Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Preventivní čištění zubů u psů a koček - vyšetření zubů přispívá k jejich zdraví
Veterinární ordinace Palackého Opava nabízí kompletní preventivní čištění zubů u psů a koček, díky němuž můžete Vašemu čtyřnohému mazlíčkovi ušetřit spoustu nepříjemností.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Kosmetický salon pro psy a kočky, stříhání a úprava psů
Veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje profesionální péči pro psy a kočky. Dopřejte vašim zvířecím miláčkům tu nejlepší péči a vezměte je do kosmetického salonu.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Zvěrolékař, očkování, čipování psů i koček - kvalitní služby a péče
Zvěrolékař v Hlučíně realizující očkování a čipování psů i koček a další péči o domácí mazlíčky je MVDr. Petr Gajdošík. Naše veterinární ordinace poskytuje opravdu kvalitní služby již od 90. let.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Močová inkontinence u žen - léčení gynekologických a urologických potíží
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti v Opavě nabízí léčbu gynekologických a urologických potíží, včetně močové inkontinence u žen.
Lékárna - dermokosmetika, léky a zdravotnické potřeby, homeopatika
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě se zaměřuje na prodej speciální dermokosmetiky, léků, zdravotnických potřeb, homeopatik a jiných přípravků.
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
Optimální veterinární klinika pro vašeho domácího mazlíčka
Veterinární ordinace Palackého Opava je optimální veterinární klinika pro vašeho domácího mazlíčka.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Rehabilitace a léčebné procedury, které vám pomohou od bolestí | Opava
V Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla Vám zajistíme rehabilitace a jednotlivé procedury dle Vašich individuálních a potíží.
Veterinární ordinace, kastrace, vakcinace - kompletní veterinární služby
Soukromá veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje Vaším zvířecím miláčkům kompletní veterinární služby, od prevence, všeobecné péče až po odborná vyšetření.
Kinezio Tejp, zdravotnické pomůcky Ostrava
ImuMed CZ, s.r.o. je specializovaný internetový obchod, který dodává zdravotnické pomůcky, materiál pro nemocnice, zdravotnické zařízení a pečovatelské domy. Kinezio Tejp je tkaná bavlna, která je podobná lidské kůži a tím se jí snaží napodobit. Provádí se lepením elastických pásků, které zlepšují funkci svalů, zmenšují otoky, hojí rychleji ...
Výroba, prodej - ortézy, protézy, zdravotnické pomůcky Opava
Nabízíme výrobu, prodej, výdej, opravy, úpravy zdravotních pomůcek: - protézy (dolní, horní končetiny) - ortézy (dolní, horní končetiny, trupové ortézy) - měkké bandáže - ortopedické vložky - ortopedická obuv - obuv pro diabetiky - obuv pooperační, dětská - pahýlové návleky.
Ergona Opava s.r.o.
Krásné zuby až do stáří
Bezbolestné,velmi účinné a trvalé vyléčení Parodontózy nejúčinnějším erbiovým Laserem. KaVo KEY laser. Preparace hlubokých kazů,kde hrozí odumření zubu,neboť laser současně sterilizuje-tak nehrozí protlačení infikovaného dentinu do nitra zubu. Celokeramické,metalokeramické korunky a snímací náhrady i formou zásuvných spojů .Sterilní ...
Veterina, veterinář, veterinární ordinace, klinika Opava
Naše veterinární ordinace poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy. Vždy se snažíme o ohleduplný, vstřícný a citlivý přístup pacientům i jejich majitelům. Na naší veterinární klinice provádíme zákroky a operace v těchto oborech: - chirurgie - kardiologie - gastroenterologie - endokrinologie - ...
Veterinární ordinace Palackého Opava
Wellness centrum, spa, aerobic, zumba, fitness Opava
Naše Wellness centrum nabízí širokou škálu služeb: - bazén, whirpool, sauna, pára, kneipova lázeň, relaxační zóna - fitness - aerobic - zumba - flowin - fit ball - břišní tance - pilates - alpinning - total body workout - cvičení pro těhotné. Dále nabízíme: - kosmetické služby - masáže - pedikúra - manikúra - stomatologie.
HEALTH PARK Opava
Léčebná rehabilitace, elektro, vodoléčebné procedury,koupel Opava
Nabízíme kompletní služby v oboru léčebné rehabilitace: - elektroléčebné procedury - vodoléčebné procedury - koupele - vířivé, vanové - zaměřujeme se na individuální a skupinové léčení, léčebný tělocvik - program prevence vadného držení těla dětí.
Již dost kouření, již dost alergie.
Zbavte se závislosti na kouření, zbavte se problémů s alergii navždy pomoci biorezonance. Nejúčinnější způsob terapie bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Čtěte, pište, telefonujte na 777707655, obicom@seznam.cz, www.obicom.cz
Veterinář, veterina, veterinární nemocnice, ošetření koní Opava
Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. nabízí veterinární služby pro velká i malá zvířata: - veterinární sanitní služba - zvířecí záchranná služba - 24 hodinová pohotovost, rychlá veterinární pomoc - domácí veterinární ošetření - hipiatrická praxe - veterinární ošetření koní - flexibilní videoendoskop 1, 8 m - ...
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Hipiatrická praxe, hipiatrie, ošetření koní Opava, Krnov, Ostrava
Naše Veterinární nemocnice pro malá i velká zvířata nabízí nonstop veterinární pohotovost s lékařem a veterinární sanitní službu v celém Opavském okrese. Hipiatrie - hipiatrická praxe: - hospitalizace koní - veterinární ošetření koní - inseminace klisen - operace koní - výjezdy do terénu se špičkovým vybavením - auskultační ...
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Veterinární ordinace, očkování, čipování zvířat, Hlučín, Opava
Veterinární ordinace nabízí komplexní péči pro zvířata: - očkování - vakcinace - čipování - vystavení pasů - vyšetření krve - rentgen, RTG diagnostika - sono, ultrasonografie - provádění operací - kastrace - chirurgie - oční, ušní, kožní - ortopedie - endoskopie - veterinární stomatologie, odstranění zubního kamene ...
Kryolipolýza - liposukce zmražením Opava, Ostrava, Brno, Zlín
Liposukce zmražením KRYOLIPOLÝZA přístrojem Zeltiq: - jedná se o technologii, která je vyvinutá k redukci podkožního tuku zmražováním tukových buněk - bezbolestná liposukce - trvalý výsledek - zaváděcí ceny 35% sleva.
Bílkovinová dieta MUDr. Rýce – dieta ketózou, Opava
Chcete být zdraví a štíhlí? Vyzkoušejte hubnutí ketózou. Čtyřfázový program – úbytek tukové tkáně. Akce měsíce dubna a května – 50% sleva na služby výživového poradce. Dieta bez pocitu hladu. Snížení hmotnosti 4-8 kg za měsíc! Bílkovinová strava k dispozici celou dobu dodržování diety. MUDr. Rýc – 9 let praxe, bioimpedanční váha - ...
Online objednávky
Gynekologie Litultovice bez čekání, využijte online objednávkový systém na webových stránkách.