Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Komfortní ubytování v rodinném wellness hotelu pod Pálavskými vrchy
Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích poskytuje ubytování v komfortním hotelu s vlastním wellness centrem, kde můžete relaxovat v soukromé vířivé vaně, masážní zóně či finské sauně.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Praktický lékař pro dospělé Rakvice, preventivní, léčebná a diagnostická péče, možnost parkování
V naší ordinaci praktického lékaře pro dospělé poskytujeme preventivní, léčebnou a diagnostickou péči, navštivte ordinaci v Rakvicích okres Břeclav.
Produkty pro výživu skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků
Sháníte krmné plodiny nebo poradenství v oblasti výživy skotu a zemědělství? Hlavní naší náplní je činnost v oblasti výživy skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků.
Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu, lečení bolesti při potížích s pohybem, boleti páteře a kloubů od lázní ****Spa Resort v Lednici.
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné a seniory, motorické polohovací lůžka, zdravotní pomůcky od firmy CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné si můžete zapůjčit nebo pronajmout od firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Polohovací postele pro seniory, postele pro domácí péči
Polohovací postele pro seniory nebo postele pro domácí péči vám zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna. Zakázková výroba polohovacích postelí a motorických roštů je jejich hlavní činností.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Elektrická zdravotnická lůžka, motorické rošty pro zdravý spánek - výroba, prodej
Mějte zdravý spánek díky motorickému roštu. Rošty a elektrická zdravotnická lůžka vyrábí a prodává společnost CMT CZ s.r.o. se sídlem v obci Klobouky u Brna.
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele ve a pobyty
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele, léčebné pobyty v lázních, wellness, fyzioterapeutické cvičení ve ****Spa Resort Lednice - nejmladší lázně České republiky.
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby - kosmetické ošetření pleti
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, péče o pokožku v Lázních Lednice na jižní Moravě - kvalitní péče o Vaši pokožku.
Léčebně relaxační masáž Shirodhara, uvolnění nervového systému
Léčebně relaxační masáž Shirodhara- hluboké uvolnění nervového systému, omlazovací a pročišťovací terapie, prevence proti nemocem v Lázních Lednice.
Nabídka léčebných pobytů s rehabilitačními službami v lázních, v lázeňském zařízení
Nabídku léčebných pobytů v lázních, lázeňském zařízení, lázeňské pobyty s rehabilitačními službami pro Vás připravili lázně Lednice a Lázeňský dům Perla na jižní Moravě.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti Lázně Lednice, relaxační den pro ženy.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, relaxační den pro ženy, odpočinek v lázních na jižní Moravě to je kosmetický den v lázních Lednice - 100% kosmetické přírodní produkty.
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika, optometrie, dioptrické brýle, měření zraku, samozabarvovací čočky od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.