Chcete si odpočinout, užít chvíle relaxace nebo se potřebujete zotavit po úrazech či operacích? Pro tyto účely slouží rehabilitace, relaxace a masáže a vy si můžete vybrat ze široké nabídky služeb jako fyzioterapie, pohybová terapie, plavání, terapie s přístroji, vodoléčba, masáže klasické, reflexní, regenerační, thajské, wellness a další služby.

Energetické, uvolňující masáže pro ženy i muže, které rozvinou vaše smysly
Nechte se hýčkat a rozviňte vaše smysly při energetických a uvolňujících masážích, které jsou vhodné pro ženy i muže - Navštivte Klub energy v Šumperku a Zábřehu.
Relaxační pobyt pro dámy s polopenzí ve wellness hotelu
Relaxační pobyt pro dámy plný dobrého jídla, pití, odpočinku a zábavy s kamarádkami poskytuje Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích na jižní Moravě.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Pravý relax ve wellnes hotelu v Jeseníkách - bazén, sauna, vířivka whirlpool, masáže
Zažijte pravý relax ve wellnes v Jeseníkách. V hotelu Holzberg se můžete těšit na bazén, saunu, vířivku whirlpool i masáže od zkušených masérů. Čeká Vás skvělá restaurace s poctivou českou kuchyní.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Rychlé objednání na rehabilitaci ve Zlíně - léčba poúrazových stavů, ortopedického onemocnění
Mediekos Ambulance s.r.o. poskytuje na rehabilitaci ve Zlíně diagnosticko-terapeutickou péči dospělým i dětem. Můžete u nás očekávat rychlé objednání! Léčíme poúrazové stavy, ortopedická onemocnění.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Wellness Hotel Kurdějov, Jihomoravský kraj
Wellness pobyt plný dobrého vína, ale také odpočinku ve finské nebo parní sauně, perličkové lázni a také zábavy u bowlingu pro své hosty zajistí Hotel Kurdějov a.s.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Cviky podle Mojžíšové - léčba neplodnosti, funkční sterility u žen
Mgr. Lenka Stacke se zabývá fyzioterapií při funkční neplodnosti. Využíváme cviky Mojžíšové, rehabilitační léčba pomáhá u žen i mužů. Klientky z okolí Zlína se mohou objednat ve studiu v Napajedlech.
Fyzioterapie, léčebná rehabilitace pro ambulantní klienty
Společnost Medical Point Zlín poskytuje komplexní rehabilitační péči pro ambulantní klienty především z regionu Zlínský kraj, zaměřuje se na obor fyzioterapie, léčebná rehabilitace.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín
Wellness centrum s masážemi v Dolních Věstonicích- pobytové balíčky v hotelu
Relax a odpočinek si vychutnáte v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích. Poskytujeme výhodné pobytové balíčky se vstupem do našeho wellness centra s masážemi.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Volné pracovní místo v oblasti rehabilitace - fyzioterapeut-ka v rehabilitačním středisku
Rehabilitační středisko MEDICAL POINT, s.r.o. Zlín má aktuálně volné místo pro fyzioterapeuta - fyzioterapeutku. Nutnost patřičného vzdělání - odbornost v oblasti rehabilitace, flexibilita.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín
Fyzioterapie a léčebná rehabilitace - kineziologický rozbor, cvičení ve vývojových řadách podle Koláře, metoda Mojžíšové
Studio FyzioVita Otrokovice pro zájemce z okolí Zlína, Uh. Hradiště i Kroměříže poskytuje služby fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Využíváme kineziologický rozbor, cvičení podle Koláře, Mojžíšové.
Lázeňské relaxační pobyty, relaxační a wellness služby - pobytové balíčky
Lázeňské relaxační pobyty, pobyty pro seniory, relaxační a wellness služby - to vše poskytuje Lázeňský dům Perla. Vyzkoušejte pobytové balíčky v Lázních Lednice na jižní Moravě.
