Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Rekonstrukční chirurgie Zlín-korekce jizev, rekonstrukce prsů, nohy, ruky
Oddělení plastické chirurgie KNTB Zlín provádí často výkony rekonstrukční chirurgie se zaměřením na rekonstrukce prsů, nohy, ruky, korekce jizev i jiné plastické operace.
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Účinné vyhlazování vrásek-injekční metodou kyseliny hyaluronové
Účinné vyhlazování vrásek lze docílit injekční metodou kyseliny hyaluronové. Tuto metodu vyhlazení vrásek provádí klinika Plastika - estetika Zlín.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
Wellness-whirlpool, saunový svět, parní, finská sauna, ubytování
Uvolněte se v Harmony Medical a Wellness Kroměříž-Zlínský kraj ve whirlpool, nebo navštivte saunový svět, pro prohřátí je zde finská i parní suna. Poskytujeme i ubytování.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
Celkové, Havajské masáže Lomi Lomi, masáž celého těla Zlín
Navštivte Energetické centrum Zlín a dopřejte si celkové Havajské masáže Lomi Lomi. Při relaxační masáži celého těla dochází k uvolnění energetických bloků, má tedy i terapeutický účinek. Jde o speciální techniku masáže, kdy jsou používány nejen ruce, ale i celá předloktí, cílem je stimulovat krevní oběh a lymfatický systém a tím pomoci ...
Masáže klasické, lymfatické pro relaxaci i rehabilitaci
Relaxaci si můžete dopřát ve Studiu Věra Otrokovice, provádí zde klasické i lymfatické masáže, pomůžeme rehabilitaci svalů. K imobilním klientům z okolí přijedeme - Kvasice, Tlumačov, Žlutava, Machová
Relaxační, wellness procedury jako vánoční dárek Kroměříž-whirlpool, kryosauna
Dopřejte si relaxační, wellness procedúry v Harmony Medical a Wellness Kroměříž. Jako vánoční dárek můžete objednat dárkové poukazy v hodnotě 300, 500 a 1000 Kč, použitelné na vstup do whirlpoolu, kryosauny či saunového světa. Platnost poukazů je jeden rok. Poukaz si můžete vyzvednout osobně na recepci - Kroměříž, Třasoňova ...
Terapie - odstranění psychických problémů, osobní koučink, terapie jídlem Zlín
Trpíte-li psychickými problémy a bloky, snažíte se jich zbavit, dlouhodobě se o něco snažíte a nemáte výsledky nebo se brzy snažit přestanete, nevydržíte při dosahování vašich cílů atd., kontaktujte Petru Drobnou, která se specializuje na služby výživového poradenství - terapie jídlem, kvantovou terapii - odstraňování psychických bloků a ...
Oční optika, vyšetření zraku, optometrie Luhačovice
Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. se specializuje na korekci klasických i složitějších očních vad. Profesionálně vyškolený tým Vás po vyšetření zraku provede výběrem brýlových obrub a skel všech cenových kategorií i pro různá využití. Potřebujete brýle na tenis, cyklistiku či plavání? Pak jste na správném místě! OPTIK ČECH s.r.o. Vám precizně ...
Výživový poradce, zdravá výživa, bikini fitness, poradenství Zlín
Rozhodli jste se udělat první krok ke zdravému životnímu stylu a potřebujete výživového poradce, který Vás v oblasti zdravé výživy nasměřuje na správnou cestu? Odborné a individuální poradenství při léčbě obezity, v oblasti redukční a sportovní výživy i racionálního stravování nabízí pomoc výživová poradkyně Petra Drobná ze Zlína. Na ...
Městské lázně, bazén, wellness, Vsetín
Pohyb, relaxace a pohodlí - to vše najdete v Městských lázních Vsetín. K dispozici jsou vám kryté bazény, ale i venkovní bazén Sokolák. Připravujeme pro vás nový pokladní systém a nově můžete využít taky nabídky občerstvení z mokrého baru. Vždyť co může být lepšího, než si vychutnávat drink přímo ve vodě? Krytý bazén má na délku 25 m, takže ho ...