Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Centrum komplexní regenerace, dietologická poradna, masáže, poradna odvykání kouření, floating
Centrum komplexní regenerace Cekore nabízí služby dietologické poradny, poradnu při odvykání kouření, masáže a mnoho dalšího.
Antigenní testy na koronavirus – doplnění zásob a příprava na další vlnu
Pokud očekáváte další vlnu koronaviru a potřebujete doplnit zásoby antigenních testů, nakupujte u společnosti Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Elektrické vozíky SELVO, elektro vozíky, koloběžky a motorky, umožní pohyb v každém věku
Elektrické vozíky SELVO, koloběžky, motorky, stabilní elektro vozíky pro seniory, kvalitní elektrické vozíky nejen pro seniory dodává firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Ortodoncie Brno, snímací rovnátka, fixní rovnátka, dentální hygiena
Kvalitní služby ortodoncie v Brně nabízí MUDr. František Filipi.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Brno - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Brně v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností. Najdete nás na ulici Bartošova 1832/5, 602 00 Brno.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Brno
Implantologie – šetrná náhrada chybějících zubů titanovými implantáty
Zavedení zubních implantátů svěřte do rukou stomatologické kliniky DentArt v Brně. Zubní implantáty zavádíme tou nejšetrnější metodou pomocí nejmodernějších přístrojů.
Gynekologická ambulance Brno, prevence a léčba
Gynekologie, prevence, léčba zánětů i neplodnosti, očkování proti HPV viru, konzultace a recepty na antikoncepce, pravidelné prohlídky v těhotenství či přerušení těhotenství v ordinaci v Brně.
GYNPRIVAT, spol. s r.o.
Bělení zubů nejmodernějšími technologiemi – Airflow, ordinační bělení
Oslňte své okolí krásným a zářivě bílým úsměvem. Stomatologická klinika DentArt Brno provádí ordinační bělení zubů pomocí nejmodernějších technologií.
Profesionální dentální hygiena - od odstranění zubního kamene až po depuraci zubů
Profesionální ošetření zubů a dentální hygienu provádí v okolí Brna zubní ordinace DentArt Brno. Provádíme vše od odstranění zubního kamene až po depuraci zubů
Protetika – zhotovení fixních nebo snímacích zubních náhrad
Všechny typy protetických prací zajistí zubní ordinace DentArt Brno s.r.o. Zhotovujeme fixní nebo snímací zubní náhrady.
Přední český výrobce kolagenu určeného pro další zpracování se sídlem v Brně
Je pro Vás stěžejní výroba a dodávka kolagenové hmoty pro Vaše produkty? Chcete se opřít o společnost s vlastními výrobními postupy a certifikovanými procesy?
Ošetření zubních defektů bezbolestnou estetickou stomatologií – aplikace tzv. Bílých plomb
Stomatologická ordinace DentArt Brno ošetří Vaše zuby a zubní defekty za pomocí metod bezbolestné estetické stomatologie. Používáme nejmodernější výplňové materiály – tzv.bílé plomby.
Tým stomatologů v Brně – ordinace Primadent
Stomatologická ordinace Brno, zdravotní stomatologické služby, akutní i preventivní péče pro zdravý chrup, profesionální tým zubních lékařů v Brně – Primadent, s.r.o.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Dietologická poradna, odvykání kouření, masáže Brno, chirurgická poradna, floating
Společnost IKEPO s.r.o. nabízí služby dietologické poradny, poradny pro odvykání kouření, masáže, floating, chirurgické poradny.
Odborná a bezbolestná aplikace dentálních šperků na přední zuby
Vyšperkujte své zuby – oslňte své okolí nejen zářivě bílým úsměvem, ale i ozdobou v podobě dentálních šperků. Odbornou a bezbolestnou aplikaci šperků na přední zuby provádí ordinace DentArt v Brně.
Nefrologie Brno, onemocnění ledvin a močových cest, léčba poruch močení, inkontinence, pomočování
Odborná pracoviště nefrologie řeší problémy osob trpící zánětlivým i nezánětlivým onemocněním ledvin a močových cest.
Ortopedická ambulance v Brně s moderními přístroji a individuálním přístupem
Moderně vybavená ortopedická ordinace v Brně. Léčba krevními destičkami, rázovou vlnou a laserem. MUDr. Zbyněk Maška Vám pomůže při léčbě pohybového aparátu, artrózy, bolesti kloubů a šlach.
Závodní lékařství Brno, praktický lékař pro dospělé
Prevence, diagnostika a léčba akutních i chronických onemocnění, ošetření zranění a doporučení k odborným vyšetření zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Libuše Gottwaldová.
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci, hydroterapie, magnetoterapie, bioterapie, terapeutické masáže, cvičení na gymballech, strečink.
Ordinace ortodoncie Brno, dentální hygiena, snímací rovnátka, fixní rovnátka, řešení parodontózy
Naším cílem je poskytnout Vám ortodontickou léčbu nejvyšší kvality a za přijatelnou cenu - Ordinace ortodoncie Brno.
Zdravotnické přístroje pro soukromé kliniky, ambulance, nemocnice
Vybavení pro zdravotnická zařízení nemocnic, poliklinik, rehabilitačních oddělení, lázní a wellness dodává a servisuje společnost Kardio - Line spol. s r.o.
Interní a diabetologická ordinace Brno, diagnostika a léčba cukrovky
Interní a diabetologickou ordinaci, obezitologickou ambulanci a lipidovou poradnu v Brně provozuje MUDr. Eva Fenclová, léčba pacientů s cukrovkou a poruchami metabolismu krevních tuků.
Ortodontická ordinace, rovnátka na míru
Dokonalé srovnání zubů z estetického či funkčního důvodu, fixní, snímací i neviditelná rovnátka Vám na míru zhotoví ortodontická ordinace Ortoflex, s.r.o., Brno.
Ortopedické pomůcky pro diabetiky, ortopedická obuv a vložky - výroba na míru
Ortopedickou obuv a vložky na míru vyrábí naše společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Zaměřujeme se na ortopedicko-protetické pomůcky, včetně pomůcek pro diabetiky.
Ergona Brno