Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Jarní prázdniny v Jeseníkách - lázeňský pobyt pro rodiny s dětmi na horách
Pokud jste rodina s dětmi a plánujete jarní prázdniny, navštivte Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách, které mají kouzelnou atmosféru a jsou nejvýše položené lázně v ČR.
Zlepšení pohyblivosti a rozhýbání kloubů pomocí mobilizačních technik, i v případě artrózy
Pro zlepšení pohyblivosti kloubů využívají mobilizační techniky v ordinaci fyzioterapie Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy. Vhodné při artróze, ztuhlém koleni i po úrazu.
Rehabilitace – terapie rázovou vlnou, laserem MLS
Terapii laserovou vlnou a laserovou terapii MLS – neinvazivní metody léčby akutních a chronických poruch pohybového aparátu poskytuje v okolí Brna Rehabilitační centrum Burianová.
Vojtova metoda, fyzikální terapie a léčebná rehabilitace dětí
Vojtovou metodu, fyzikální terapii a léčebnou rehabilitaci pro děti zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace - Burianová, s.r.o.
Nové komplexní rehabilitační centrum – areál Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Rehabilitační oddělení ve zbrusu novém areálu, ambulantní a lůžková část v jednom, nabídka wellness služeb, využití nové kavárny – vše v Komplexním rehabilitační centrum v Benešově.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Soukromá ortopedická ordinace v samotném centru Prahy
Léčba bolesti zad, kloubů a artrózy. Odborná konzultace a péče pro vaše tělo. Rychlé objednací termíny a profesionální péče. MUDr. Josef Jodl, odborník v oblasti ortopedie
Odstranění chronické únavy, kašle nebo rýmy - nastavení zdravého životního stylu na míru
Ve studiu zdraví LADA v Přerově vám pomůžeme odstranit dlouhotrvající obtíže s chronickou únavou i běžným onemocněním jako je rýma, kašel nebo bronchitida.
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Hubnutí souvisí s lymfatickým systémem - přístrojová, manuální lymfodrenáž, lymfatická masáž
Ve Studiu zdraví LADA Přerov Vám vysvětlí jak hubnutí i obranyschopnost organismu souvisí s lymfatickým systémem. Problém s lymfou vyřeší přístrojová lymfodrenáž či manuální lymfatická masáž.
Rehabilitační a fyzioterapeutická péče, diagnostika, terapie v Hodoníně
Rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, ultrazvuk, koupele, rehabilitační cvičení a vyšetření v Hodoníně v ordinaci Miroslava Veleka.
Relaxační a terapeutické masáže - ošetření a terapie pohybového aparátu příjemnou cestou
Rádi byste dopřáli svému tělu zasloužené uvolnění formou relaxační či terapeutické masáže? Společnost KCK SALVE spol. s r.o. se sídlem v Praze 2 provozuje relaxační, terapeutické a další masáže.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Manuální terapie - chiropraxe Praha, mobilizace neboli srovnání kostrče od specialisty
Mobilizaci a léčbu páteře pomocí manuální terapie a chiropraxe s péčí lékařů specialistů žádejte v případě bolestí zad a po úrazech na klinice komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Správný pitný režim a lymfatické masáže pomohou detoxikaci organismu
Ve Studiu zdraví LADA Přerov provádí lymfatické masáže, které pomohou detoxikaci organismu. Očista těla je přímo závislá na příjmu tekutin, proto je nutný správný pitný režim.