je důležitá při řešení bolesti chodidel a jiných zdravotních problémů.
Ergona Olomouc