Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže, přírodní medicína a rehabilitace Praha 8
Rehabilitace, rehabilitační terapie – akupunktura, chiropraxe, fyzioterapie, podiatrie, masáže a další zdravotní služby poskytuje Klinika komplexní rehabilitace Praha.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Vodoléčba Praha - druh rehabilitace, která zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost nemocného
Co se vám vybaví, když se řekne rehabilitace? Nemocniční prostředí a sestra, která vám bolestivě hýbe s končetinami?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Testovací a harmonizační procedury těla a duše pro naprostou relaxaci
Testovací a harmonizační procedury těla a duše nabízí Regenerační centrum a hotel Harmonie František Ernest specializující se na pobyty, u kterých se můžete oddávat naprosté relaxaci.
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA, spol. s r.o. Zahradní Město
Lymfoterapie, manuální a přístrojová lymfodrenáž pro regeneraci organismu a omlazení kůže
LYMFOTERAPIE A REKONDICE - Ivana Bäumlová, ordinace, jež poskytuje léčbu mízních otoků a suché uhličité koupele. Provádíme lymfodrenáže vhodné nejen pro pacienty s otoky, ale také lymfoterapii.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Masáže pro odpočinek i zdraví - vyberte si ruční lymfatickou masáž nebo liftingovou masáž obličeje
Relaxační centrum Adam v Přerově poskytuje relaxační a zdravotní masáže různých typů. Můžete si vybrat jak z masáží lymfatických, tak relaxačních nebo liftingových.
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Neinvazivní terapie laserovou sprchou Praha - novinka - zavádějící cena 180,-Kč
Klinika komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům novinku v léčbě pohybového aparátu, neinvazivní terapii laserovou sprchou za zavádějící cenu pouze 180,-Kč za jedno ošetření.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Rehabilitace a regenerace zad Praha - pomůžeme Vám od bolesti zad a hlavy
Rehabilitace zad Vám nabízí Komplexní klinika rehabilitací na Praze 8. Rehabilitace a následná regenerace na naší klinice v Praze Vám pomůže od bolestí zad, hlavy a končetin.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Zdravotní masáže - dobrá rada, jak na bolavá záda a bolavé svaly
Ve Studiu Věra Miklová Otrokovice u Zlína provádíme zdravotní masáže, které jsou účinné na bolavá záda a bolavé svaly. Dobrá rada, jak na bolest - svěřte se do našich rukou.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Relaxační masáže Praha - Centrum Petra Havlíčka
Ing. Petr Havlíček, známý výživový poradce z oblíbeného televizního pořadu, se víc jak 20 let zabývá výživovým poradenstvím. Svým klientům nabízí postupy, které jsou prověřené dlouholetými zkušenostmi. Ke svým klientům přistupuje individuálně. Centrum Petra Havlíčka neposkytuje pouze nutriční poradenství, ale v jeho službách najdete i ...
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha