Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Moderní oční optika - prodej dámských, pánských, dětských brýlí a servis brýlí
Moderní oční optika Jaroslava Korcinová má pobočky ve Šternberku i Olomouci. Zabýváme se prodejem dioptrických brýlí - dámských, pánských i dětských. Postaráme se také o servis brýlí.
Optika Jaroslava Korcinová
Rodinná oční optika – široký výběr nových brýlí s multifokálními čočkami
Rodinná optika Jaroslava Korcinová má pobočky v Olomouci a Šternberku. Můžete si zde vybrat z nepřeberného množství brýlových obrub a multifokálních čoček.
Optika Jaroslava Korcinová
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti, měření zraku optometristou, poradenství, pomoc s aplikací kontaktních čoček.
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Prodej sériových ortopedických pomůcek - bandáže, kolenní, hlezenní ortézy, bederní pásy a další
Prodejem sériových ortopedických pomůcek v Olomouci a Prostějově se zabývá GREIF-INEX. Prodáváme bandáže, kolenní ortézy, bederní pásy, hlezenní ortézy, ortézy kotníku a další.
Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření pleti
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření i citlivé pleti, ihned viditelné výsledky po prvním ošetření.
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Výroba a prodej individuálních ortopedických vložek do bot na míru
Firma Greif-Inex s.r.o. v Olomouci se zabývá výrobou a prodejem individuálních ortopedických vložek do bot na míru přesně pro vás, pro všechny vady nohou. Zákazníky máme z Prostějova i Přerova.
Výroba a prodej individuálních ortéz a protéz - ortopedické pomůcky na míru pacienta
Výrobou a prodejem individuálních ortéz a protéz končetin se zabývá GREIF-INEX z Olomouce. Vyrábíme ortopedické pomůcky přímo na míru pacienta. Specializujeme se také na dětskou protetiku.
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Zdraví se rovná čistá hlava - přístrojová diagnostika, analýza celého těla
Řešte své zdravotní problémy u odborníků. Ve Studiu Zdraví Lada Přerov Vám poradí na základě přístrojové analýzy celého těla. Zdraví se rovná čistá hlava, proto řešíme příčinu, nejen projevy obtíží.
Odstranění chronické únavy, kašle nebo rýmy - nastavení zdravého životního stylu na míru
Ve studiu zdraví LADA v Přerově vám pomůžeme odstranit dlouhotrvající obtíže s chronickou únavou i běžným onemocněním jako je rýma, kašel nebo bronchitida.
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Kondiční orgánový skener vám pomůže poznat vaše tělo
Cítíte-li se unavení a chcete nastartovat svůj organismus nebo zvýšit kondici a zlepšit zdravotní stav, pak zvažte analýzu vašeho těla - kondiční orgánový skener ve studiu zdraví Lada vám pomůže.
Hubnutí souvisí s lymfatickým systémem - přístrojová, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž
Ve Studiu zdraví LADA Přerov Vám vysvětlí jak hubnutí i obranyschopnost organismu souvisí s lymfatickým systémem. Problém s lymfou vyřeší přístrojová lymfodrenáž či manuální lymfatická masáž.
Testování genetického původu, DNA, původ maternální a paternální linie
Testování genetického původu, testy DNA a zjišťování původu maternální a paternální linie zajišťuje firma Genexone s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme služby a vyšetření v oblasti genetiky.
LEGWOOD pohodlná dámská zdravotní obuv Dolphin zajistí větší oporu a lepší držení nohy
Prodejem pohodlné dámské zdravotní obuvi Dolphin od značky LEGWOOD se zabývá firma APEX Systems, spol. s r.o. – zdravotní potřeby Tilia v Přerově, Prostějově a v Olomouci.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
MUDr. Hana Weinlichová  - praktická lékařka pro dospělé, závodní preventivní péče
Potřebujete praktického lékaře a nevíte na koho se obrátit? Pokud jste z okolí Zábřeha, měli bychom pro Vás řešení. MUDr. Hana Weinlichová je praktickou lékařkou pro dospělé.
MUDr. Dušan Rak –  privátní ortopedická ambulance ve Šternberku
Trpíte bolestmi zad nebo bederní páteře? Rádi Vám od bolesti zad v naší privátní ortopedické ambulanci pomůžeme.
Správný pitný režim a lymfatické masáže pomohou detoxikaci organismu
Ve Studiu zdraví LADA Přerov provádí lymfatické masáže, které pomohou detoxikaci organismu. Očista těla je přímo závislá na příjmu tekutin, proto je nutný správný pitný režim.
Laboratorní vyšetření krve či moči i bez doporučení lékaře a bez objednání
Základní i speciální laboratorní vyšetření krve a moči, vyhodnocení, zjištění odchylek a nemocí kvalitně a bez objednání v Olomouci, Prostějově či Rožnově pod Radhoštěm.
Se sestavením výživového plánu pro lepší a zdravý životní styl vám pomůže Studio zdraví Lada
Udělejte něco pro své zdraví a zlepšete svůj životní styl - navštivte Studio zdraví LADA v Přerově, kde vám zajistí přístrojovou analýzu, regenerační procedury a sestaví výživový plán na míru.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.