Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Kontaktní čočky, aplikace kontaktních čoček, oční optika
Kontaktní čočky, aplikace očních kontaktních čoček, barevné kontaktní čočky, oční optika, optometrie, od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika, optometrie, prodej brýlí a brýlových obrub od firmy Top optik Grůzová v okolí Mikulova - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Speciální nabídka pobytů na měsíc únor, Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla
Speciální nabídku pobytů na měsíc únor a Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla pro Vás připravili Lázně Lednice na jižní Moravě.
Radostné Vánoce v Top optik Grůzová, nákup dvou párů brýlí - druhé brýle za poloviční cenu
Radostné Vánoce při nákup dvou párů brýlí stejných dioptrií - druhé brýle za poloviční cenu navíc s dárkem k tomu v Top optik Grůzová Břeclav.
Brýlové čočky s povrchovou úpravou BlueControl , Top optik Grůzová Mikulov
Brýlové čočky s povrchovou úpravou BlueControl - ochrana Vašich očí, poradenství v oblasti oční optiky od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Prodej dioptrických brýlí a kontaktních čoček, oční optika Mikulov
Prodej dioptrických, bifokálních a multifokálních brýlí, kontaktních čoček, obrub, oční optika, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Kvalitní značkové brýle a dioptrické brýle - prodej od Top optik Grůzová Břeclav
Kvalitní značkové brýle - značky Guess, Gant, Ray Ban, Swarovski Oakley a jiné, dioptrické brýle s multufokáními a speciálními skly prodej od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika  Mikulov
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika, dioptrické brýle, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Lázně Lednice, lázeňský dům Perla
Lázně Lednice, lázeňský dům PERLA nabízí krásné prostředí Lednicko-valtického areálu, zapsané na seznam UNESCO a chlubí se další atraktivitou, která láká stále více turistů. Další atraktivitou jsou naše LÁZNĚ LEDNICE se svým lázeňským domem Perla. Jedná se o nejmladší léčebné lázně v ČR. Lázně využívají přírodní léčivý zdroj JODOBROMOVOU VODU k ...
Oční optika, prodej brýlí Mikulov, Břeclav
Zjistili jste, že máte horší zrak a musíte si pořídit brýle a tak hledáte kvalitní a spolehlivou oční optiku, která nejen že brýle prodává, ale má i další služby, které by jste popřípadě mohli využít. Pak se neváhejte obrátit na firmu Top optik Grůzová, kterou najdete ve městě Mikulov, Břeclav, Hustopeče, Zlín, Pohořelice a Uherský Brod. Jsme ...
Brýlové čočky Crizal Mikulov
Hledáte firmu, která nabízí prodej brýlových čoček Crizal? Chcete si zakoupit brýlové čočky Crizal a potřebujete si nechat i odborně poradit? Firma Top optik Grůzová se sídlem v historickém městě Mikulově nabízí: Brýlové čočky CRIZAL: Je to kombinace vyspělých technologií a byli zvoleny nejtransparentnějšími brýlovými čočkami na ...
Víkendové romantické pobyty se slevou, zvýhodněný víkendový pobyt pro dva Lednice
Přijďte si užít romantický víkendový pobyt se slevou pro dvě osoby v areálu zámku Lednice na Moravě, v Lednicko valtickém areálu, v krásném Zámeckém hotelu Lednice.
Brýlové obruby se slevou Břeclav
Chcete kupovat nové brýle využijte akce u firmy Top optik kde Vám nyní nabízíme brýlové obruby se slevou? Neváhejte a nakupujte brýle, brýlové obruby a kontaktní čočky ve firmě Top optik Grůzová v Břeclavi. A nyní Vám naše firma nabízí slevu 10% na nové brýlové obruby. Pro naše stálé zákazníky, máme připraven slevový program. Námi ...
Mikulášská relaxace s degustací a cimbálovkou Spa resort Lednice
Lázně Spa Resort Lednice si pro Vás připravili skvělý pobytový balíček Mikulášská relaxace s degustací a cimbálovkou. Přijďte si k nám odpočinout a nabrat nové síly před Vánocemi a do Nového roku.