Romantický pobytový balíček pro zamilované s wellness procedurami a soukromou vířivkou
Romantika pro zamilované – to je pobytový balíček ve wellness hotelu na Pálavě s romantickou večeří, vstupem do soukromé vířivky a wellness procedurami.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Antistresová Indická masáž hlavy Champi - pomocí akupresury se zbavíte bolestí hlavy, migrény, napětí ve svalech
V centru ViaNatura ve Zlíně používáme různé metody pro úlevu od bolestí, stresu, napětí. Při prevenci bolestí hlavy, migrény, nespavosti je vhodná Indická masáž hlavy CHAMPI, využívá se akupresury.
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, vodních radovánek a poznávání pro dva, rodiny i seniory
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, poznávání, vodních radovánek, ale i dobrého jídla, vhodné pro rodiny, páry i seniory, zažijete v Hotel Slunce Aquacentrum s.r.o. v Rýmařově.
Wellness pobyty v lázních -  léčebné, relaxační a speciální pobyty
Odpočiňte si a zrelaxujte své tělo v Lázních Lednice. Vyberte si relaxační nebo speciální wellness pobyty plné příjemných procedur v Lázeňském domě Perla.
Rehabilitace, nadstandardní zdravotní péče, fyzioterapie Praha - pomůžeme Vám od bolesti.
Trápí vás zdravotní obtíže a lékař vám doporučil navštěvovat rehabilitace? Pokud ano a jste z Prahy, zbystřete.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Lázeňské pobyty v Lázních Lednice - odpočinek na jižní Moravě
Dokonalý odpočinek a relax zažijete v lázních na prosluněné Jižní Moravě. Ubytujte se v Lázeňském domě Perla v Lázních Lednice, který poskytuje více než sto druhů léčebných i relaxačních procedur.
Přístrojová lymfodrenáž - efektivní pro detoxikaci organismu, podporu imunitního systému
Zbavte své tělo toxických látek a podpořte imunitní systém - pro efektivní detoxikaci organismu se objednejte na přístrojovou lymfodrenáž ve studiu FyzioVita Otrokovice. Ze Zlína snadno dostupné MHD.
Privátní wellness – parní kabina, infrasauna, vířivka, masáže
Odpočinek a relaxaci v privátním wellness poskytuje Hotel U Hrocha ve Škrdlovicích u Velkého Dářka. Užít si můžete parní kabinu, infrasaunu, masážní vanu, chromoterapii i masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Víkendové pobyty na Vysočině, cykloturistika, ubytování,Česká republika
Cykloturistické výlety, víkendové pobyty na Vysočině, ubytování za výhodnou cenu, tradiční sklářská výroba, chromoterapie a to vše a ještě mnohem více v našem hotelu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Centrum komplexní regenerace, dietologická poradna, masáže, poradna odvykání kouření, floating
Centrum komplexní regenerace Cekore nabízí služby dietologické poradny, poradnu při odvykání kouření, masáže a mnoho dalšího.
Reflexní terapie plosek nohou, masáž chodidel - akupresura jako řešení migrény, bolesti hlavy
Ve studiu ViaNatura Zlín si můžete dopřát u paní Evy Kovářové reflexní terapii, masáž nohou. Akupresura má dobré výsledky např. u migrény, bolesti hlavy, zad. Pořídit můžete i dárkové poukazy.
Regenerace organismu pomocí terapie Plzeň
Provádíme účinnou regeneraci organismu pomocí terapie, využíváme uhličité terapie a Lymfoterapie, které povzbudí regenerační schopnosti člověka.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Regererace těla - dárkový poukaz na klasické, relaxační, Thajské masáže
Helena Janušková ve svém studiu ve Zlíně kromě detoxikace organismu provádí i Thajské masáže nebo klasické, relaxační i Dornovou metodou. Dopřejte si regeneraci těla. K dispozici i dárkové poukazy.
Wellness a romantické pobyty v hotelu Corona Kaplice
Hotel Corona nabízí wellness a romantické pobyty v malebném městě Kaplice na jihu Čech. Ubytování v moderně zařízených pokojích.
Hotel Corona Kaplice