Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dětský lékař, prevence a poradna pro kojence Brno, vyšetření CRP, nastřelování náušnic, očkování
Dětský lékař, prevence a poradna pro kojence Brno, vyšetření CRP, nastřelování náušnic, standardní a nadstandardní očkování, komplexní diagnostická, preventivní a léčebná péče.
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy, spolupráce s dětskou klinikou FN Brno.
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu, testy CRP
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, preventivní a léčebná péče, testy CRP, poradna pro novorozence a kojence, nastřelování náušnic, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu.
Dětský lékař - in, s.r.o., MUDr. Iva Jeleníková
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Lékárna Brno – Líšeň, prodej léků a potravinových doplňků
Léky na předpis i volný prodej, doplňky stravy, zdravotnický materiál a jiné lékárenské zboží prodává Lékárna pod Klajdovkou, Brno – Líšeň. Poradenství a konzultace s užíváním léků.
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr, privátní lékař pro dospělé.
MUDr. Libuše Příborská
Pracovně lékařské služby, interní ambulance, praktická ambulance, poradna
Lékařské služby a poradna od týmu doktorů z ordinace SABIL, s.r.o. v Brně, která Vám pomůže s problémy s krevním tlakem, cholesterolem a poruchami srdečního rytmu.
Sabil, s.r.o.
Dermatologická ambulance, klinika s kožní ambulancí a plastickou chirurgií
Odstranění problémů s pletí, odstranění znamének, žilek a ochlupení, přístrojové a manuální lymfodrenáže na klinice DERMI, s.r.o. v Brně.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, antikoncepce, čaje
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, zdravotní obuv, bylinné čaje, léčebná kosmetika, zdravotnický materiál, obvazový materiál, náplasti, antikoncepce.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, diagnostická, léčebná a preventivní péče, očkování, odběry biologického materiálu.
Veterinární ordinace Brno -  nonstop pohotovost na mobilu 777 478 007
Sháníte veterinární ordinaci v Brně pro svého zvířecího mazlíčka nejlépe s nonstop provozem? Veterinární ordinace MVDr. Borise Semana provozuje veterinární ambulanci s nonstop pohotovostí na mobilu.
Praktická lékařka pro děti a dorost, ambulance, ordinace Brno
V naší ambulanci Praktik MUDr. Dembická s.r.o. Brno poskytujeme komplexní lékařskou, diagnostickou a léčebnou péči pro děti a mládež.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Soukromá gynekologická ambulance v Brně, těhotenská poradna, screeningová vyšetření
Kvalitní zdravotní péče v oblasti gynekologie se Vám dostane v brněnské ambulanci Gynekologie MUDr. Jana Dufková DUGY s.r.o. Profesionální přístup doplněný o příjemné prostředí i osobní přístup.
Prodej a servis alkohol testerů ve specializované kamenné prodejně
Alkohol testery pro firmy i jednotlivce prodává ve své kamenné prodejně firma Altest s.r.o. Alkohol testery je možné si objednat i přes e-shop. zajistíme servis i kalibraci alkoholtesterů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Prodej injekční láhev, infuzní vaky, ampule a pertle, zátky, kohouty
Prodej injekční láhve, infuzní láhve, vaky firmou ELPACK, s.r.o. také pertle, zátky, kohouty, držák infuzních lahví, pertlovací kleště na injekční a infuzní lahve i pneumatické.
ELPACK, s.r.o.
Analýza chodidel - počítačový rozbor chůze a odhalení příčiny bolesti
Jsme společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno a provozujeme specializovanou Protetiku na ulici Hybešova, kde provádíme počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny bolesti Vašich chodidel.
Ergona Brno
Ortopedická obuv na míru - ortopedické úpravy standardní obuvi, měření a indikace
Společnost Ergona, pobočka Brno provozuje Protetiku na ulici Hybešova, kde poskytuje ortopedickou obuv na míru, pro závažně postižené nohy. Také provádí ortopedické úpravy obuvi, měření a indikace.
Ergona Brno
Akreditovaná zkušební laboratoř, zkušebna mechanických a fyzikálních vlastností plastů
UNIPETROL RPA, s.r.o. – POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod je společnost z Brna, která se specializuje na měření mechanických, fyzikálních a chemických vlastností plastů a jejich polotovarů.
Praktický lékař pro dospělé, komplexní zdravotnická péče, Brno
Praktická lékařka pro dospělé, MUDr. Alena Krásová s ordinací v Brně, Vám poskytne komplexní zdravotnickou péči, očkování, preventivní prohlídky.
Chirurgie, interna, jehly, drenážní sety-zdravotnický materiál, dovoz, distribuce
Dodavatel, distributor zdravotnického materiálu pro nemocnice a soukromé lékaře, chirurgie, interna - jehly, drenážní sety, kanyly dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.