Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Oční optika Jamnický Opava, prodej dioptrických brýlí, sluneční brýle, měření zraku, kontaktní čočky
Oční optika Jamnický v Opavě se specializuje na odborné měření zraku, poradenství a aplikaci kontaktních čoček, prodej prodej dioptrických brýlí, dětské brýle.
Zdravotnické potřeby – ortopedické a rehabilitační pomůcky, glukometry, ortézy, berle a další
V Lékárně POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě naleznete široký sortiment zdravotnických potřeb jako např. ortopedickou obuv, glukometry, měřiče krevního tlaku, paruky, epitézy a další zdravotnické pomůcky.
Počítačová analýza chůze odhalí příčiny Vaší bolesti při chůzi - podologie
Zdravotnické centrum Ergona Opava s.r.o. zajišťuje počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny Vaši bolesti chodidel při chůzi. Poradíme se správnou indikací pomůcek.
Ergona Opava s.r.o.
Ortopedická obuv - úpravy standardních typů, měření a indikace na míru
Ortopedickou obuv včetně ortopedických úprav standardní obuvi Vám poskytne společnost Ergona Opava, která mimo jiné zajišťuje také měření a indikaci.
Ergona Opava s.r.o.
Výroba zdravotních, ortopedických a protetických pomůcek  - obuv na míru, ortézy
Společnost Ergona Opava s.r.o. v Opavě rozvíjí svou činnost v oboru ortopedická protetika, která se zaměřuje hlavně na zdravotní, ortopedické a protetické pomůcky.
Ergona Opava s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Kravaře, Oldřišov
Praktický lékař pro děti a dorost v okrese Opava. Ordinace v obcích Kravaře i Oldřišov. Individuální a vstřícný přístup, nejkvalitnější odborná péče pro Vaše děti.
MUDr. Gabriela Kerlinová
Svědění kůže, kožní potíže u psa a kočky - kvalitní veterinární ošetření Opava
Nabízíme Vám kvalitní veterinární ošetření. Jestliže má Váš pes či kočka kožní potíže a svědění kůže obraťte se na Veterinární ordinaci Palackého Opava.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Kastrace psů a koček - prevence proti vzniku nádorů a cukrovky
Kastrace psů i koček na naší klinice Veterinární ordinace Palackého Opava, která poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro Vaše domácí mazlíčky. Kastrací můžete předejít vzniku nádorů a cukrovky.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Pediatrie, praktický lékař pro děti, homeopatika, poradenství
Alternativní pediatrická ambulance v centru Hlučína MUDr. Hana Sýkorová, praktická lékařka pro děti, školení, kurzy a lektorská činnost.
Lékárna Opava - prodej léků, kvalitní zdravotnické potřeby, homeopatika, kosmetika
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky a zdravotnických pomůcek Vás zajišťuje Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Ortézy horních a dolních končetin - ortopedické pomůcky na míru, pro děti a dospělé
Ortézy horních či dolních končetin Vám poskytne naše společnost Ergona Opava s.r.o, která vám navrhne ortopedické pomůcky na míru.
Ergona Opava s.r.o.
Ordinace praktického lékaře, léčba a prevence, nadstandardní očkování, Hlučín na Opavsku
Zkušeného lékaře z oboru všeobecné praktické lékařství naleznete v Hlučíně, kde sídlí MUDr. Daniel Kubina - praktický lékař pro dospělé. Kvalitní lékařská péče zaměřena na prevenci a léčbu nemocí.
Preventivní, diagnostická a léčebná zdravotní péče pro děti do 19 let
Novorozenecká poradna, zdravotní prohlídky batolat, dětí a dospívajících do 19 let zajišťuje praktická lékařka pro děti a dospělé MUDr. Anna Redrová, okres Opava.
Prevence psů a koček - očkování, odčervení, odblešení, odklíštění a aplikace mikročipu
Prevence psů a koček ve Veterinární ordinaci Palackého v Opavě, kde vám nabídneme očkování, odčervení, odblešení a odklíštění Vašich domácích mazlíčků včetně aplikaci mikročipu.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Systém Redcord a metoda Neurac – léčebná rehabilitace a efektivní cvičení proti bolesti
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě využívá terapeutickou a léčebnou metodu Redcord a Neurac, která je efektivní pro všechny věkové kategorie.
Rekondiční pobyty pro pacienty s psychiatrickou diagnózou
Rekondiční pobyty, ubytování, jídlo, program pro pacienty s psychiatrickou diagnózou, aktivizační a socioterapeutické činnosti se zkušeným personálem zajišťuje Dobrá psychiatrie, s.r.o.
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Metoda dle Mojžíšové - cvičení pod odborným dozorem proti bolesti zad a zlepšení dynamiky páteře
Navštivte speciální cviční pod odborným dozorem v Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla, kde využíváme metody Ludmily Mojžíšové.
Volně prodejně homeopatika - bohatý lékárenský sortiment levně
Volně prodejně homeopatika nakoupíte u lékarny POLIKLINIKA s.r.o., která se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků. Nabízíme bohatý lékárenský sortiment za příznivé ceny.
Léčebná kosmetika na kožní problémy a exém
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se zaměřuje na volný prodej zdravotní kosmetiky. V naší lékárně naleznete také široký sortiment léčebné kosmetiky na kožní problémy a exémy.
Dermocentrum Opava -  léčebná kosmetika pro kožní onemocnění, krémy pro alergiky
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se kromě prodeje farmaceutických výrobků zabývá také provozem Dermocentra v Opavě, kde prodává léčebnou kosmetiku pro různá kožní onemocnění či alergiky.
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Profesionální veterina - kastrace psů a koček s největším komfortem
Profesionální veterina v okolí Hlučína a Opavy, která provádí komplexní služby v oblasti kastrace psů a koček, je veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka.