Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Řízená kontrolovaná detoxikace organismu pod dohledem detoxikačního poradce
Helena Janušková ze Zlína pomáhá u dospělých i dětí s chronickými potížemi. Využívá metodu C.I.C - řízená kontrolovaná detoxikace organismu. Svěřte se do rukou detoxikačního poradce.
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.
Moderní zubní klinika, ordinace, ošetření zubů bez bolesti
Moderní vybavení zubní ordinace je zárukou ošetření zubů bez bolesti. Zubní klinika Rafael Zlín a Centrum Happy Smile Otrokovice navštivte beze strachu.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Nadstandardně vybavená zubní klinika - veškerá zubní péče pod jednou střechou
Vlídný přístup Vás čeká na zubní klinice ve Zlíně - Rafael dentální klinika s.r.o. je nadstandardně vybavena, veškerá zubní péče je zajištěna pod jednou sřechou. Klientelu máme z regionu Zlínský kraj.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Osteologie, osteologická ambulance - diagnostika, léčba osteoporózy
Mediekos Ambulance, s.r.o. Zlín se zaměřuje na obor Osteologie - diagnostiku, léčbu osteoporózy. Osteologická ambulance je nejen ve Zlíně, ale i ve Vsetíně, Kroměříži, Bruntále a Ostravě.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Biorezonanční terapie přístrojem BICOM Bystřice pod Hostýnem, pomoc při nespavosti, kouření
Působení terapie probíhá prostřednictvím rezonance fyziologických frekvenčních vzorků, vedených do organismu, s patologickými rušivými frekvencemi, obsaženými v těle.
Zubní lékař okres Kroměříž, preventivní prohlídky, estetická a záchovná stomatologie
O profesionální péči o Váš chrup se postará zubní lékařka MUDr. Zuzana Plesníková - Zubní ordinace ze Zborovic. Zaměřujeme se na preventivní prohlídky, estetickou a záchovnou stomatologii.
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín, prevence zraku, akutní stavy řešíme bez objednání
Oční ordinace pro děti a dospělé Slavičín - Poskytujeme profesionální diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru oftalmologie, akutní stavy řešíme bez objednání.
Regresní terapie - odstranění depresí, traumat, úzkostí, pocitů smutku a fyzických potíží metodou regrese
Techniku Regresní terapie ovládá Hedvika Juráková a pomáhá klientům metodou regrese řešit psychické i fyzické potíže způsobené vlivem traumatických zážitků z minulosti. Působnost - Zlínský kraj.
Ubytování, ozdravný pobyt Hostýnské Vrchy - procedury pro relaxaci, harmonizaci těla i ducha
Užijte si ozdravný pobyt v Regeneračním centru Harmonie Bystřice pod Hostýnem. Ubytování lze spojit s procedurami pro relaxaci, harmonizaci těla a ducha i procházkami v CHKO Hostýnské Vrchy.
Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, péče o těžce nemocné a umírající – PAHOP
Hledáte oporu při péči o těžce nemocného člena Vaší domácnosti? Nachází se Váš blízký již v terminálním stádiu nevyléčitelné nemoci a Vy nevíte, jak se o něj postarat?
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Hotel s wellnes na Moravě - relaxační pobyt s harmonizačními procedurami, kosmetikou
Dopřejte si relaxační pobyt s harmonizačními procedurami i kosmetikou. Na Moravě nedaleko Zlína je vyhlášené Regenerační centrum Harmonie Bystřice pod Hostýnem - jde o hotel s wellness.
Tradiční čínská medicína Otrokovice, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení, fytoterapie
Nabízíme specializaci na zásady čínské medicíny díky kterým rozšiřuji do povědomí o správném životním stylu a pevném zdraví.
Hotel s bazénem s minerální vodou - regenerační, wellnes pobyty
Regenerační centrum Harmonie Bystřice pod Hostýnem poskytuje ubytování v hotelu s bazénem s minerální vodou z vlastního pramene. Dopřejte si regenerační, wellness pobyt na Moravě s možností výletů.
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek, ultrazvuková vyšetření, preventivní prohlídky, předpis hormonální antikoncepce.
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku, vyšetření oční sítnice, předpis brýlí a léků.
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky, zavedení nitroděložního tělíska, léčba poruch močového měchýře.
MUDr. Václav Vácha - Gynekologie a porodnictví, urogynekologie - Duam, s.r.o.
Neurologická ordinace, léčba bolestí hlavy a páteře, Kroměříž
Neurologická vyšetření, diagnostika a léčba nervové soustavy, migrén, epilepsie či poruch vědomí v ordinaci MUDr. ŽELEZNÁ s.r.o. v Kroměříži a Holešově.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí, spirometrie, vyšetření plic, zjištění saturace kyslíku v krvi, astma.
Psychické problémy, stres, psychiatrie, akupunktura, homeopatika
Psychiatrická léčebna s poradenstvím či doporučením vhodné alternativní metody k pomoci od problémů zajišťuje MUDr. Marie Ošťadalová s.r.o. z Holešova.