Brýle navíc se hodí – 1+1 dva páry za cenu jednoho Hustopeče, Mikulov
Brýle navíc se hodí, je akce, kterou připravila naše oční optika Top optik Grůzová. Ti, kteří nosí brýle vědí, že mít jen jedny brýle se nemusí vyplatit. Brýle nejsou jen módní záležitostí, ale praktickou a zdravotní pomůckou, bez které se mnohdy vůbec neobejdeme. Je tedy dobré nespoléhat pouze na jedny brýle. Další důvody proč mít více ...
Relaxační balíčky - odpočinek a relax v lázních na jižní Moravě
Odpočiňte a zrelaxujte své tělo v Lázních Lednice. Vyberte si z naší široké škály relaxačních balíčků pro jednotlivce i páry ten pravý balíček pro Váš odpočinek.
Wellness hotel jižní Morava
Hledáte wellness hotel na jižní Moravě? Hledáte hotel s wellness centrem aby jste si zde mohli zařídit ubytování a spojit to s odpočinkem? Ubytujte se v hotelu Besední dům Valtice a vyzkoušejte u nás wellness centrum. Wellness centrum, je součástí hotelu a můžete si zde zrelaxovat každičkou buňku ve vašem těle u nás se můžete ponořit do ...
Relaxační víkend v lázních na jižní Moravě - pobytové balíčky plné procedur
Vychutnejte si víkendový odpočinek v Lázních Lednice na jižní Moravě. Načerpejte novou energii díky našich víkendových pobytových balíčků plných procedur.
Jarní pobytový balíček Bořetice jižní Morava
Chcete přijet na jižní Moravu za odpočinkem? Plánujete s partnerem či kamarádkou prodloužený jarní odpočinkový víkend? Přijeďte na jižní Moravu do obce Bořetice do Hotelu Kraví hora a využijte naši speciální jarní nabídku - pobytový balíček. Nabízíme ubytování od neděle do úterý v průběhu dubna až května 2015. Cena tohoto pobytového ...
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Wellness kúry v lázních - relaxační procedury pro hydrataci pokožky i detoxikaci těla
Koupel Královny Kleopatry, Vinoterapie nebo Detoxikační kúra - představujeme nové relaxační a wellness procedury v Lázeňském domě Perla, které detoxikují tělo a zároveň pečují o pokožku těla.
Wellness hotel - výhodné balíčky a dárkové poukazy Bořetice
Nechte se hýčkat v hotelovém wellness centru na Jižní Moravě, v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích. Využijte výhodných balíčků a dárkových poukazů a užijte si relax.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Wellness centrum, relaxace na jižní Moravě
Potřebujete wellness v tomto předvánočním čase? Chcete zrelaxovat Vaše tělo na jižní Moravě? Přijeďte na jižní Moravu užít si relaxaci do Hotelu Besední dům Valtice a vyzkoušejte námi nabízený wellness pobyt: Určitě máte svá místa, kam se rádi vracíte. Po návštěvě Valtic si do svého seznamu přidáte i hotel Besední dům. Samotné hotelové ...
Relaxační lázeňský pobyt Lázně Lednice
Chcete věnovat někomu blízkému skvělý dárek v podobě relaxace? Hledáte vhodný pobyt pro relaxaci v lázních? Lečebné Lázně Lednice,na jižní Moravě pro Vás připravili relaxační lázeňský pobyt nazvaný Po vinařských stezkách L-V-A. Léčebné Lázně Lednice se nacházejí v obci Lednice na jižní Moravě a tato obec je zapsaná na seznamu ...
Den otevřených dveří lázní Lednice
Uvažujete o relaxaci v lázních? Chcete navštívit lázně na jižní Moravě? Chcete vidět jak vypadají lázně beztoho aniž by jste se unás ubytovali nebo zakoupili nějakou proceduru či relaxační balíček? Tak neváhejte a přijeďte v pondělí 17.11.2014 do Lázní Lednice na jižní Moravě, kde proběhne u nás v lázeňském domě Perla – Den otevřených dveří. ...